- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.101
Günaydın canımGunaydinncumanın nuru feyzi bereketi üzerimize olsun
Gene başladım ben sanırım bı ileri iki geri E Elif_Eylul
Günaydın canımHerkese günaydın bir kaç gündür hastane çok yoğun çok geç çıkıyorum uyku deseniz hiç yok , o yüzden yediklerimi takip edemedim şuan sorsanız geçen haftaki kilomu bile hatırlamıyorum ,tartımı eklicem hemen
Günaydın canımGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Gecen hafta 90.9 dum bugün 90 tam fark 900 gr
Haftaya inşallah 8 leri göreceğim yeniden çok mutluyum hafta sonu reglim geliyor ama cumaya kadar geçer
E Elif_Eylul
Günaydın canımGünaydın, hayırlı cumalar.
Kızlar yarın saat 12ye kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
Tartı sonrası cuma ödülünüzü kullanabilirsiniz
Herkese bol eksiler
Pandora27
B BitterCikilata
@Klassklasik
kittenlove
@Gokyuzu_kadar
@ozlemblc
@Orjinalanne1
@aminebusra
E English_teacherrr
suspushanimcim
Y Yine_yeni_yeniden
@Eddaak
B BitterCikilata tatildesin sanirim tartılmıcaktin
M MissHayaLet sende korumadasin
@Mavi_Karanfil
M Mavi Menekse sizde izinlisiniz
@Aamine geldiginde atarsin tartini
Günaydın canımGünaydın
Napıyorsun canımGünaydın canım
Bitti çok şükür canm hepsini yerleştirdim şükürNapıyorsun canımbitti mi kışlıklar
Ya özledim, Mersin de bizim de varBn tartı atamıyorum portakalağacı atam
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Günaydın ablacımGünaydın canımoğlun nasıl oldu
Evet ya bugün leslie yaptım baya partim çıktı ben bu kiloyla başka birsey devam etmeyeyim ama ins 1 ay sonra Eva fitnesi deneyebilirsin çok teşekkür ederim.Bence Leslie senin için uygun canım olmadıewa fitnes yapabilirsin.
Birde ben çoğu zaman bu cardio yapıyorum begenirsen abone olursun.
Linkleri buraya bırakıyorum Leslie en iyisi biraz kilo verince hepsini yapabilirsin.
Choleye pilates in en ağır hareketlerini yapıyor önce yavaş yavaş kaslarını alıştıra alıştıra baslamalisin yoksa ilk günde pert olursun.
Çok geçmiş olsun canım. Ins kola ise yarar. Birde çok demli çay derlerdi annemler ishal için ama ins gerek kalmadan toparlarsin.Saol kaptanım geçer inşallah o kadar serum aldım kar etmedi kola icecem bugun
Valla iki günden beri denemediğim şey klamadi kahveden kolaya ayrana kadar ne bulduysam içtim geçer insallahHerkse hayırlı gururlu cumalar. Sabah kızları okula gönderip hemen yürüyüşe çıktım. 2 saat kadar yürüdüm üstüne ormanda leslie yaptım. Bu azimle devam edersem çok güzel sonuçlar alacağım ins
Evet ya bugün leslie yaptım baya partim çıktı ben bu kiloyla başka birsey devam etmeyeyim ama ins 1 ay sonra Eva fitnesi deneyebilirsin çok teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun canım. Ins kola ise yarar. Birde çok demli çay derlerdi annemler ishal için ama ins gerek kalmadan toparlarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?