- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.221
geçmiş olsun bu aralar herkes hasta var bir salgın ya hadi hayırlısısabah kahvaltı olarak bi kahve içebildim öğlende tonbalık yeşillik artıkne bulursam bişiler atıştıracagım. oğlan grip gibi yemek yapamadım
İlk zamanlar normal canım gün gün arttırırsınarkadaşlar squat yaparken çok canım yanıyor 20 squat yaptım bacaklarım bitti ilk başlarda normal dimi
Eskiden tel yoktu bilgisayardan yapabiliyordum.ama telefondan olmuyor saniyordum bulamamistimCiddimisin sen kac senedir kk desin
Senin kilona uygun değil squat sakın yapma diz kapaklarin zarar görür...arkadaşlar squat yaparken çok canım yanıyor 20 squat yaptım bacaklarım bitti ilk başlarda normal dimi
beayz leblebi yedim ama pek fayda etmedi galibaAç bırakma kalınca birden saldırırsın elma bişi ye
Keske yanina 1meyve alsaydin,yada süt ayran galetabeayz leblebi yedim ama pek fayda etmedi galiba
aynen ve geçmiyor uuzn sürüyor hastalıkalrgeçmiş olsun bu aralar herkes hasta var bir salgın ya hadi hayırlısı
var aslında süt de bagırsakalrım hareketli içmek istemedim öğle arasına az kalıncaKeske yanina 1meyve alsaydin,yada süt ayran galeta
Cekmecen varsa biseyler al koy kenara sen lazim olurvar aslında süt de bagırsakalrım hareketli içmek istemedim öğle arasına az kalınca
normalde alıyorum hepde yeni başladım ya işe bir tam adepte olamadım yoksa hep alıırm çerez elma galeta mini buzdolabımda var şükür yeni ortamım çok iyi evden bişiler yapıp getirmeye yemeye çokmüsait de ben tam müsait olamadım galiabaCekmecen varsa biseyler al koy kenara sen lazim olur
EveeetSabah kahveleri içildi miio
Bence de geçen paylaştığında gördüm de ölçülerin gayet iyi bence boyun uzun muhtemelen. On numara on numaraM MissHayaLet bu gidişle ben 65 e bile inersem zaten fit görünecem çok büyük fark ediyor aynada bile bea
Günaydın güzellikler
Günaydin
Günaydın kızlar
Afiyet olsun canım
Günaydın kızlar
Günaydın canım Afiyet olsun
Çok teşekkür ederim canım benimBence de geçen paylaştığında gördüm de ölçülerin gayet iyi bence boyun uzun muhtemelen. On numara on numara
Geçmiş olsunsabah kahvaltı olarak bi kahve içebildim öğlende tonbalık yeşillik artıkne bulursam bişiler atıştıracagım. oğlan grip gibi yemek yapamadım
Kız 157 boy 69 kilo o ölçüler nasıl oldu maşallah yağ oranın çok düşük o zaman hep kas seninBenden baya uzunsunyani benim 96 kilom senin 105 kilo olman gibi olurdu . Bu arada 68 69 da fit görünebilirsin boyuna göre spor da yaparsan missss 157 benim boyum
İyi durumdayım bnmde bu hafta wc işleri karışık, iftarda salataya çorbaya abanayım inşallah çıkarımB BitterCikilata napyon ne durumdasın?? Bende iki gundur WC yok çıkayım diye iksirler mi yapsam diyorum sonra onlar da içimde kalırsa patlarim diyorum
Valla var var hala yağda var inan ki kas olarak ufak bir artış olduğunu hissediyorum sertlik var bacaklarım kollarım göbeğim. Sezaryen doğum yapmamış olsaydım derisi olmasa belki o da süper olacak bilemiyorumKız 157 boy 69 kilo o ölçüler nasıl oldu maşallah yağ oranın çok düşük o zaman hep kas senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?