- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.181
Evet canım ya bu biraz nazlıGeçmiş olsun kızçene çocuklar hasta olunca evin bütün düzeni gidiyor
Benimde alerjim var tetiklememişti ne zamandır o yuzden ilacım yok doktora gidip dert anlatmak öyle zor kiDün pikniğe gittiniz dimi onun için olmuştur benim genelde öyle oluyor. Ağaç tozları polenler iyi gelmez illa gece tikanirdim.
Senden âla körükcü mü var
O hava almıyor daha bi lezzetli oluyor şu satıcılar kullanıyorya şeffaf kalın poşet açık zeytin bulgur konulan onları kullanıyorÖyle turşu mu oluyor poşette
Haftaya pazardan alırım malzeme inşallah yapayım olmazsa BİM’den artık
Unuttu benNohut eklenecek mi sarımsak ne kadar
Kulak burun bogaza gidince anlıyor ya benim yiar önce hemen yazmıştı ilaç.Benimde alerjim var tetiklememişti ne zamandır o yuzden ilacım yok doktora gidip dert anlatmak öyle zor ki
Toza polene benimde
Senden âla körükcü mü vargectiyse senden bize gecmiştir
Geçmiş olsun canımBenimde alerjim var tetiklememişti ne zamandır o yuzden ilacım yok doktora gidip dert anlatmak öyle zor ki
Toza polene benimde
Senden âla körükcü mü vargectiyse senden bize gecmiştir
Benimde ameliyat doktorum kbb o kortizonlu yazıyordu bana düzenli kullanımda cok uzun sure götürüyordu. Burdaki doktorlarla anlasamadım gitti bir türlüKulak burun bogaza gidince anlıyor ya benim yiar önce hemen yazmıştı ilaç.
Sagol ablacımGeçmiş olsun canım
Arkadasim yapiyor öyle ama cokguzel oluyor ciddenGörümcem böyle yapıp tek kullanımlık şekilde poşetleyip büyük kovaya koyuyor
Bak yine cipsi sıkıştırmış menüye25 Eylül
Kahvaltı
1 haslama yumurta
1 patates kavurma
1 tk sürülebilir cikolata
1 tk kahvaltılık salca
2 dilim ekmek
Aksam
2 tavuk pirzola
2 dilim sucuk
2 dilim ekmek
Cips,fındık,badem, bir ısırık kek
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım25 Eylül
Kahvaltı
1 haslama yumurta
1 patates kavurma
1 tk sürülebilir cikolata
1 tk kahvaltılık salca
2 dilim ekmek
Aksam
2 tavuk pirzola
2 dilim sucuk
2 dilim ekmek
Cips,fındık,badem, bir ısırık kek
E Elif_Eylul
İnşallah bulursun güzel bir doktor canım doktor çok önemliBenimde ameliyat doktorum kbb o kortizonlu yazıyordu bana düzenli kullanımda cok uzun sure götürüyordu. Burdaki doktorlarla anlasamadım gitti bir türlü
Dün de benim canım çok istedide şeytana uymadım akıllı benBak yine cipsi sıkıştırmış menüye
Güle güleBen gidiyore
Evet ve onu Balıkesir de bulmak asırı zor cunku yerli insanı bile ya İzmir ya Bursa ya gidiyor düşünİnşallah bulursun güzel bir doktor canım doktor çok önemli
Dün de benim canım çok istedide şeytana uymadım akıllı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?