Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tesekkür ederim amin inşşala rabbim evlatlarımızı koruusn Allah kurtardı diyorum artık zaten çok şükür daha neler olurdu allah bilir.

Sabah peynir almaya gittim şok market acmamıs saat 9bucuk
Bakkala girdim 380 gram falan peynir 48tl diger peynir 200tl olmuş kilosu,birde oha dedim diye yılbasindan sonra 250 olcak.kilosu dedi
hee nasıl kalsın elimizde para
yada borsa olur kripto para falan olur aman iyi düşün az buz para değil çarçur olmasın..
kriptoya fala n girmem bunca parayla yaa hisse de biriksin
Sabah YouTube da izledim allahtan eltim yok
benim var onunda ayferi yok
allah hepimizn yardımcısı olsun gerçekten çok zor gerçkten hiç birşeye yetmek mümkün değil.bu açlık sınıırnda nasılkilo almayı başardık acaba ülkece
karbonhidrat

Boşver takılma sana gülmeyene sende gülme evladın varmıs ne güzel onunla bir ömür mutlu ol
çok şükür ki evladım varmış yoksa böyşe gücü bulabilirmiysim bilmiyorum onun için herşeyden sıyrılıp onun için bir hayat kurmayı düşündüm sadece inşaşah rabbim herkezi mutlu etsinn.

Rabb'im nasip etmiş sana yoldas olsun diye

Hoşgeldin aramıza canım,yeni hayatında hiç olmadığın kadar mutlu olursun oğluşunla inşallah

Rabbim güç kuvvet versin.hic kolay değil yaşadıkların... inşallah öyle güzel bir hayat yaşarsın ki bu çektiklerin aklına bile gelmez

Ben diyete yeni başladım doktor kaç kalorilik beslenme programı hazırladı bilmiyorum inşallah geçer metobolizma yasim da 52 cıktı bu hafta sıfır kaçamak ile bakalım yağdan kilo gidermi

Hosgeldiniz

Ben diyete yeni başladım doktor kaç kalorilik beslenme programı hazırladı bilmiyorum inşallah geçer metobolizma yasim da 52 cıktı bu hafta sıfır kaçamak ile bakalım yağdan kilo gidermi
Gider inşallah canım.metebolizma yaşı hızlı düşmüyor..uzun vade değil haftalık baz al.ne verirsek başarı

Genede eşine bişey diyememişsin kanmak ne demek çok sinirleniyorum bu tarz sorumluluk ,aile bileyen adam diye gezen insanlara ailesinde de iş yokmuş
Zararın neresinden dönersen kardır ayaklarının üzerinde durman gerek çok zor günümüz şartlarında bekar anne olmak çocuk küçük ,sen çalışmalısın rabbim yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…