Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evde elbet yemek olmayınca sandviç falan yapıyoruz ne bileyim tavuk pilav yapiyoruz ama annem gelince öyle olmuyor tüm gün mutfakta geçiyor benim.
Aynen öyle mecbur oluyor biseyler neyse gelir gecer yorgunlugum insaAllah

Menüm sabah bir parça bazlama
1 parça süzme peynir
Akşam mercimekli bulgur pilavı turşu salata bir kaç tane üzüm
E Elif_Eylul
M MissHayaLet kaptanım saatime bişey oldu adım sayım belli değil ev işi sayılırsa 4 saat temizlik 1 saat ütü

Önemli degil canim benim olsun.
Allah kolaylastirsin canim kaptanim, bereketli oslun. Sabret insallah gecici bir dönem.
Bende şimdi uyuttum sipayı bütün gün uyumadı benimde keyfim yoktu
Allah im yüregine ferahlik versin sana da canim kaptanim.
Sorma bende ayniyim canim
Modunuz düsürmeyin be,
Evde elbet yemek olmayınca sandviç falan yapıyoruz ne bileyim tavuk pilav yapiyoruz ama annem gelince öyle olmuyor tüm gün mutfakta geçiyor benim.
Bende de ayni, annem yemege vs düskün degildir ne versen yer ama arkasini toplamak icin de biri gerekir. Ilk dogumumda gelmisti . Yaninda abimi de getirmis abim de engelli. Ben onlara baktim ,lohusalik vs anlamadim bile.

Amin canim

Ben isten gocunmam,sorun başka şey,aslinda ben ondan çok büyük şeyler beklemem,yapta demem ama iste gelince evi öyle görunce bir şoka uğruyorum

Amin canim

Ben isten gocunmam,sorun başka şey,aslinda ben ondan çok büyük şeyler beklemem,yapta demem ama iste gelince evi öyle görunce bir şoka uğruyorum
Benim anam da fenadır ama yemek falan yapar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…