Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç kere etiket yaptim seni bende seni özledim,bikere gelip ciktin hemen
işten çıkarken bilgisayar vs temizleme yaptım bilgilerim kalmasın diye sonra bakamadım birşeye maalesefff yeniden kabul ederseniz çok sevirim

işten çıkarken bilgisayar vs temizleme yaptım bilgilerim kalmasın diye sonra bakamadım birşeye maalesefff yeniden kabul ederseniz çok sevirim
Kapımız açık herzaman nezaman istersen tartıni at başla

Patlıcan oturtma pilav var
Afiyet olsun şifa olsun inşallah bendede bir türlü bitmeyen nohut ve pilav var bu aksma gene nohut yiyecek üç aksamdir bitsin diye dün balığın yanında bile koydum

Afiyet olsun şifa olsun inşallah bendede bir türlü bitmeyen nohut ve pilav var bu aksma gene nohut yiyecek üç aksamdir bitsin diye dün balığın yanında bile koydum
Gördüm balık yanina nohut iyi oluyor sanırim ses etmedim

ADINIZ: AZRA
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:BEKAR
MESLEGINIZ: SATINALMA
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 OĞLAN 16 AYLIK
KİLO ALMA NEDENİNİZ: STRES-SIKINTI :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE MUTLULUK

Hoşgeldin

Yaaa senin bebe çok kücükmuş daha

evet kuuzm daha minnoş ama daha iyi daha çabuk alaıştı yeni hayatına ortamına en azındna bendne daha hızlı diyeyim
Rabbim sana bağışlasın evladını hayat herseyi gösteriyor daha gencsin

geçmişe baktımda 12 kilo almışım ya
ne güzel 60lı kilo diyor yeniden görüürm inşallah ama midem çok çabuk agrıyor artık uzun oruç diyetleri yapamıyorum maalesef... ama en azından daha düzenli beslenmeye çalışıyoum.
sabah
bir bardah ıhlamur
öğle
mercimek çorbasu
salata
ızgara et
bu saate kadar 1,5 lt su
5500 adım attım
akşamda
bu videoda ki ablalarla hoplayıp zıplayacagım inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…