- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #104.861
İnsallah biter canımYarına adam tuttuk kızıda alcam gene 4kisiyle 12ye kadar bitirelim diye,cumaya yetişşinler
Bana da atmışAnnem mesaj atıyor gelinin kardesi doğum yapmiş oğlanmiş,açmadım bile mesajini,banane gelinden banane kardesinin bebeginden
Aaa hiç şaşırmadimBana da atmış
Yarına adam tuttuk kızıda alcam gene 4kisiyle 12ye kadar bitirelim diye,cumaya yetişşinler
Annem mesaj atıyor gelinin kardesi doğum yapmiş oğlanmiş,açmadım bile mesajini,banane gelinden banane kardesinin bebeginden
İncir canım bizim burda senin aldığın 7tl den gidiyor,bizimde kocaman avucuna sığmıyor düsün heleki bugünkünler yağmurdan şişmişİncir dimi.Bizim burda kilosu 27tl . Ah beni salacaklar incir bahçesine ,ama siyah incir varya koca kocaman şerbeti akıyorya üfffff valla 1 ağacı yerim.
Heee sorma bokunda boncuk bulcaklar,bendede var 1oğlan,2kız ama maşallah oğlan kalpazan pisBen oğluma hamileyken oğlanmı oğlanmı diye sorup durdu k.v . Bende hayrola oğlan olunca boku pırlantamı oluyor demiştim
Hosgeldin
Adım olurda spor kimse katılmıyorHosgeldinNey istiyosun canim spormu adımmı kaç kisi kafamda deli sorular
Bizim kizlar kalpazanAdım olurda spor kimse katılmıyor
Pek fazla kisi degiliz..galiba 4-5 kisiyizHosgeldinNey istiyosun canim spormu adımmı kaç kisi kafamda deli sorular
Aynen kimse yapmaz kalırızBizim kizlar kalpazan
Geliyor yolda
Kim bu çılgın. Ciko mu
Heee simdi etiketlesem hepsi yapariz dicek ben hangini alayim sen söylePek fazla kisi degiliz..galiba 4-5 kisiyiz
Adim da manyaklasiyorsunuz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?