- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.201
Benimde öyle oldu kamera ile bakınca yoğun alerjin var dedi ameliytalik durum göremedi o zaman şimdi iyiyim ama çok devam ederse gidip ilaç baslicam.Evet ve onu Balıkesir de bulmak asırı zor cunku yerli insanı bile ya İzmir ya Bursa ya gidiyor düşün
Ameliyat doktorum cok iyiydi benim dertlerimi anlatmadan anlıyordualerjimi burnuma kamerayla bakınca evet var diyordu direk
Bursada doktormu var beee bizmi görmüyozEvet ve onu Balıkesir de bulmak asırı zor cunku yerli insanı bile ya İzmir ya Bursa ya gidiyor düşün
Ameliyat doktorum cok iyiydi benim dertlerimi anlatmadan anlıyordualerjimi burnuma kamerayla bakınca evet var diyordu direk
Iyi bari
Hee iyi doktormus işte her doktor anlamıyor kamerayla bu salaklara diyorum mesela sana bunu kim dedi lam biliyorum ki diyorum sizeBenimde öyle oldu kamera ile bakınca yoğun alerjin var dedi ameliytalik durum göremedi o zaman şimdi iyiyim ama çok devam ederse gidip ilaç baslicam.
Vala bilmiyorumBursada doktormu var beee bizmi görmüyoz
Var ya ben o zaman konur Hastanesi'ne mi ne gitmiştimBursada doktormu var beee bizmi görmüyoz
Iste özele ama devlette nerde doktor varVar ya ben o zaman konur Hastanesi'ne mi ne gitmiştim
Yok canım devlettekiler şimdi iyice karıştı.Iste özele ama devlette nerde doktor var
2ayi gecti bana amelyat günu verdimi hayir
Ben simdi süpürdum pazara gittim markete gittimKatlanacak 3 posta camasirim var neyse ki ev temiz
Oooo kolay gelsinBen simdi süpürdum pazara gittim markete gittim
Simdi ceviz silkelemeye gidicez
Sagol canimOooo kolay gelsin
Kolay geleBen simdi süpürdum pazara gittim markete gittim
Simdi ceviz silkelemeye gidicez
Kolay gelsinSimdik corba icmeye en kolayından
Hayırlı olsunHerkese selamlaaarSonunda yeni telefona geçtim artık buralardayım Yarından itibaren de menü bildirimlerine başlıcam
Geçmiş olsun nasıl şimdi iyimi?Bilmem Meryem ela hasta ateşi var bakalım hem havalara bakarız kısmet artık.
He ben yoğunum çok gelemiyom iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?