- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #14.961
Söyleyemem nedenini
Ama ama amaBu saate kadar gömmemişsin artık gömme
Afiyet olsun canım sen bunları bantta yakarsınE Elif_Eylul
Sabah
Pişi patates çay
Akşam
Lahana sarması 2 köfte 2 çatal pilav
Bugün fazla kaçamak yapıldı daha bişey yemem
Maşallah kuzum afiyet olsunE Elif_Eylul Sabah ıkı bardak lımonlı su tarçınlı kahve️
Ikı tane haşlama patates ıkı kaşık yoğurt
Ara öğün bır tabak kuru leblebı
Aksam ıkı haşlama patates marul domates salatagıbı yaptım üstüne de ıkı kaşık yoğurt
2litre su
M MissHayaLet
35dk chloe tıng challeng
100tane ip
25dk emma fıtness
Afiyet olsun canım 6000 adımı yaziyorum@jtaime020626 E Elif_Eylul M MissHayaLet
Bravo canım afiyet olsun yaptığın sporlara hayran kaldım ben yalnızca 6 bin adım attım
Menumde
Sabah iki dilim kaşar peynir
6 tane yumurta
Arada
3 dilim ballı ekmek
Akşamda
3 kaşık pilav
3 dilim kabak tatlısı
Ben bu menülerle 100 Gr verebilir miyim acep
Kuzum ben sebze püresi yapıyordum kendimde 1 yaşına kadar süt ürünleri tüketmedim deterjanı bile ayrı benimkinin atopik olduğu için sebze meyve. meyve dediğim zaten yiyebileceği yarım ya da çeyrek o şekilde ilerledik o dönem.Bizimki kusmayla gitti yumurta yedikten sonra kusuyordu ikidir böyle olunca bugün korktum götürdüm test aldılar 1 hafta sonra çıkacak o süre zarfında buğday inek sütü ve yumurta içeren şeyler yedirme dedi bana da yumurta beyazından olabilir dedi ama benim kızım daha küçük 6 aylık yeni yeni yumurta sarısı vermeye başladım inşallah alerji çıkmaz ya
Sağol canımAfiyet olsun kuzum
Afiyet olsun canım04.03.2022 Cuma
Sabah 09.20
Eki Görüntüle 3019347
Patatesin yarısını büyük kızım sosisleri de küçük kızım yediçeyrek simit bi de
Öğlen 15 de
1 kase domates çorbası
Ara 16.50
Eki Görüntüle 3019348
Akşam 19 da
3 kaşık pilav
3 kaşık pırasa
2 lt su
1 kupa bitki çayı
E Elif_Eylul
Buhafta gorücez seni kacamak hakkin yok
Kulağıma söyleSöyleyemem nedenini
Ceza alirim
Cuma günü bugün canim yeseneAma ama amaE Elif_Eylul kaptanım kocam çiğ köfte almış hem de benim için
Afiyet olsun canım sen bunları bantta yakarsın
Maşallah kuzum afiyet olsun
Afiyet olsun canım 6000 adımı yaziyorum
Kuzum ben sebze püresi yapıyordum kendimde 1 yaşına kadar süt ürünleri tüketmedim deterjanı bile ayrı benimkinin atopik olduğu için sebze meyve. meyve dediğim zaten yiyebileceği yarım ya da çeyrek o şekilde ilerledik o dönem.
Sağol canım
Afiyet olsun canım
Çok sağol canım benimAma ama amaE Elif_Eylul kaptanım kocam çiğ köfte almış hem de benim için
Afiyet olsun canım sen bunları bantta yakarsın
Maşallah kuzum afiyet olsun
Afiyet olsun canım 6000 adımı yaziyorum
Kuzum ben sebze püresi yapıyordum kendimde 1 yaşına kadar süt ürünleri tüketmedim deterjanı bile ayrı benimkinin atopik olduğu için sebze meyve. meyve dediğim zaten yiyebileceği yarım ya da çeyrek o şekilde ilerledik o dönem.
Sağol canım
Afiyet olsun canım
Ilk sayfaya tuğba kacamak yaparsa onu gunluge 1ay gelmicek diye yazıp engellicem
Kulağıma söyle
Valla acımam iki tur yaparım artık sporu yarınCuma günü bugün canim yesene
Ilk sayfaya tuğba kacamak yaparsa onu gunluge 1ay gelmicek diye yazıp engellicem
MantıklıIlk sayfaya tuğba kacamak yaparsa onu gunluge 1ay gelmicek diye yazıp engellicem
Zaten kaçamak yapmamissin cig koftede kacamak sayilmaz ögün sayilir ama gece yicen dikkat et mideneValla acımam iki tur yaparım artık sporu yarın
BenimdeMidem pert
Sende mi brütüsMantıklıtuba sende az sık dişini ya amma da saldın bacimsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?