- 9 Ağustos 2016
- 7.633
- 24.515
- 348
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.141
evet ya, korona dönemi eve kapandığımızda yattığım kalktığım saat bile belli değildi. Tabi o zaman evli değildimYa çalışırken bende öyleydim kahvemi çayımı getirirler yemek hazır misss eve gidince çalışıyorum diye eşim daha anlayışlı
Şimdi patron ağzı çekmiyorum ama bitmiyor işler
Çalışırken neden daha planlı oluyor insan bilmem
jdjdj bende öyle düşünüyordumYaaaonun mendil olduğunu düşünmek istiyorum
Bizim genetik koca memeli . Bende öyleyim . Memem çıksa şuan kesin 3 4 kilo otomatik gitcekmemeler yağ kütlesi olduğu için vücuttaki kas kütlesi arttıkça, yağlar eridikçe onlar da küçülüyor. Ama ne kadar küçülür bilemem. Bacak gibi düşün, genetik kalındır belli bi yere kadar incelir
Dur bakalım sende daha vaktin var en erken 6 aydan önce spor yapmaReformer pilatesse süper olur haftada 3sımsıkı olursun yerimede yap
Şu 2 ay geçmesini iple çekiyorum canım Reformer pilates çekiyor
Dümdüz yürümekten midem bulanıyor artık çok monoton heyecansız
Gözün aydınGünaydın Tatlım
E Elif_Eylul
Kayinvalidem Gittiği İçin Dünkü Menünün Aynısı
Tek değişen yürüyüş öncesi 2 tane gün kurusu kayısı yedim
Niyet önemlievet ya, korona dönemi eve kapandığımızda yattığım kalktığım saat bile belli değildi. Tabi o zaman evli değildim
jdjdj bende öyle düşünüyordumdon dediler bana beni kandırdılar bence. Yeni taze toy bu, kandıralım dediler
Bu beni üzdüDur bakalım sende daha vaktin var en erken 6 aydan önce spor yapma
O benim ceylan gözlümdü 5 ay prensesler gibi baktı banaGözün aydın
Olsun dikislerine zarar verirsin öyle hemen iyileşmiyor dikişler içte kaç dikis var. Sen yürüyüşe devam et. Çünkü kışın usutursen öyle bile dikislerde şişme olur.Bu beni üzdü
Cidden dümdüz yürümek çok sıkıcı
Merdiven çıkarken daha heyecanlı oluyorama onuda 40 dk inip çıkamam
Hadi inşallah canımBenden baya uzunsunyani benim 96 kilom senin 105 kilo olman gibi olurdu . Bu arada 68 69 da fit görünebilirsin boyuna göre spor da yaparsan missss 157 benim boyum
HatırladılarHahahgelirler şimdi
Yok ekstradan şeker yemedimpirinçte kendi doğal şekeri var yani ekstra şeker katmadıysan bişey olmaz
yazı yazdığın yerde 3 nokta var ona tıkla, emoji işareti var ona bas görürsün
o zaman hiç
ahahahaa o kadar çok parayı oraya veremem
GünaydınHerkese günaaaaaaydııııııın
Kuzu ağrımazsa sorun yok dimiOlsun dikislerine zarar verirsin öyle hemen iyileşmiyor dikişler içte kaç dikis var. Sen yürüyüşe devam et. Çünkü kışın usutursen öyle bile dikislerde şişme olur.
O benim ceylan gözlümdü 5 ay prensesler gibi baktı bana
Ağrıların öyle hemen geçmez benim son doğumum çok ağırdı karnım komple morardı dikişler. Doktora sorduğum da ağır bir ameliyat oldu ondandır dedi.Kuzu ağrımazsa sorun yok dimi
Yani ilk 15 gün çok ağrımıştı şimdi arada oluyor oda egilince cömelince
Günaydınnn
Günaydın.....hazirmiyiz cumaya....
Günaydın
Günaydınn kızçelerrr
Günaydın şekerlerim
Günaydın kızlarGunaydin kizlar ❤❤
Afiyet olsun canımMenüm şekersiz 3.gün ama unutup pirinç yedim pirinç yasaklımıydı acep
Kahvaltı
2 dilim ekmekle yapılmış tost
3 4 çatal
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Öğle
1 oarçagöğsü
Biraz pirinç pilavı
1 kepçe yayla çorbası
1 bardak ayran
Akşam közlenmiş
1 kase tarhana çorbası
Ara 10 15 tane badem fındık
2 gün kurusu
Yarım ayva
Ben içtiğim bitki çaylarını ve suyu yazmıyorum yazayımmı
E Elif_Eylul
@annym
@m_atruşka
Herkese günaydın
arkadaşlar ben emoji ekleyemiyorum neden acaba
Günaydın
Günaydın bacularum
Günaydın
Günaydın kizlarkahvaltı yapıyorum
Herkese günaaaaaaydııııııın
Günaydın kızlargünaydın herkese mutlu sabhalar olsunn...
Günaydın canım Afiyet olsunGünaydın Tatlım
E Elif_Eylul
Kayinvalidem Gittiği İçin Dünkü Menünün Aynısı
Tek değişen yürüyüş öncesi 2 tane gün kurusu kayısı yedim
vallah bende şaşkınım canım istemiyorO olur....ama tatlı yapmak istiyorum hepsen çikolatayı iyi aştın valla
o zaman böyle yaşayabilirsinAy allahtan genetikte yok. Bizim ailenin hep ufak. Hepsi bende birikmis. Yani ben 18 19 yasindayken 56 kilo falandim. 85 di düşün. Benim yapida bi sikinti var
yok ben fitness a gidiyorum. 2 saate yakın yapıyorum kafam çok rahatlıyorReformer pilatesse süper olur haftada 3sımsıkı olursun yerimede yap
Şu 2 ay geçmesini iple çekiyorum canım Reformer pilates çekiyor
Dümdüz yürümekten midem bulanıyor artık çok monoton heyecansız
Cumadan sonra zorunlu 8bini yazayim en iyisiBen hiç spor yapamiyorum...bı hevesim gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?