- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.681
Ay öyle olunca bana da sinir geliyorBenimkiler uyumasaydi kafayı yicektim artık ikiside 7 den beri ayaktaydi
Afiyet olsun canımOgle 13.45
Bir incir
Bir muz
Aksam 16.30
Iki tabak turlu
2 dilim tt ekmek
Salata
17.20
Bir avuc ici kadar karisik cerez
Cay
Su 1.5
Adim 10.000
M MissHayaLet
E Elif_Eylul
Canım bende fark etmedim ehliyet yenileme için gittik bizdeMüthiş gözüküyor afiyetle yiyin ellerine sağlık
Aaa erteleme canım göz önemli ben farketmedim doktorda sag iyi gördüğünden farketmemişsindir dedi
Farketmişsin git mutlaka
Lens alsana kullanabilirim dersen
Eee sen yeni gelmedinmi görümcenden anca uyurlarAy öyle olunca bana da sinir geliyor
Bizde aynıyız canım yarım saat telefon/tablet hakkı verdim şimdi birazdan alcam ellerinden kapatcam lambalari yatış başka türlü hiç biri uyumuyor.Enfes gozukuyor wllerine saglik kaptancim.
Bizimkiler de uyudu elhamdülillah. Valla uyuyasiya kadar birini esim birini ben aliyorum yine de yetemiyoruz bizim cocuklara. Gece cis mesaisi baslayacak simdi.
Yeni geldim işte yoksa oyalanacak şey yokEee sen yeni gelmedinmi görümcenden anca uyurlar
AnaaaCanım bende fark etmedim ehliyet yenileme için gittik bizde
Erteledim haftaya gitcem canım bir sürü şey çıktı giderim diye diyeAnaaakız niye gitmedin hemen
İyi geceler canımIyi geceler bacilar, ben derse oturuyorum.
Iyi geceler canimIyi geceler bacilar, ben derse oturuyorum.
Bu bebelere bastık folik asit ceviZ yumurta gözlerböle
Ellerine sağlık afiyetle yiyin
Şimdi kış geliyor çocuklara kışlık bakmak lazım
Ayy teşekkür ederim canımImmm enfes görünüyor eline sağlık ablacım afiyetle yiyin
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık afiyetle yiyin
Hersey cok pahalı gercekten kücücük sweet 100tl oglana mont alcaz 500tlŞimdi kış geliyor çocuklara kışlık bakmak lazım
He ilk defa kaçtıAyy teşekkür ederim canım
2 mesajı görmeyen ben
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?