- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.181
Kaloriyi düşük tutmak için yağsız protein kaynaklarını tercih edin ( ör. kümes hayvanları, yumurta, yağsız biftek, baklagiller, deniz ürünleri). Meyve ve sebzeler lif bakımından yüksek, kalorisi düşük besinlerdir. Bayanlar icinKas kütlem artması için uğraşıyorum işte, ileride bana katkı sağlar. Çok geçmiş olsun sana da
Resmi kural cumadan itibaren?bu resmi kural mı oldu şimdi? Ne zamandan geçerli
MaşallahKolay gelsin bende sabah 8 den bu saate kadar salon temizledim perde cam koltuk bitti şükür yeni kahvaltı yapiyorum
o zaman bu akşam yolumu uzatmıyım bari yarın nasılsa spora gidicemResmi kural cumadan itibaren?
üç nokta pasif olduğu için izin vermiyor telde oluyor ama pc de olmuyor.pirinçte kendi doğal şekeri var yani ekstra şeker katmadıysan bişey olmaz
yazı yazdığın yerde 3 nokta var ona tıkla, emoji işareti var ona bas görürsün
o zaman hiç
ahahahaa o kadar çok parayı oraya veremem
Sabah sabah yaptıklarımı yazıcam bi kan gelsin size de ayılın :))) önce banyomu güzelce yıkadım Banyo yıkamayı seviyorum onu her gün yaparım neyse. L köşe koltuğum vardı komple onu yıkadım ve çektim makine ile pırıl pırıl yaptım Şimdi tamamen kurumasını bekliyorum. Gardırobunu boşaltıp yeniden katladım. Şimdi de Kahvemi içiyorum:))))) kalkın sizde hayde bakim
Watsaptan emoji atabiliyor musun ordan attığın yerden at
üzülme canım ben 104.8 kiloyumSen hiç 97 kilo oldun muah ah zayıf ne anlar tombulun halinden
Watsaptan emoji atabiliyor musun ordan attığın yerden at
Buradaki extra emojileride arkadaş gösterdi
üç nokta pasif olduğu için izin vermiyor telde oluyor ama pc de olmuyor.
Kolay gelsin ortak
Bilgisayarda yukardaki 3 noktadan girebilirsinüzülme canım ben 104.8 kiloyum
yok canım bilgisayar olduğu için whatsapp burada yok
üzülme canım ben 104.8 kiloyum
Attığım resimde ki gibi köşede 3 noktalı yeri bulup o görüntüye tıkla . Pembeliği gidip tıklayabilir duruma geleceküzülme canım ben 104.8 kiloyum
kullandıgınız tarayıcıdan sanırım
Tam olarak böyle görünecek tıkladığın vakit sonra ister emoji ekle istersen yazı stilleri yap bacumüzülme canım ben 104.8 kiloyum
Mavi işaretli yerden emoji bak altta çıktı orasıüzülme canım ben 104.8 kiloyum
Mavi işaretli yerden emoji başka altta çıktı orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?