Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
allah hepimizn yardımcısı olsun gerçekten çok zor gerçkten hiç birşeye yetmek mümkün değil.bu açlık sınıırnda nasılkilo almayı başardık acaba ülkece
Belkide ekmege makarna ya sarıldık

Yeni hayatın hayırlı olsun inşallah evladınla birlikte

Ailen arkanda durmadımı

Ailen arkanda durmadımı
ailem yok gibi annem rahmetli babam baskası ile evli bize vakti yok kardeşim kendi hayatı var sonuçta oldu....
eşim başka birine kandı (yazık kandıırldı tabi erkekler kandıırlır ya).
eşimin aileside onu haklı buldu resmen ben evde kadın olsaymışım niye gitseymiş
aman hangi biirni anlatayım ama şükür rabbim yanımda oldu...

Annecine Allah rahmet eylesin
Babana üzüldüm yazık
Eski eşin kandırildı cocukmu bu kandırlıyor,biz neden kanmiyoruz erkek milleti degilmi kahretsin

Rabbim sana güç kuvvet versin cocugunla mutlu mesut yaşa

Annecine Allah rahmet eylesin
Babana üzüldüm yazık
Eski eşin kandırildı cocukmu bu kandırlıyor,biz neden kanmiyoruz erkek milleti degilmi kahretsin

Rabbim sana güç kuvvet versin cocugunla mutlu mesut yaşa
allah razı olsun çok şükür gerçekten allah yardım etti tayin hakkım çıktı hiç olmadık bir yerden yeni geldiğim yerde lojman hakkı çıktı belediyenin kreşi varmış çok şükür herşey sebeb oldu bianda rabbim olunca ....
eşim demeye agzımın varmadıgı adam bir gram pişman bile olmadı en acısı bu

Rabbim büyük herseyi ayarlar kimse yoksa bile o var yanında

Yaaa bu bebe seninmi maşallah ama

Yazıklar olsun 3 yaşında ya kandırılmış kadınlardan ne çok şey bekleniyor. Biz niye kanmıyoruz Allah bildiği gibi yapsın.
Rabbim sana güç kuvvet bol rızıklar versin evladını da hayırlı evlat eylesin

kredilerden kredi kartlarından elde bişey kalmıyor. Ocaktan sonra rahatlıyoruz inşallahhhhh
İnşallah canım bizde öyleyiz Rabb'im ülkemizin refah seviyesini yükseltsin inşallah

Boşver takılma sana gülmeyene sende gülme evladın varmıs ne güzel onunla bir ömür mutlu ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…