Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım
Gene verirsin merak.etme

Gecmiş olsun canım

tesekkür edeerim Allah sizlere yaaştmasın inşalalh
Amin canım seninde hayatın bundan sonrası icin cok iyi gitsin hep yüzün gülsün inşallah hoşgeldin bol eksiler dilerim

hayat bu yöne evrildi vallah
Sabah peynir almaya gittim şok market acmamıs saat 9bucuk
Bakkala girdim 380 gram falan peynir 48tl diger peynir 200tl olmuş kilosu,birde oha dedim diye yılbasindan sonra 250 olcak.kilosu dedi

Amin canım seninde hayatın bundan sonrası icin cok iyi gitsin hep yüzün gülsün inşallah hoşgeldin bol eksiler dilerim
çok tesekkür edeirm çok güzel bir dua şurda birbirini tanımayan insanlar bile birbirine nasıl güzel dualar edebiliyorken saygı ile sevgi ile paylaşırken ,hayatımızı paylaştıgımız ailemiz oldu dediğimiz insanlar bir güler yüzü çok görüyor...

Sabah peynir almaya gittim şok market acmamıs saat 9bucuk
Bakkala girdim 380 gram falan peynir 48tl diger peynir 200tl olmuş kilosu,birde oha dedim diye yılbasindan sonra 250 olcak.kilosu dedi
allah hepimizn yardımcısı olsun gerçekten çok zor gerçkten hiç birşeye yetmek mümkün değil.bu açlık sınıırnda nasılkilo almayı başardık acaba ülkece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…