Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sabah kahvaltı olarak bi kahve içebildim öğlende tonbalık yeşillik artıkne bulursam bişiler atıştıracagım. oğlan grip gibi yemek yapamadım
geçmiş olsun bu aralar herkes hasta var bir salgın ya hadi hayırlısı

arkadaşlar squat yaparken çok canım yanıyor 20 squat yaptım bacaklarım bitti ilk başlarda normal dimi
Senin kilona uygun değil squat sakın yapma diz kapaklarin zarar görür...

Cekmecen varsa biseyler al koy kenara sen lazim olur
normalde alıyorum hepde yeni başladım ya işe bir tam adepte olamadım yoksa hep alıırm çerez elma galeta mini buzdolabımda var şükür yeni ortamım çok iyi evden bişiler yapıp getirmeye yemeye çokmüsait de ben tam müsait olamadım galiaba cuma cumrtesipazar iiznliyim inşalah yeni haftaya daha düzenli bir şekilde başlayacagım diye iannıyorum.

sabah kahvaltı olarak bi kahve içebildim öğlende tonbalık yeşillik artıkne bulursam bişiler atıştıracagım. oğlan grip gibi yemek yapamadım
Geçmiş olsun hoşgeldin

Benden baya uzunsun yani benim 96 kilom senin 105 kilo olman gibi olurdu . Bu arada 68 69 da fit görünebilirsin boyuna göre spor da yaparsan missss 157 benim boyum
Kız 157 boy 69 kilo o ölçüler nasıl oldu maşallah yağ oranın çok düşük o zaman hep kas senin

B BitterCikilata napyon ne durumdasın?? Bende iki gundur WC yok çıkayım diye iksirler mi yapsam diyorum sonra onlar da içimde kalırsa patlarim diyorum
İyi durumdayım bnmde bu hafta wc işleri karışık, iftarda salataya çorbaya abanayım inşallah çıkarım
Yap yap iksirleri ödemde atar
Sakın kek yeme biri yemişti wc için

Kız 157 boy 69 kilo o ölçüler nasıl oldu maşallah yağ oranın çok düşük o zaman hep kas senin
Valla var var hala yağda var inan ki kas olarak ufak bir artış olduğunu hissediyorum sertlik var bacaklarım kollarım göbeğim. Sezaryen doğum yapmamış olsaydım derisi olmasa belki o da süper olacak bilemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…