- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #103.841
Kolay gelsin ,bereketli olsun.Ben domates karpuzlara gider
İyiyiz çok şükür senNasilsiniz bacilar
İyi canım sen nasılsınNasilsiniz bacilar
1simit 250İyi akşamlar kızlar bugün diyetin içine ettiğinden akşam yemeği yemedim menüm şöyle
Sabah 1 kupa kahve
1 simit
Ara 2 bardak cay
1 fincan türk kahvesi
Öğle 5 kaşık kısır
4 YK kaşığı Rus salatası
1 dilim tiramisu
1 tane kurabiye
Su 2.5 litre
Adim12649 şimdilik
Spor 1 saat yuruyus
* Öğle yemeğimi saat 3 de yedim
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Bugünde çok sıcaktıBenim bittiğim gündür
Evet canimBugünde çok sıcaktı
Bende şimdi uyuttum sipayı bütün gün uyumadı benimde keyfim yoktuBenim bittiğim gündür
Allah belamı vermiş yeminle1simit 250
1dilim tiramisu 385
1kurabiye 130 falan
Kısır rus salatasi haric,bunların yağinı birde hesapla
Günde falandın sanırim
Afiyet olsun
Annem.olunca ekstra yorgunluk oluyorSabah annem hazirlamasin diye kahvaltı hazirlayip bırakiyorum birseye dokunmuyor,şükür eylüle bakiyor,yemek tarla derken bittim,sanırım 1 yada 2 gün daha burda,simdide kızi parka getirdim,çayı demleyip bıraktım hic oturmadim
Biseymi olduBende şimdi uyuttum sipayı bütün gün uyumadı benimde keyfim yoktu
Yoo yoruldum gece De pek uyuyamadımBiseymi oldu
Neyse haftaya kadar erir 84 gelmesi dilegiyleAllah belamı vermiş yeminlekaptanım erkek kardeşim kız arkadaşını tanışalım diye getirdi bende bütün magrifetimi sergiledim tabi bayağı bir efor sarfedince bende yedim yaklaşık 2 saat direndim yememek için ama sonuç ortada diyecek biseyim yok gittim 1 saat yürüdüm amma erirmi bilmem
Sorma bende ayniyim canimYoo yoruldum gece De pek uyuyamadım
Aynen oyle 2kat daha yoruldum yeminle yoksa kapıyı cekip gidiyordumAnnem.olunca ekstra yorgunluk oluyorbende de yapmıyor canım diyorum ya bazen çocuk diğer odada bagirmaktan helak oluyor kadın elinden telefonu düşürmüyor geçen tarhanaya yardıma GeIdi nereden estiyse işte
Evde elbet yemek olmayınca sandviç falan yapıyoruz ne bileyim tavuk pilav yapiyoruz ama annem gelince öyle olmuyor tüm gün mutfakta geçiyor benim.Aynen oyle 2kat daha yoruldum yeminle yoksa kapıyı cekip gidiyordum
İnşallah erir kaptanım bıNeyse haftaya kadar erir 84 gelmesi dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?