- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.721
Cokguzel oldu tam kıvaminda 4kavanoz yaptımPek becerikli değilim maalesef o işleri annem yapıyor hep. Ona söylerim o dener
Geçmiş olsun haber et bakalım neden öyle olmuşYok canım ordan çıktıktan sonra bikac yerde daha denedim sol göz yok yarın sabahtan göz doktoruna gidicem bir kagıt verdi direk git bununla dedi
Bayılır yeni şeyler denemeye. Ben hiç ona cekmemisim ilk defa biber salçası yapacagim şimdi de dertlendim nasıl olacak yapabilir miyim diye. Bu vesileyle sizlere sorayım nasıl yapıyorsunuz kabukları için var mı bı çözümCokguzel oldu tam kıvaminda 4kavanoz yaptım
Denesin bencede
Afiyetle yeyin insalalh. Benim yerime de yeyin çok severimCokguzel oldu tam kıvaminda 4kavanoz yaptım
Denesin bencede
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Bugünki menüm
Sabah:yok
Öğlen: yayla çorbası, çıtır tavuklu salata
Akşam: taze fasülye 2 dilim kadar ekmek.
Bugün çok meyve tükettim. 1 elma, 2 nektari, biraz üzüm :)
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımİyi akşamlar arkadaşlar
E Elif_Eylul
Menü bildirimi
Kahvaltı
İki yumurtali mantar kavurma
İki dilim tam buğday ekmeği
Akşam yemeği
Bir kase yuvalama çorbası yemek gibi düşünelim
İki kase mercimek çorbası
İki bardak ayran
Yemek 5 te yemiştim
Yemekten sonra çay içtik
Yanına bir avuç kadar çekirdek
15 tane kadar yer fıstığı
Sagol canimAfiyetle yeyin insalalh. Benim yerime de yeyin çok severim
Ben evde yapınca biberleri düdüklüye yıkayip ayiklayip koyuyorum minnacık su koyuyorum pisiriyorum,pisince rondodan cekip kavuruyorum kabuk kalmiyorBayılır yeni şeyler denemeye. Ben hiç ona cekmemisim ilk defa biber salçası yapacagim şimdi de dertlendim nasıl olacak yapabilir miyim diye. Bu vesileyle sizlere sorayım nasıl yapıyorsunuz kabukları için var mı bı çözüm
Biber domates den daha zormuş
Bizim yörede de pişirme yok güneşte yaparlar salçayı (Antep)Ben evde yapınca biberleri düdüklüye yıkayip ayiklayip koyuyorum minnacık su koyuyorum pisiriyorum,pisince rondodan cekip kavuruyorum kabuk kalmiyor
Evet onu biliyorumBizim yörede de pişirme yok güneşte yaparlar salçayı (Antep)
Onu hiç yapamamMüthiş gözüküyor afiyetle yiyin ellerine sağlık
Aaa erteleme canım göz önemli ben farketmedim doktorda sag iyi gördüğünden farketmemişsindir dedi
Farketmişsin git mutlaka
Lens alsana kullanabilirim dersen
Haklısın canım biraz kaçtı tartıya yansımaz inşallah aminAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Corbalar fazla olmus sanki
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar bugün aktif olamadım oğlumun okulunda seminer vardı misafirim de olunca katmerlendi menüm aşağıda
Sabah 3 çatal kızartma
2 kk peynir
1 YK domates sos
1 kupa çay
1 yumurta
Yarım pide
Öğle yok
Ara 1 fincan kahve
3 kare bitter
17.00 1 patlıcan 1 domates dolma 4 tane de yaprak sarma yarım ekmek
Su 3 litre
Adım 16000
Ekmeğin dibine vurdum resmen yarın daha dikkatli olucam kaptanım söz E Elif_Eylul
M MissHayaLet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?