- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.161
Günaydın canım
Günaydın canım
Cumadan sonra zorunlu 8bini yazayim en iyisi
Ister spor ister yüruyüş
Ben zorunlu olmayınca hareket edemiyorum onu anladım...
Ozaman 8bin atmayana +5binBen zorunlu olmayınca hareket edemiyorum onu anladım...
sporum olmadığı günler eve yolu uzatarak gidicem mecburOzaman 8bin atmayana +5bin
Anlamam mi hemde çok iyi anladım...
Özledim bile 3 saat oluyor gidelivay beaaaa benimkide kenafir gözlü kayınvalidenin iyisi baş tacıdır ama bence gene de ayrı evlerde
günaydın herkese mutlu sabhalar olsunn...
GünaydınGünaydın Tatlım
E Elif_Eylul
Kayinvalidem Gittiği İçin Dünkü Menünün Aynısı
Tek değişen yürüyüş öncesi 2 tane gün kurusu kayısı yedim
Küçücük boyu var türlü türlü huyu varBenden baya uzunsunyani benim 96 kilom senin 105 kilo olman gibi olurdu . Bu arada 68 69 da fit görünebilirsin boyuna göre spor da yaparsan missss 157 benim boyum
Sadece uyuşukluk var kuzum hissizlik bir süre kalıyormuş bazisininkide gecmiyormusAğrıların öyle hemen geçmez benim son doğumum çok ağırdı karnım komple morardı dikişler. Doktora sorduğum da ağır bir ameliyat oldu ondandır dedi.
Dikislerini zorlayacak hareketler yapma, zaten yumurtlama günlerini bile hissedersin ince bir sızı oluyor dikislerde.
Kolay gelsin bende sabah 8 den bu saate kadar salon temizledim perde cam koltuk bitti şükür yeni kahvaltı yapiyorumKolay gelsin canım
O bana ağır geliyorvallah bende şaşkınım canım istemiyor
o zaman böyle yaşayabilirsin
yok ben fitness a gidiyorum. 2 saate yakın yapıyorum kafam çok rahatlıyor
Kas kütlem artması için uğraşıyorum işte, ileride bana katkı sağlar. Çok geçmiş olsun sana daO bana ağır geliyormenuskus var dizimde kas yapmak için çok güzel
bu resmi kural mı oldu şimdi? Ne zamandan geçerliOzaman 8bin atmayana +5bin
Haydi bakalım hayırlı olsunOzaman 8bin atmayana +5bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?