- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.841
Sağol canım benimNice yaslari olsun , dogum gunu kutlu oslun.
Oh , bizim ev supurme hala duruyor,kizin odasi toplanacak bide . Tabi yemek olayi da var. Karnibahar kisiri ayran yapariz artik.Ortalığı süpürdüm topladım, çamaşır attım makinaya bulaşık makinasinda bitenleri dizdim mutfağı süpürdüm şimdi az oturdum
Bakalım bugün belki tost falan yaparız eşimin arkadaşı tost ekmeği göndermiş 4 paketOh , bizim ev supurme hala duruyor,kizin odasi toplanacak bide . Tabi yemek olayi da var. Karnibahar kisiri ayran yapariz artik.
İyi iyi maşallahBende uyumuşum
Ben daha yeni süpürge yapiyorum,simdi yemek yapicam off offBende oğlana kahvaltı hazırladım sabah yedirdim akşamdan çamaşır asmistim onu topladim yerleştirdim evdeki mobilyaları sildik oğlumla. Sonra bı meyve saati yaptık. Mutfağın perdesini yıkadım camını sildim ütuledm. Mutfak dolaplarının yüzünü sildim. Aksmaa musakka yapacaktım onun için yaptım ama eşim gelince yediyemeksiz kaldık. Çorba yaptım şimdi oğlana biseyler yedircem
Bende uyudum 2 saate kadar uyumaz olaydım kötü uyandımBende uyumuşum
Hadiya noldu hayırdırBende uyudum 2 saate kadar uyumaz olaydım kötü uyandım
Birşey olmadıya başım ağrıyarak uyandım uyurken iyiydimHadiya noldu hayırdır
Uyuma ozaman canim sendeBirşey olmadıya başım ağrıyarak uyandım uyurken iyiydim
Biraz erken söyleseydin uyumazdım uyandıktan sonramı spylenirUyuma ozaman canim sende
Özür dilerimBiraz erken söyleseydin uyumazdım uyandıktan sonramı spylenir
Oh ne iyi arkadasmisBakalım bugün belki tost falan yaparız eşimin arkadaşı tost ekmeği göndermiş 4 paket
Oh ne guzel hic kiskanmadim, bide ben uyusam oyle . Kiz koltukta uyuya kalmis.Bende uyumuşum
Aaaa sendemi kıskandın uyuduğum icinOh ne iyi arkadasmis
Oh ne guzel hic kiskanmadim, bide ben uyusam oyle . Kiz koltukta uyuya kalmis.
Özür dilerim
Yaaa kahve sevilmezmuKayfe içmeyen ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?