- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.621
Afiyet olsun canımgeçmişe baktımda 12 kilo almışım ya
ne güzel 60lı kilo diyor yeniden görüürm inşallah ama midem çok çabuk agrıyor artık uzun oruç diyetleri yapamıyorum maalesef... ama en azından daha düzenli beslenmeye çalışıyoum.
sabah
bir bardah ıhlamur
öğle
mercimek çorbasu
salata
ızgara et
bu saate kadar 1,5 lt su
5500 adım attım
akşamda
bu videoda ki ablalarla hoplayıp zıplayacagım inşallah
tesekkür ederim çok şükür iiyyiz sağlıklıyız gerisi gecip gidecek biliyorum.Rabbim sana bağışlasın evladını hayat herseyi gösteriyor daha gencsin
inşlalh beraberceeee yineeeeAfiyet olsun canım
Gene verirsin merak.etme
ben kendim aldımmm
Gecmiş olsun canımMerhaba E Elif_Eylul yazın başında bende sizlerleydim hatırlarmısınız bilmem sıkıntılı bir dönemden geçtim. bebeğim rahatsızlandı eşimden ayrıldım şehir değiştiridm. şükür yeniden düzenimi kurudm tabi bu süreç beni çok yıprattı ve kilo aldım yeniden müsade ederseniz sizlerle başlamak istiyorum benbi yeniden kabul edermisniz
Negüzel hayat beeeben kendim aldımmmama robotu ona itelicem, alalım diyo da karar veremiyorum
ne demezsin dün maaş aldım elimde kalan 180 tlNegüzel hayat beee
Allah bereket versinne demezsin dün maaş aldım elimde kalan 180 tl
tesekkür edeerim Allah sizlere yaaştmasın inşalalhGecmiş olsun canım
hayat bu yöne evrildi vallahAllah bereket versin
Masallah cok kalmıs canım onu dane demezsin dün maaş aldım elimde kalan 180 tl
bozdur bozdur harcaaa iştene demezsin dün maaş aldım elimde kalan 180 tl
Amin canım seninde hayatın bundan sonrası icin cok iyi gitsin hep yüzün gülsün inşallahtesekkür edeerim Allah sizlere yaaştmasın inşalalh
kredilerden kredi kartlarından elde bişey kalmıyor. Ocaktan sonra rahatlıyoruz inşallahhhhhMasallah cok kalmıs canım onu da
hisse alıyorum hemenbozdur bozdur harcaaa işte
Sabah peynir almaya gittim şok market acmamıs saat 9bucukhayat bu yöne evrildi vallah
çok tesekkür edeirm çok güzel bir dua şurda birbirini tanımayan insanlar bile birbirine nasıl güzel dualar edebiliyorken saygı ile sevgi ile paylaşırken ,hayatımızı paylaştıgımız ailemiz oldu dediğimiz insanlar bir güler yüzü çok görüyor...Amin canım seninde hayatın bundan sonrası icin cok iyi gitsin hep yüzün gülsün inşallahhoşgeldin bol eksiler dilerim
yada borsa olur kripto para falan olur aman iyi düşün az buz para değil çarçur olmasın..hisse alıyorum hemen
Sabah YouTube da izledim
allah hepimizn yardımcısı olsun gerçekten çok zor gerçkten hiç birşeye yetmek mümkün değil.bu açlık sınıırnda nasılkilo almayı başardık acaba ülkeceSabah peynir almaya gittim şok market acmamıs saat 9bucuk
Bakkala girdim 380 gram falan peynir 48tl diger peynir 200tl olmuş kilosu,birde oha dedim diye yılbasindan sonra 250 olcak.kilosu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?