- 5 Eylül 2018
- 1.895
- 8.659
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.581
evet benim merhabaaaaa yenidennnn nasılsınız sizleri çok özledim
Amaan boşver iş güç bitmiyo zaten yapma bugündeBebe paçamı bırakmıyor ki yapam
Abooo neler yaşamışsın sen gecmis olsunMerhaba E Elif_Eylul yazın başında bende sizlerleydim hatırlarmısınız bilmem sıkıntılı bir dönemden geçtim. bebeğim rahatsızlandı eşimden ayrıldım şehir değiştiridm. şükür yeniden düzenimi kurudm tabi bu süreç beni çok yıprattı ve kilo aldım yeniden müsade ederseniz sizlerle başlamak istiyorum benbi yeniden kabul edermisniz
Iyiyim canim sen nasilsin hosgeldinevet benim merhabaaaaa yenidennnn nasılsınız sizleri çok özledim
Kahve var icersen,yemek var yersen,sopa var seversenGeldim kahvemi var hani nerde ama ben icemem şimdi akşam İçerim
Hoşgeldin canım nasılsın sen gene verirsin azimlisinMerhaba E Elif_Eylul yazın başında bende sizlerleydim hatırlarmısınız bilmem sıkıntılı bir dönemden geçtim. bebeğim rahatsızlandı eşimden ayrıldım şehir değiştiridm. şükür yeniden düzenimi kurudm tabi bu süreç beni çok yıprattı ve kilo aldım yeniden müsade ederseniz sizlerle başlamak istiyorum benbi yeniden kabul edermisniz
tesekkür ederim hayat işte bianda neler oluveriyor. ama hayat devam ediyor şükür evladım iyi ve yanımda daha bir isteğim yok...Abooo neler yaşamışsın sen gecmis olsun
Ahaa bak hatırladınHoşgeldin canım nasılsın sen gene verirsin azimlisin
tesekkür ederim inşalalh yeniden kendim ve çocugum için toparlamak istiyorum ilk diyete basladıgım nerdeyim nerdeyseHoşgeldin canım nasılsın sen gene verirsin azimlisin
Cocugun icin sevindim iyi olmasınatesekkür ederim hayat işte bianda neler oluveriyor. ama hayat devam ediyor şükür evladım iyi ve yanımda daha bir isteğim yok...
bundna sonra toparlanınca kilolar dert olmaya başladı kafa rahatlayınca
tesekkür ederim hoşbuldummm sizleri özledimmmm çokIyiyim canim sen nasilsin hosgeldin
Sopayı sevmem yemeyi severim içmeyi severim ben kahveyle şöyle kallavi bir yemek alayımKahve var icersen,yemek var yersen,sopa var seversen
Hoşgeldin canım geçmiş olsun yine güzel kilolar verirsintesekkür ederim hayat işte bianda neler oluveriyor. ama hayat devam ediyor şükür evladım iyi ve yanımda daha bir isteğim yok...
bundna sonra toparlanınca kilolar dert olmaya başladı kafa rahatlayınca
Kaç kere etiket yaptim seni bende seni özledim,bikere gelip ciktin hementesekkür ederim hoşbuldummm sizleri özledimmmm çok
PatlıcanSopayı sevmem yemeyi severim içmeyi severim ben kahveyle şöyle kallavi bir yemek alayım
Senin kızinı yiyimKızıma yemek hazirliyore
çok şükür çocuklarımız iyi olsunda gerisi halolur dedim bende o iyi düzenimiz kurduk şükür yeniden işe başladım oğluşumu kreşe verdim yeniden bismillah dedim bakalımCocugun icin sevindim iyi olmasına
Hayırlısinla anlatmışsın zorlu süreci,kiloyu verirsin takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?