- 5 Eylül 2018
- 1.895
- 8.659
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.641
ne büüyk nimet vermiş rabbim sana şu dünyadaSabah YouTube da izledimallahtan eltim yok
Belkide ekmege makarna ya sarıldıkallah hepimizn yardımcısı olsun gerçekten çok zor gerçkten hiç birşeye yetmek mümkün değil.bu açlık sınıırnda nasılkilo almayı başardık acaba ülkece
Yeni hayatın hayırlı olsun inşallah evladınla birlikteMerhaba E Elif_Eylul yazın başında bende sizlerleydim hatırlarmısınız bilmem sıkıntılı bir dönemden geçtim. bebeğim rahatsızlandı eşimden ayrıldım şehir değiştiridm. şükür yeniden düzenimi kurudm tabi bu süreç beni çok yıprattı ve kilo aldım yeniden müsade ederseniz sizlerle başlamak istiyorum benbi yeniden kabul edermisniz
Ailen arkanda durmadımıçok tesekkür edeirm çok güzel bir dua şurda birbirini tanımayan insanlar bile birbirine nasıl güzel dualar edebiliyorken saygı ile sevgi ile paylaşırken ,hayatımızı paylaştıgımız ailemiz oldu dediğimiz insanlar bir güler yüzü çok görüyor...
Sopayı spor görmemKahve var icersen,yemek var yersen,sopa var seversen
kesin karnımız doysun diye ekmenan ye dedi anamız ondan olduBelkide ekmege makarna ya sarıldık
Artık ekmekte yenilmezkesin karnımız doysun diye ekmenan ye dedi anamız ondan oldu
ailem yok gibi annem rahmetli babam baskası ile evli bize vakti yok kardeşim kendi hayatı var sonuçta oldu....Ailen arkanda durmadımı
Annecine Allah rahmet eylesinailem yok gibi annem rahmetli babam baskası ile evli bize vakti yok kardeşim kendi hayatı var sonuçta oldu....
eşim başka birine kandı (yazık kandıırldı tabi erkekler kandıırlır ya).
eşimin aileside onu haklı buldu resmen ben evde kadın olsaymışım niye gitseymiş
aman hangi biirni anlatayım ama şükür rabbim yanımda oldu...
allah razı olsun çok şükür gerçekten allah yardım etti tayin hakkım çıktı hiç olmadık bir yerden yeni geldiğim yerde lojman hakkı çıktı belediyenin kreşi varmış çok şükür herşey sebeb oldu bianda rabbim olunca ....Annecine Allah rahmet eylesin
Babana üzüldüm yazık
Eski eşin kandırildı cocukmu bu kandırlıyor,biz neden kanmiyoruz erkek milleti degilmi kahretsin
Rabbim sana güç kuvvet versin cocugunla mutlu mesut yaşa
Rabbim büyük herseyi ayarlar kimse yoksa bile o var yanındaallah razı olsun çok şükür gerçekten allah yardım etti tayin hakkım çıktı hiç olmadık bir yerden yeni geldiğim yerde lojman hakkı çıktı belediyenin kreşi varmış çok şükür herşey sebeb oldu bianda rabbim olunca ....
eşim demeye agzımın varmadıgı adam bir gram pişman bile olmadı en acısı bu
tesekkür ederim allah razı olsun rabbim herkezin huzurunu korusun evladına kendie sağlık versinYeni hayatın hayırlı olsun inşallah evladınla birlikte
evet teyzesi paşam bu arkadasm yoldaşım eşim herşeyim artıkRabbim büyük herseyi ayarlar kimse yoksa bile o var yanında
Yaaa bu bebe seninmi maşallah ama
Rabbim sana baģışlasinevet teyzesi paşam bu arkadasm yoldaşım eşim herşeyim artık
Yazıklar olsun 3 yaşında ya kandırılmış kadınlardan ne çok şey bekleniyor. Biz niye kanmıyoruz Allah bildiği gibi yapsın.ailem yok gibi annem rahmetli babam baskası ile evli bize vakti yok kardeşim kendi hayatı var sonuçta oldu....
eşim başka birine kandı (yazık kandıırldı tabi erkekler kandıırlır ya).
eşimin aileside onu haklı buldu resmen ben evde kadın olsaymışım niye gitseymiş
aman hangi biirni anlatayım ama şükür rabbim yanımda oldu...
İnşallah canım bizde öyleyiz Rabb'im ülkemizin refah seviyesini yükseltsin inşallahkredilerden kredi kartlarından elde bişey kalmıyor. Ocaktan sonra rahatlıyoruz inşallahhhhh
Boşver takılma sana gülmeyene sende gülme evladın varmıs ne güzel onunla bir ömür mutlu olçok tesekkür edeirm çok güzel bir dua şurda birbirini tanımayan insanlar bile birbirine nasıl güzel dualar edebiliyorken saygı ile sevgi ile paylaşırken ,hayatımızı paylaştıgımız ailemiz oldu dediğimiz insanlar bir güler yüzü çok görüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?