- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.461
Üstüne tarlada yaparim heee nedersin
12 yaş bir şey olmaz ben büyütürüm
Hahah adres at hemen geliyorumÜstüne tarlada yaparim heee nedersin
Demek ki her durumunu goruyor saçma sapan triplere giriyorAdamı silemem canım şirket hattımız yok kendi numaralarımız üstünden iletişim kuruyoruz. Ama biraz zaman geçsin kadını sileceğim
Maalesef yaa...Her şey ateş pahası resmen yaÇoğu şeyi böyle indirim şuydu buydu ona denk getirmeye çalışıyorum giysi vs alacakken
Çocuk montları 700 liraMaalesef yaa...
Bütün kk biliyor artık benim nerde yaşadığımıHahah adres at hemen geliyorum
E bebekte gecen var icin tüylü eylüle göre 199tl cok guzeldiÇocuk montları 700 lira
Daha almadık biz bakalım ne yapacağız...Çocuk montları 700 lira
Aģlama geçmişimize yol ver gitsinGideyim geçmiş yapayım
UygunmuşE bebekte gecen var icin tüylü eylüle göre 199tl cok guzeldi
Benimde hoşuma gittiUygunmuş
Ben oğlana gecen aldim mont ayakkabi 1000tlDaha almadık biz bakalım ne yapacağız...
İşte benim büyük kıza bulamadım canım kucuklere yine alınıyor da. Bebek magazalari da degismis en son 3 yasa kdar kiyafet vardı şimdi yok en son 1 yaş veE bebekte gecen var icin tüylü eylüle göre 199tl cok guzeldi
Bakayım ben de büyük kızım için alacağız...Benimde hoşuma gitti
Geçen bir söz geldi aklıma yazdım her gün yüzüne baka baka nasıl unutulur yüzün diye kadın triplere girmişDemek ki her durumunu goruyor saçma sapan triplere giriyor
Geliyor hemen kayınvalideciğimBütün kk biliyor artık benim nerde yaşadığımı
Maalesef yaa...
Büyüğe yoktur canim orda zaten,gecen yeni açılmıştı ebebek 5yaş mont gelmis çok hosuma gitti şaşırdim hatta 200 mont diyeİşte benim büyük kıza bulamadım canım kucuklere yine alınıyor da. Bebek magazalari da degismis en son 3 yasa kdar kiyafet vardı şimdi yok en son 1 yaş ve
İnsanlar değişik canımGeçen bir söz geldi aklıma yazdım her gün yüzüne baka baka nasıl unutulur yüzün diye kadın triplere girmiş
Geliyor hemen kayınvalideciğimsabaha oradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?