Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1simit 250
1dilim tiramisu 385
1kurabiye 130 falan
Kısır rus salatasi haric,bunların yağinı birde hesapla
Günde falandın sanırim
Afiyet olsun

Sabah annem hazirlamasin diye kahvaltı hazirlayip bırakiyorum birseye dokunmuyor,şükür eylüle bakiyor,yemek tarla derken bittim,sanırım 1 yada 2 gün daha burda,simdide kızi parka getirdim,çayı demleyip bıraktım hic oturmadim

1simit 250
1dilim tiramisu 385
1kurabiye 130 falan
Kısır rus salatasi haric,bunların yağinı birde hesapla
Günde falandın sanırim
Afiyet olsun
Allah belamı vermiş yeminle kaptanım erkek kardeşim kız arkadaşını tanışalım diye getirdi bende bütün magrifetimi sergiledim tabi bayağı bir efor sarfedince bende yedim yaklaşık 2 saat direndim yememek için ama sonuç ortada diyecek biseyim yok gittim 1 saat yürüdüm amma erirmi bilmem

Annem.olunca ekstra yorgunluk oluyor bende de yapmıyor canım diyorum ya bazen çocuk diğer odada bagirmaktan helak oluyor kadın elinden telefonu düşürmüyor geçen tarhanaya yardıma GeIdi nereden estiyse işte

Neyse haftaya kadar erir 84 gelmesi dilegiyle

Annem.olunca ekstra yorgunluk oluyor bende de yapmıyor canım diyorum ya bazen çocuk diğer odada bagirmaktan helak oluyor kadın elinden telefonu düşürmüyor geçen tarhanaya yardıma GeIdi nereden estiyse işte
Aynen oyle 2kat daha yoruldum yeminle yoksa kapıyı cekip gidiyordum

Aynen oyle 2kat daha yoruldum yeminle yoksa kapıyı cekip gidiyordum
Evde elbet yemek olmayınca sandviç falan yapıyoruz ne bileyim tavuk pilav yapiyoruz ama annem gelince öyle olmuyor tüm gün mutfakta geçiyor benim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…