- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.421
Sağol canımEline sağlık afiyetle tüketin inşallah
Geçmiş olsun canımKızlar hava çok sıcakkkk kafam çatlıyor ağrıdan. Oğlana okul için kırtasiye malzemesi almaya gittik . Eve gelene kadar her şok Bim a101 de durup su aldım . Çoğu şeyide bulamadıkkafam gözüm ağrıyor
Canım ben tartildim bugün 78.5 olmusum ne ara aldım bilmiyorumEddaak listeye ekliyorum canim bu kilo bildiriminle
Tamam canim bu kiloyu ekliyorum menulerin bu akşamdan itibaren yazmaya başlarmısin bakalim neler varCanım ben tartildim bugün 78.5 olmusum ne ara aldım bilmiyorum78.5 yazarsan sevinirim
TamamdırAramıza hoşgeldin canım spor ya da adım varsa beni etiketleyebilirsin listeye eklerim.
Nire gidiiin
İş yapıyom evde olursunda otururmusun tabikiiiii hayırNerdesiniz looooo? Kaptanim simdi incir toplamadan gelmis yemek yapmistir. Kokay gelsin.
Cikileta senin beben nasil oldu? Ciktiniz mi hastaneden?
Meyve yiyomusun şekersiz programdaŞekersiz 2. Günümde öğle yemeği sonrası resmen tatlı krizim tuttu. 3 beyaz nektari, bir küçük elma Yedim. Umarım kriz bir daha gelmez
Gitsinler yavvv bende gidim
Sulamış gitmis yengesine,bok aricak ordaE Elif_Eylul dinlendinmi nasıl oldu başın
Anana deseydinya çiçekleri nasıl bıraktında arkadaşına gittin diye
Sen gidemezsin sen bizim anamızsııııııınGitsinler yavvv bende gidim
Ohaaaa ananmı çüşSen gidemezsin sen bizim anamızsııııııın
Tarçınlı kakaolu süt içsen sekerini bastirirG Gokyuzu_kadar günde 2 meyve hakkım var. Paketli gıda tüketmiyorum. Diyetisyen arkadaşım pekmez bile yeme dedi
Ohaaaa ananmı çüş
Ohaaaa ananmı çüş
Ben meyvede yenmiyor sanıyodum meyve varmış iyiG Gokyuzu_kadar günde 2 meyve hakkım var. Paketli gıda tüketmiyorum. Diyetisyen arkadaşım pekmez bile yeme dedi
Tamam yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?