- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.601
Sabah para verdim kantin günü diye gitmiş çiğ köfte almışSenin kızinı yiyim
AhaaaSabah para verdim kantin günü diye gitmiş çiğ köfte almış
işten çıkarken bilgisayar vs temizleme yaptım bilgilerim kalmasın diye sonra bakamadım birşeye maalesefff yeniden kabul ederseniz çok sevirimKaç kere etiket yaptim seni bende seni özledim,bikere gelip ciktin hemen
Kapımız açık herzaman nezaman istersen tartıni at başlaişten çıkarken bilgisayar vs temizleme yaptım bilgilerim kalmasın diye sonra bakamadım birşeye maalesefff yeniden kabul ederseniz çok sevirim
Afiyet olsun şifa olsun inşallah bendede bir türlü bitmeyen nohut ve pilav var bu aksma gene nohut yiyecek üç aksamdir bitsin diye dün balığın yanında bile koydumPatlıcanoturtma pilav var
Gördüm balık yanina nohut iyi oluyor sanırim ses etmedimAfiyet olsun şifa olsun inşallah bendede bir türlü bitmeyen nohut ve pilav var bu aksma gene nohut yiyecek üç aksamdir bitsin diye dün balığın yanında bile koydum
Benim ablam değil ki ofisin ablasııBenim ablam yokki yapsın
aaa patlıcan yogası mı buPatlıcanoturtma pilav var
ADINIZ: AZRAAfiyet olsun şifa olsun inşallah bendede bir türlü bitmeyen nohut ve pilav var bu aksma gene nohut yiyecek üç aksamdir bitsin diye dün balığın yanında bile koydum
HoşgeldinADINIZ: AZRA
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:BEKAR
MESLEGINIZ: SATINALMA
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 OĞLAN 16 AYLIK
KİLO ALMA NEDENİNİZ: STRES-SIKINTI :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE MUTLULUK
ÇOK TESEKKÜR EDERİMMMM İYİKİ VARSINIZ....Kapımız açık herzaman nezaman istersen tartıni at başla
Patlıcan yogasimıBenim ablam değil ki ofisin ablasıı
aaa patlıcan yogası mı bu
Hemende öpHoşgeldin
Yaaa senin bebe çok kücükmuş dahaADINIZ: AZRA
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:BEKAR
MESLEGINIZ: SATINALMA
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 OĞLAN 16 AYLIK
KİLO ALMA NEDENİNİZ: STRES-SIKINTI :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE MUTLULUK
yoga yapıyor patlıcanceğizPatlıcan yogasimıoturtması
evet kuuzm daha minnoş ama daha iyi daha çabuk alaıştı yeni hayatına ortamına en azındna bendne daha hızlı diyeyimYaaa senin bebe çok kücükmuş daha
Rabbim sana bağışlasın evladını hayat herseyi gösteriyor daha gencsinevet kuuzm daha minnoş ama daha iyi daha çabuk alaıştı yeni hayatına ortamına en azındna bendne daha hızlı diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?