- 2 Kasım 2021
- 257
- 814
- 53
- 37
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.121
Azmine sağlık :)Herkse hayırlı gururlu cumalar. Sabah kızları okula gönderip hemen yürüyüşe çıktım. 2 saat kadar yürüdüm üstüne ormanda leslie yaptım. Bu azimle devam edersem çok güzel sonuçlar alacağım ins
Evet ya bugün leslie yaptım baya partim çıktı ben bu kiloyla başka birsey devam etmeyeyim ama ins 1 ay sonra Eva fitnesi deneyebilirsin çok teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun canım. Ins kola ise yarar. Birde çok demli çay derlerdi annemler ishal için ama ins gerek kalmadan toparlarsin.
86.9 olsun bizim olsunBuda bugünkü tartı sonucum önümüzdeki hafta icin hedefim 86 E Elif_Eylul 88.5 ile başlamıştım.
Teşekkür ederim canımAzmine sağlık :)
Valla benim mantıkda aynen bu86.9 olsun bizim olsun
Eksin cok guzel canim tebriklerE Elif_Eylul daha fazla gitmiş olabilir kaptanım şişkinliğim var çünki olsun ama bir şekilde 75 li rakamları gördüm
Eki Görüntüle 3123052
Gecmis olsun canimBende sabah 83 u gördüm kusuratli bı şekilde kaptanım 2 günlük cırcır vücuda detox etkisi yaptıdün 1.5 kg serum verdiler bı ton ilaç vardı içinde gram yaramadı şu sabah siskinliğim gitsin bı bakacam ne kadar olmuşum
Tebrikler canim eksin cok güzelE Elif_Eylul kaptanım tartıldım böyle çıktım ama çok fazla sıvı kaybım var doğru bı sonuc mu emin değilim
Ooo işe yaramış menündeki değişiklikler tebrikler canim
Gunaydinncumanın nuru feyzi bereketi üzerimize olsun
Gene başladım ben sanırım bı ileri iki geri E Elif_Eylul
Tebrikler canimGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Gecen hafta 90.9 dum bugün 90 tam fark 900 gr
Haftaya inşallah 8 leri göreceğim yeniden çok mutluyum hafta sonu reglim geliyor ama cumaya kadar geçer
E Elif_Eylul
Eksin güzel canim tebriklerBuda bugünkü tartı sonucum önümüzdeki hafta icin hedefim 86 E Elif_Eylul 88.5 ile başlamıştım.
Haftaya 94 geliyor tebrikler canimCanım telefona bitseyler oldu sabah girdikten sonra .format attım. Kilom 95.30. Geçen cuma 96.20 di sanırım E Elif_Eylul Eki Görüntüle 3123546
Buhafta sıkı tutalim olurmu,bugünden itibaren guzel menülerini bekliyorumGeçen hafta 78.5 şimdi 78.7dün yediğim hurmalar E Elif_Eylul haftaya hedefim düz 78 haftaya daha sağlam başlayacağım
Hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Herkese merhaba
Nasılsınız canim
İyim şükür ablam ,sen nasılsınNasılsınız canim
Iyimiyim bende bilmiyorumİyim şükür ablam ,sen nasılsın
günaydın
Günaydın canım
Herkese merhaba
Merhabalar efenimHerkese merhaba
Ahaa geldi listeyi hazırlıcak adam
Nassınız gökyüzü hanımMerhabalar efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?