- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.081
Günaydın
Saol canımGünaydın
Geçmiş olsun
Bence Leslie senin için uygun canım olmadıBirde birsey soracağım ben hep leslie yapıyordum hiç chloe yapmadım. Şimdi birkaç videosuna baktım ama hareketler baya zor gibi. Bunun başlangıç videosu falan yokmu ya nerden başlasam kolay olan birkaç videosu hangileridir acaba
Günaydın canımGünaydın Hayırlı Cumalar kizlar
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canım
Günaydın hayırlı cumalar canımHayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızçeler
Ornek verir misinBence harekete göre yarışma puanı ayarlayalım.
E Elif_Eylul daha fazla gitmiş olabilir kaptanım şişkinliğim var çünki olsun ama bir şekilde 75 li rakamları gördüm
Eki Görüntüle 3123052
Şimdi yarışma ya ekstra puan olsun mesela tane 3/5 puan gibi.Ornek verir misinanlamadim da
Günaydın canımGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canımBende sabah 83 u gördüm kusuratli bı şekilde kaptanım 2 günlük cırcır vücuda detox etkisi yaptıdün 1.5 kg serum verdiler bı ton ilaç vardı içinde gram yaramadı şu sabah siskinliğim gitsin bı bakacam ne kadar olmuşum
Günaydın canımGünaydın
Saol kaptanım geçer inşallah o kadar serum aldım kar etmedi kola icecem bugunGünaydın canım
Geçmiş olsun canım
İnşallah iyi olursun canım sen yinede bol bol sıvı al ishal halsizlik yapıyor.Saol kaptanım geçer inşallah o kadar serum aldım kar etmedi kola icecem bugun
Günaydın canımGünaydin.....
nerdeyse trene gec kaliyordumm.
3 litreden fazla su içiyorum inşallah faydası olurİnşallah iyi olursun canım sen yinede bol bol sıvı al ishal halsizlik yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?