- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #103.881
Allah hepimizi güldürsünBen seni güldürdüm Allah ta beni güldürsün dimii
Her güzelin bir kusuru okdugu gibi, her ananin da bir kusuru var demek kiBenim anam da fenadır ama yemek falan yapar
Etiket yaparsan uçup gelirlerBizde oyleyiz. Onlar yok. Ben yokum
Amin kaptanımAllah hepimizi güldürsün
Seninde işin zormuş canım bana gelmesi değilde daha çok emrivaki isleri kızdırıyor yoksa gelsin bir tabak daha koyarız sofraya ama öyle değil. Napiyon diye ararım trendeyim sana geliyorum der ben aramasam haberim bile olmaz çoğu zaman geldiğinden. Bu seferde evde birşey olmayınca insan strese giriyor mesela yarın şunu yaparım dediğim gün illa planım bozuluyor ve çok sinir oluyorum bu duruma.Önemli degil canim benim olsun.
Allah kolaylastirsin canim kaptanim, bereketli oslun.Sabret insallah gecici bir dönem.
Allah im yüregine ferahlik versin sana da canim kaptanim.
Modunuz düsürmeyin be,
Bende de ayni, annem yemege vs düskün degildir ne versen yer ama arkasini toplamak icin de biri gerekir. Ilk dogumumda gelmisti . Yaninda abimi de getirmis abim de engelli. Ben onlara baktim ,lohusalik vs anlamadim bile.
Ederim kaptanımDikkat edersen cumaya kadar gider
Seninde işin zormuş canım bana gelmesi değilde daha çok emrivaki isleri kızdırıyor yoksa gelsin bir tabak daha koyarız sofraya ama öyle değil. Napiyon diye ararım trendeyim sana geliyorum der ben aramasam haberim bile olmaz çoğu zaman geldiğinden. Bu seferde evde birşey olmayınca insan strese giriyor mesela yarın şunu yaparım dediğim gün illa planım bozuluyor ve çok sinir oluyorum bu duruma.
Sağol canım benimKizlar Allah rahatlik versin, derse bakip uyuyacagim. Bebeler yarin 6.30da dikilir.Uykumu almaliyim bugun. Derdiniz sikintiniz, gönul darliginiz ne varsa güzellige hayra ferahliga cevirsin Rabbim
He dışı çıtır içi olması gereken gibi yeme de yanında yatÇıp çıtır
Amin canim iyi gecelerKizlar Allah rahatlik versin, derse bakip uyuyacagim. Bebeler yarin 6.30da dikilir.Uykumu almaliyim bugun. Derdiniz sikintiniz, gönul darliginiz ne varsa güzellige hayra ferahliga cevirsin Rabbim
Ayyy
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar
Neee hayatında böyle çıtır tavuk mu yedinki yüzünü buruşturuyorsun
Yemedim yiyememde sankiNeee hayatında böyle çıtır tavuk mu yedinki yüzünü buruşturuyorsun
Heee itiraf itiraf itirafİtiraf et sen böyle yapamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?