Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aksama ne yapcaniz kizlar? Yada kacamak hakkinizi ne yediniz?

Evde lahmacun yapacagiz cocuklarla, 2 tane yesem cok olur mu?
Afiyet olsun canım
Dün bezelye yapmıstim yemedik,köfte istediler diye
Simdi dolma bezelye var

Ellerine saglik kaptanim,benim adim sayilatim eksik ama olsun ,günlük ortalama 5. 000 anca olmustu.

Ellerine saglik kaptanim, sayenizde rahatladim hafifledim. Allah razi olsun grubun emegi cok.
Canım listeyi yaparken geriye dönük mesajlarınıza da bakıyorum en son Çarşamba ya da Perşembe gününü baz alıyorum yeni liste hazırlıyorum sizde Çarşamba ya da Perşembe dünün adımlarını en geç sabahları atmanız gerekiyor.

İyi akşamlar :)
Bugünki menüm
Sabah:filtre kahve
Öğlen 12.00: Babagannuş köfteli, kabak çorbası, yarım kepçe pirinç pilavı, yarım kase yoğurt
14:00 bir armut, sade kefir
Akşam : bir dürüm çiğköfte, 1 bardak ayran (çiğköfte nar ekşisi olduğu için şekersiz beslenmem yalan oldu sanırım, eve gittiğimde daha detaylı okuyup bakacağım )

E Elif_Eylul

Kızlar bugün oğlana okul alışverişi için perşembe pazarına gittik. Hava çok sıcaktı 2 araba değiştirdik. Bunlar çok problem değildide bugün günlerden cumaymış sonuç olarak cuma günü gidip perşembe pazarı sokağında 1 er lahmacun yiyip geldik. Lahmacunda 20tl olmuş içime oturdu 20tl lahmacunun verdiği gazla eve kadar yürüdük 10bin adım olmuş

Bugün iyi odull yaptım kenddime
Sabah tahin pekmez
Ekmeksiz klasik kaahvalti

Ara üç beş erik
10 çiğ fındık

Öğlen
Bir tabak pilav kaç kaşık saymadım hasret kallmistim da

Akşam bir kase türlü gene bir tabak pilav
Fasulye turşusu
Bir yalamalik dondurma bir ısırık Eti Karam
E Elif_Eylul

Sizin o sokakta lahmacuncunun rizkina katkıda bulunacağınız varmış canım Allahin nasibine bak perşembe zannedip cuma günü gitmek

Oooh mis gibi menü :) afiyet olmuş yoldaşım

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…