- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.161
Teşekkür ederimGüle güle giy
Şey Bn sabaha kadar bekletmeden direk suyu üstüne döksem1 tane küçüğünden lahana
2 kg salatalık
1 kg havuç
1 kg acur
Acılığını nasıl seviyorsan ona göre küçük acı biber ben renginin pembe olmasını seviyorum mor lahanada koyuyorum yarım mor lahana
salamura tuz
limon tuzu 2 yemek kaşığı
Sirke 2 su bardağı
Tüm malzemeyi temizleyip doğruyorum tuzunu ve limon tuzunu ekleyip sabaha kadar leğende bekletiyorum sönmüş oluyor sirjeyide ekleyip kavanozlara dolduruyorum dibinde kalan suyu üzerkerine eşit miktarda gezdiriyorum suyu eksik geldiyse üzerkeri dolana kadar normal su ekliyorum
Bende dökerim tez canlıyamŞey Bn sabaha kadar bekletmeden direk suyu üstüne döksem
Elede olur ama çok yer kaplarŞey Bn sabaha kadar bekletmeden direk suyu üstüne döksem
Bugün sabah erken saatte niyetim maydanoz kürü yapmaktı kız hasta olunca okula göndermedim. Ama akşam grip ilacindan sonra ateşi düştü terledi bugün daha iyi.190tl 2peynir,nescafe turk kahvesi
Hırkamı
Simdi eklicem senide
Anam ödemleri 2günde atmıssin
Günaydın canım gecmis olsun
Günaydın canim guzel eksi tebrikler
10 kiloluk bidona olmaz mıElede olur ama çok yer kaplar
Aman cocuklar iyi olsunda kilonu verirsin senBugün sabah erken saatte niyetim maydanoz kürü yapmaktı kız hasta olunca okula göndermedim. Ama akşam grip ilacindan sonra ateşi düştü terledi bugün daha iyi.
Zaten beyaz peynir 70 TL falan yanına 2 tane daha birşey alınca 200 oluyor artikGünaydın
İki parça bişey şuna bak ya
Ben körükcümüyüm
Gözümden kaçmış hemen körükle
Bn hiç değilim deBende dökerim tez canlıyam
Görümcem böyle yapıp tek kullanımlık şekilde poşetleyip büyük kovaya koyuyorŞey Bn sabaha kadar bekletmeden direk suyu üstüne döksem
Biz marketten 1000 lira ile döneriz hepBen cumartesi gittim 3 poşete 670 lira verdim geldim
Öyle turşu mu oluyor poşetteGörümcem böyle yapıp tek kullanımlık şekilde poşetleyip büyük kovaya koyuyor
Yok ya iyi olsun yeter ki çok şükür daha iyi şurup içmez normalde çilekli diye içtiAman cocuklar iyi olsunda kilonu verirsin sen
Ona tam gelir gibi üzerini kereviz sapıyla kapa10 kiloluk bidona olmaz mı
Geçmiş olsun kızçene çocuklar hasta olunca evin bütün düzeni gidiyorYok ya iyi olsun yeter ki çok şükür daha iyi şurup içmez normalde çilekli diye içti
Nohut eklenecek mi sarımsak ne kadarOna tam gelir gibi üzerini kereviz sapıyla kapa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?