Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende memnun oldum
MaşaAllah negüzel bir iş,severekte yapiyorsun anladığım kadarinla Rabbim iş rastlığı versin
Ben büyüttüm şükür 3.cüde buyüse iyi olcak

Bende memnun oldum
MaşaAllah negüzel bir iş,severekte yapiyorsun anladığım kadarinla Rabbim iş rastlığı versin
Büyür Allah'ın izniyle...sağlıklari yerinde olsun... maşallah genç anne olmuşsunuz çok imreniyorum... 2. Çocuktan sonra benim enerji iyice bitti

Bende memnun oldum
Çok seviyorum pasta yapmayı.instagram hesabiniz varsa takip edeyim

Benim kardesim ölmez bir bardak süt iç
Bol bol su içtim çocuğu badi şortla babasına verdim dışarı çıkarsın diye şimdi geldiler ateşi hala düşmemiş şurupları vercem de uyutcam bakalım

Bol bol su içtim çocuğu badi şortla babasına verdim dışarı çıkarsın diye şimdi geldiler ateşi hala düşmemiş şurupları vercem de uyutcam bakalım
2gün sürer yaa düşer insaAllah

Akijn ol sakin 3.cü bebe seninde alıştık artık,emzir,bok temizle,memeyi kes,uyku düzeni olustur,bezi kes kısır döngü
Ay valla geçen Sema diyor ne zormuş yenge daha dur dedim herşeyden fedakarlık istiyor.

Ay valla geçen Sema diyor ne zormuş yenge daha dur dedim herşeyden fedakarlık istiyor.
Oooo daha 2aylik bebe bide benim gibi 21 yasinda kızi olana kadar peynir ekmekle yicek

Anladım canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…