- 5 Eylül 2018
- 1.895
- 8.659
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.661
amin cümlemiizn evladını inşaşahhhRabbim sana baģışlasin
Hızınıza yetişilmiyor kiHapsi gecmiş okuyor şuanda söverek
tesekkür ederim amin inşşala rabbim evlatlarımızı koruusn Allah kurtardı diyorum artık zaten çok şükür daha neler olurdu allah bilir.Yazıklar olsun 3 yaşında ya kandırılmış kadınlardan ne çok şey bekleniyor. Biz niye kanmıyoruz Allah bildiği gibi yapsın.
Rabbim sana güç kuvvet bol rızıklar versin evladını da hayırlı evlat eylesin
Yarida biraktin olmaz sayilmaz geri dönHızınıza yetişilmiyor ki
hee nasıl kalsın elimizde paraSabah peynir almaya gittim şok market acmamıs saat 9bucuk
Bakkala girdim 380 gram falan peynir 48tl diger peynir 200tl olmuş kilosu,birde oha dedim diye yılbasindan sonra 250 olcak.kilosu dedi
kriptoya fala n girmem bunca parayla yaa hisse de biriksinyada borsa olur kripto para falan olur aman iyi düşün az buz para değil çarçur olmasın..
benim var onunda ayferi yokSabah YouTube da izledimallahtan eltim yok
karbonhidratallah hepimizn yardımcısı olsun gerçekten çok zor gerçkten hiç birşeye yetmek mümkün değil.bu açlık sınıırnda nasılkilo almayı başardık acaba ülkece
çok şükür ki evladım varmış yoksa böyşe gücü bulabilirmiysim bilmiyorum onun için herşeyden sıyrılıp onun için bir hayat kurmayı düşündüm sadece inşaşah rabbim herkezi mutlu etsinn.Boşver takılma sana gülmeyene sende gülme evladın varmıs ne güzel onunla bir ömür mutlu ol
Ne yarısı be ne varsa okuyup geldimYarida biraktin olmaz sayilmaz geri dön
ben de baktım bebene maşallahhhh, Rabbim ona mutlu huzurlu bi hayat versin. Yanlış kişilerle karşılaşmasınamin cümlemiizn evladını inşaşahhh
Rabb'im nasip etmiş sana yoldas olsun diyeçok şükür ki evladım varmış yoksa böyşe gücü bulabilirmiysim bilmiyorum onun için herşeyden sıyrılıp onun için bir hayat kurmayı düşündüm sadece inşaşah rabbim herkezi mutlu etsinn.
çok şükürRabb'im nasip etmiş sana yoldas olsun diye
Hoşgeldin aramıza canım,yeni hayatında hiç olmadığın kadar mutlu olursun oğluşunla inşallahADINIZ: AZRA
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:BEKAR
MESLEGINIZ: SATINALMA
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 OĞLAN 16 AYLIK
KİLO ALMA NEDENİNİZ: STRES-SIKINTI :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE MUTLULUK
hoşbulduk tesekkür ederim amin inşallahhhh....Hoşgeldin aramıza canım,yeni hayatında hiç olmadığın kadar mutlu olursun oğluşunla inşallah
Rabbim güç kuvvet versin.hic kolay değil yaşadıkların... inşallah öyle güzel bir hayat yaşarsın ki bu çektiklerin aklına bile gelmezailem yok gibi annem rahmetli babam baskası ile evli bize vakti yok kardeşim kendi hayatı var sonuçta oldu....
eşim başka birine kandı (yazık kandıırldı tabi erkekler kandıırlır ya).
eşimin aileside onu haklı buldu resmen ben evde kadın olsaymışım niye gitseymiş
aman hangi biirni anlatayım ama şükür rabbim yanımda oldu...
Ben diyete yeni başladım doktor kaç kalorilik beslenme programı hazırladı bilmiyorum inşallah geçer metobolizma yasim da 52 cıktı bu hafta sıfır kaçamak ile bakalım yağdan kilo gidermiAllah sabır versin ortak Rabbim bir daha yaşatmasın.
Sihirli böğreğe bayıldım afiyet şifa olsun.
Ben de var canım açlık şekeri ve açlık insülin dğeriyle bir hesaplama yapılıyor haftaya doktora gideceğim.
Kontrol için az yemeğe çalışıyorum maalesef arada kaçamak oluyor ama pes etmiyorum diyete başlayalı 2 ay oluyor 1400 kalorinin üstünde beslenmemeye çalışıyorum.
sağol kaptan
HosgeldinizADINIZ: AZRA
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:BEKAR
MESLEGINIZ: SATINALMA
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 OĞLAN 16 AYLIK
KİLO ALMA NEDENİNİZ: STRES-SIKINTI :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE MUTLULUK
Gider inşallah canım.metebolizma yaşı hızlı düşmüyor..uzun vade değil haftalık baz al.ne verirsek başarıBen diyete yeni başladım doktor kaç kalorilik beslenme programı hazırladı bilmiyorum inşallah geçer metobolizma yasim da 52 cıktı bu hafta sıfır kaçamak ile bakalım yağdan kilo gidermi
Genede eşine bişey diyememişsin kanmak ne demek çok sinirleniyorum bu tarz sorumluluk ,aile bileyen adam diye gezen insanlara ailesinde de iş yokmuşailem yok gibi annem rahmetli babam baskası ile evli bize vakti yok kardeşim kendi hayatı var sonuçta oldu....
eşim başka birine kandı (yazık kandıırldı tabi erkekler kandıırlır ya).
eşimin aileside onu haklı buldu resmen ben evde kadın olsaymışım niye gitseymiş
aman hangi biirni anlatayım ama şükür rabbim yanımda oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?