Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarına adam tuttuk kızıda alcam gene 4kisiyle 12ye kadar bitirelim diye,cumaya yetişşinler

İncir dimi. Bizim burda kilosu 27tl . Ah beni salacaklar incir bahçesine ,ama siyah incir varya koca kocaman şerbeti akıyorya üfffff valla 1 ağacı yerim.

Annem mesaj atıyor gelinin kardesi doğum yapmiş oğlanmiş,açmadım bile mesajini,banane gelinden banane kardesinin bebeginden

Ben oğluma hamileyken oğlanmı oğlanmı diye sorup durdu k.v . Bende hayrola oğlan olunca boku pırlantamı oluyor demiştim

İncir dimi. Bizim burda kilosu 27tl . Ah beni salacaklar incir bahçesine ,ama siyah incir varya koca kocaman şerbeti akıyorya üfffff valla 1 ağacı yerim.
İncir canım bizim burda senin aldığın 7tl den gidiyor,bizimde kocaman avucuna sığmıyor düsün heleki bugünkünler yağmurdan şişmiş

Ben oğluma hamileyken oğlanmı oğlanmı diye sorup durdu k.v . Bende hayrola oğlan olunca boku pırlantamı oluyor demiştim
Heee sorma bokunda boncuk bulcaklar,bendede var 1oğlan,2kız ama maşallah oğlan kalpazan pis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…