- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.701
Anam sen öyle deyince geriye baktimHe ilk defa kaçtılerinden
Tahmin ettim gözünden kaçtığınıAnam sen öyle deyince geriye baktim
Hadiyaaa,bizde camlari kapattık battaniyeleri cikarttikBirden bire bi yağmur yağmaya başladı
Cocuk eşyaları çok pahalı yaHersey cok pahalı gercekten kücücük sweet 100tl oglana mont alcaz 500tl
Benimki yatti simdiBebeleri uyutma vakti
Eşimde çıldırmış olmalı camları açmış sonuna kadar kapat soğuk diyorum kapatmıyor zaten kaç gündür çocuklarla halsiziz grip olduk şükür hafif atlatiyoruz inşallah agirlasmazHadiyaaa,bizde camlari kapattık battaniyeleri cikarttik
Yarin birdada yagis diyor
Benim kiz kalkıp benim yanıma uzandı beni öpüp uyumaya devam ediyorBenimki yatti simdi
Tamam alış verişe çıkınca ağlarımAğlama
Afiyet olsun canımSabah domates salata
Zeytin ara tahin pekmezbir kase
tavuk ciğer kavurma
İki kase mercimek çorbası ayy bugün çok yedim dün detox yapınca daha yapmicam bu detoxu E Elif_Eylul
Temiz hava girsin diyorsaEşimde çıldırmış olmalı camları açmış sonuna kadar kapat soğuk diyorum kapatmıyor zaten kaç gündür çocuklarla halsiziz grip olduk şükür hafif atlatiyoruz inşallah agirlasmaz
Yerim onuBenim kiz kalkıp benim yanıma uzandı beni öpüp uyumaya devam ediyor
Sağol ablacımTemiz hava girsin diyorsa
2gundur saglik ocaklari gripli çocuklarla uğrasiyorlarmis,okul basladiya simdi bitmez
Gecmis olsun
Tam bı çeyrek ekmek kalmış evde hepsini yedimAfiyet olsun canim
Ceyrek ekmek derken dilimmi ceyrek ekmekmi
Gozun aydınBenimki yatti simdi
Hadi ceyrekmiş yarim degilmiş bariTam bı çeyrek ekmek kalmış evde hepsini yedimsırf israf olmasın diye
Pek becerikli değilim maalesef o işleri annem yapıyor hep. Ona söylerim o denerFirinda daha güzel recel.oluyor istersen deneyebilirsin,erik recelinide öyle yapıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?