Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba E Elif_Eylul yazın başında bende sizlerleydim hatırlarmısınız bilmem sıkıntılı bir dönemden geçtim. bebeğim rahatsızlandı eşimden ayrıldım şehir değiştiridm. şükür yeniden düzenimi kurudm tabi bu süreç beni çok yıprattı ve kilo aldım yeniden müsade ederseniz sizlerle başlamak istiyorum benbi yeniden kabul edermisniz

Abooo neler yaşamışsın sen gecmis olsun

Hoşgeldin canım nasılsın sen gene verirsin azimlisin

Abooo neler yaşamışsın sen gecmis olsun
tesekkür ederim hayat işte bianda neler oluveriyor. ama hayat devam ediyor şükür evladım iyi ve yanımda daha bir isteğim yok...
bundna sonra toparlanınca kilolar dert olmaya başladı kafa rahatlayınca

tesekkür ederim hayat işte bianda neler oluveriyor. ama hayat devam ediyor şükür evladım iyi ve yanımda daha bir isteğim yok...
Cocugun icin sevindim iyi olmasına
Hayırlısinla anlatmışsın zorlu süreci,kiloyu verirsin takma

Hoşgeldin canım geçmiş olsun yine güzel kilolar verirsin

Cocugun icin sevindim iyi olmasına
Hayırlısinla anlatmışsın zorlu süreci,kiloyu verirsin takma
çok şükür çocuklarımız iyi olsunda gerisi halolur dedim bende o iyi düzenimiz kurduk şükür yeniden işe başladım oğluşumu kreşe verdim yeniden bismillah dedim bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…