- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.201
Ahaa memeleri fora yapmış biriside
Ciddimisin sen kac senedir kk desinBende buldum bilmiyordum sevindim
Tam olarak böyle görünecek tıkladığın vakit sonra ister emoji ekle istersen yazı stilleri yap bacum
çok sağolun kızlar ben daha önce yanlış bir yere tıklamışım biçimlendirmeyi kaldıra tıklamışım ondan gitmişMavi işaretli yerden emoji bak altta çıktı orası
Bende güya kaç senedir buradayım ama gelişimi hatırlatırımCiddimisin sen kac senedir kk desin
Helaaaaaaalçok sağolun kızlar ben daha önce yanlış bir yere tıklamışım biçimlendirmeyi kaldıra tıklamışım ondan gitmişşimdi düzelttim
Heee gördümBende güya kaç senedir buradayım ama gelişimi hatırlatırımkonunun 1. Mesajına gitmeyi bilmiyordum konu diye gelip profiline yazmıştım
Heee gördüm
Kolay gelsinişim bugun çok yogun bakamıyorum hiç
İyi niyetli birine gelmişsin fena insanlar var iyi ki onlara denk gelmedin
tesekkür ederim .Kolay gelsin
Aç bırakma kalınca birden saldırırsın elma bişi yesabah kahvaltı olarak bi kahve içebildim öğlende tonbalık yeşillik artıkne bulursam bişiler atıştıracagım. oğlan grip gibi yemek yapamadım
İyi niyetli birine gelmişsin fena insanlar var iyi ki onlara denk gelmedin
Çok normal yansın ki yaksın yağlarıarkadaşlar squat yaparken çok canım yanıyor 20 squat yaptım bacaklarım bitti ilk başlarda normal dimi
Aşırı normalarkadaşlar squat yaparken çok canım yanıyor 20 squat yaptım bacaklarım bitti ilk başlarda normal dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?