- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #103.861
Aynen öyle mecbur oluyor biseyler neyse gelir gecer yorgunlugum insaAllahEvde elbet yemek olmayınca sandviç falan yapıyoruz ne bileyim tavuk pilav yapiyoruz ama annem gelince öyle olmuyor tüm gün mutfakta geçiyor benim.
Dikkat edersen cumaya kadar giderİnşallah erir kaptanım bıyedim keşke yemeyeydim yarın da yemem
Geçer canım yapacak birşey yk idare et artık işler azalana kdarAynen öyle mecbur oluyor biseyler neyse gelir gecer yorgunlugum insaAllah
Iyi bacımsu sen nasılsinNasilsiniz bacilar
Afiyet olsun canımMenüm sabah bir parça bazlama
1 parça süzme peynir
Akşam mercimekli bulgur pilavı turşu salata bir kaç tane üzüm
E Elif_Eylul
M MissHayaLet kaptanım saatime bişey oldu adım sayım belli değil ev işi sayılırsa 4 saat temizlik 1 saat ütü
Sağol kaptanım bugün karbon oldu iş yapmaktan yemek yapmaya pek fırsat olmadı dolapta ne varsa onu yedikAfiyet olsun canım
Yokya fazla bisey yokSağol kaptanım bugün karbon oldu iş yapmaktan yemek yapmaya pek fırsat olmadı dolapta ne varsa onu yedik
Önemli degil canim benim olsun.Canım listeyi yaparken geriye dönük mesajlarınıza da bakıyorum en son Çarşamba ya da Perşembe gününü baz alıyorum yeni liste hazırlıyorum sizde Çarşamba ya da Perşembe dünün adımlarını en geç sabahları atmanız gerekiyor.
Allah kolaylastirsin canim kaptanim, bereketli oslun.Sabah annem hazirlamasin diye kahvaltı hazirlayip bırakiyorum birseye dokunmuyor,şükür eylüle bakiyor,yemek tarla derken bittim,sanırım 1 yada 2 gün daha burda,simdide kızi parka getirdim,çayı demleyip bıraktım hic oturmadim
Allah im yüregine ferahlik versin sana da canim kaptanim.Bende şimdi uyuttum sipayı bütün gün uyumadı benimde keyfim yoktu
Modunuz düsürmeyin be,Sorma bende ayniyim canim
Bende de ayni, annem yemege vs düskün degildir ne versen yer ama arkasini toplamak icin de biri gerekir. Ilk dogumumda gelmisti . Yaninda abimi de getirmis abim de engelli. Ben onlara baktim ,lohusalik vs anlamadim bile.Evde elbet yemek olmayınca sandviç falan yapıyoruz ne bileyim tavuk pilav yapiyoruz ama annem gelince öyle olmuyor tüm gün mutfakta geçiyor benim.
NerdelerIyiyim bende saolun kizlar.
Gelsin bizimkiler,Yaris maris birseyler yapalim.
Spor puan yarisi belki
Yorgunsun sen yat dinlensen, valla benim bile bileklerim sizliyor. 2 bebe ev yemek camasir.Nerdeler
Bizimkilerde yok
Yada ben yokum
Kaptanım bizde yapalım yarııışNerdeler
Bizimkilerde yok
Yada ben yokum
Amin canimÖnemli degil canim benim olsun.
Allah kolaylastirsin canim kaptanim, bereketli oslun.Sabret insallah gecici bir dönem.
Allah im yüregine ferahlik versin sana da canim kaptanim.
Modunuz düsürmeyin be,
Bende de ayni, annem yemege vs düskün degildir ne versen yer ama arkasini toplamak icin de biri gerekir. Ilk dogumumda gelmisti . Yaninda abimi de getirmis abim de engelli. Ben onlara baktim ,lohusalik vs anlamadim bile.
Yapalim vallaha modumdayim ben, bugun el ayak agirliklari ile spor yaptim plates yaptim.Kaptanım bizde yapalım yarııış
Benim anam da fenadır ama yemek falan yaparAmin canim
Ben isten gocunmam,sorun başka şey,aslinda ben ondan çok büyük şeyler beklemem,yapta demem ama iste gelince evi öyle görunce bir şoka uğruyorum
Ben seni güldürdüm Allah ta beni güldürsün dimiiKaptanım bizde yapalım yarııış
Dinlencem eylül uyursaYorgunsun sen yat dinlensen, valla benim bile bileklerim sizliyor. 2 bebe ev yemek camasir.
Kaptanım bizde yapalım yarııış
Bakalim kızlar gelsindeYapalim vallaha modumdayim ben, bugun el ayak agirliklari ile spor yaptim plates yaptim.
Bizde oyleyiz. Onlar yok. Ben yokumNerdeler
Bizimkilerde yok
Yada ben yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?