- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.861
Bende memnun oldumÇok memnun oldum taniştigimiza...
Sadece pasta börek değil de mesela doğum günü ya da günlere ikramlık tatlı tuzlu çeşitler yapıyorum...
Başta sadece ikramlikti pastalarim evde yaparak ve video izleyerek geliştirdim ve bı Instagram hesabı açtım ordan tanındı gitti..
Siz baya büyütmüşsünüz maşallah... Bursa harika bı yer
Büyür Allah'ın izniyle...sağlıklari yerinde olsun... maşallah genç anne olmuşsunuz çok imreniyorum... 2. Çocuktan sonra benim enerji iyice bittiBende memnun oldum
MaşaAllah negüzel bir iş,severekte yapiyorsun anladığım kadarinla Rabbim iş rastlığı versin
Ben büyüttüm şükür 3.cüde buyüse iyi olcak
Çok seviyorum pasta yapmayı.instagram hesabiniz varsa takip edeyimBende memnun oldum
MaşaAllah negüzel bir iş,severekte yapiyorsun anladığım kadarinla Rabbim iş rastlığı versin
Ben büyüttüm şükür 3.cüde buyüse iyi olcak
18yasinda anne oldumBüyür Allah'ın izniyle...sağlıklari yerinde olsun... maşallah genç anne olmuşsunuz çok imreniyorum... 2. Çocuktan sonra benim enerji iyice bitti
Bol bol su içtim çocuğu badi şortla babasına verdim dışarı çıkarsın diye şimdi geldiler ateşi hala düşmemiş şurupları vercem de uyutcam bakalımBenim kardesim ölmezbir bardak süt iç
Filizzzturhan1983 canimÇok seviyorum pasta yapmayı.instagram hesabiniz varsa takip edeyim
2gün sürer yaa düşer insaAllahBol bol su içtim çocuğu badi şortla babasına verdim dışarı çıkarsın diye şimdi geldiler ateşi hala düşmemiş şurupları vercem de uyutcam bakalım
İnşallah canım valla bitik durumdayim2gün sürer yaa düşer insaAllah
Akijn ol sakin 3.cü bebe seninde alıştık artık,emzir,bok temizle,memeyi kes,uyku düzeni olustur,bezi kes kısır döngüİnşallah canım valla bitik durumdayim
Ay valla geçen Sema diyor ne zormuş yenge daha dur dedim herşeyden fedakarlık istiyor.Akijn ol sakin 3.cü bebe seninde alıştık artık,emzir,bok temizle,memeyi kes,uyku düzeni olustur,bezi kes kısır döngü
Oooo daha 2aylik bebe bide benim gibi 21 yasinda kızi olana kadar peynir ekmekle yicekAy valla geçen Sema diyor ne zormuş yenge daha dur dedim herşeyden fedakarlık istiyor.
Attım istek..neslinin_dunyasi_Filizzzturhan1983 canim
Bende her yaşa var senin gibiOooo daha 2aylik bebe bide benim gibi 21 yasinda kızi olana kadar peynir ekmekle yicek
Ayy bunlar ne böyle çokzellerAttım istek..neslinin_dunyasi_
Sayfan açık mı Bnde bakim bnm instagram yokta ondanAttım istek..neslinin_dunyasi_
Kendim sandım bir an herhalYok kız niye öleyim
Anladım canımHiç fark etmiyor. Sindiremiyorum, gaz olarak birikiyor ve bir hafta çıkmıyor. Ama tuhaftır sütlaç yiyince ya da muhallebi ya da sütlü başka şey, onda sorun olmuyor. Fakat sütün bizzat kendi yarım çay bardağı bile içsem kabusa dönüyor hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?