Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortalığı süpürdüm topladım, çamaşır attım makinaya bulaşık makinasinda bitenleri dizdim mutfağı süpürdüm şimdi az oturdum
Oh , bizim ev supurme hala duruyor,kizin odasi toplanacak bide . Tabi yemek olayi da var. Karnibahar kisiri ayran yapariz artik.

Oh , bizim ev supurme hala duruyor,kizin odasi toplanacak bide . Tabi yemek olayi da var. Karnibahar kisiri ayran yapariz artik.
Bakalım bugün belki tost falan yaparız eşimin arkadaşı tost ekmeği göndermiş 4 paket

Bende oğlana kahvaltı hazırladım sabah yedirdim akşamdan çamaşır asmistim onu topladim yerleştirdim evdeki mobilyaları sildik oğlumla. Sonra bı meyve saati yaptık. Mutfağın perdesini yıkadım camını sildim ütuledm. Mutfak dolaplarının yüzünü sildim. Aksmaa musakka yapacaktım onun için yaptım ama eşim gelince yedi yemeksiz kaldık. Çorba yaptım şimdi oğlana biseyler yedircem

Ben daha yeni süpürge yapiyorum,simdi yemek yapicam off off

Oh ne iyi arkadasmis

Oh ne guzel hic kiskanmadim, bide ben uyusam oyle . Kiz koltukta uyuya kalmis.
Aaaa sendemi kıskandın uyuduğum icin

Ama ben 5buçukta kalkiyorum tarlaya gidiyorum sende kaldir cocuklari o saatte sonra ögle uykusu uyursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…