- 9 Ağustos 2016
- 7.633
- 24.515
- 348
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.501
oy mantı mıTakibe aldım canım instoşta..
neslinin_dunyasi_
Takibe aldım canım instoşta..
neslinin_dunyasi_
15 k takipçisi varmış bakın bir fenomen dahaBende takip ettim sayfan güzelmiş
Teşekkür ederimBende takip ettim sayfan güzelmiş
Topik fenomen dolu15 k takipçisi varmış bakın bir fenomen dahatakip edelim nesliyi
Bende aynı kız hiç vaktim olmuyo bu aralar çizimler yapıp paylaşayım dedim . Bi besmele paylaştım başka yapamıyorum. Çizim yapıyorum da fotoğraf çekip gönderi hazırlamaya üşeniyorumTopik fenomen doluaktif bakamıyorum ama iyi gidiyor yine de
yarın yesek toplucaHeeeeyapiyorum ama yiyemiyorum
bende ettiimmm15 k takipçisi varmış bakın bir fenomen dahatakip edelim nesliyi
Bu arada annem geçen ay 135 ti . Diyete başladı dua eder misiniz devam edebilsin diyeYalnız şimdi 130 kilo
Vakit istiyorBende aynı kız hiç vaktim olmuyo bu aralar çizimler yapıp paylaşayım dedim . Bi besmele paylaştım başka yapamıyorum. Çizim yapıyorum da fotoğraf çekip gönderi hazırlamaya üşeniyorum
Bi ara çılgınlar gibi paylaşım yaptım dıy fikirler gerek kendim ürettim gerek izin alıp başkasının paylaştım ama yoruldum...Vakit istiyor
Filiz ablanin orucunu mekruh etmeyek şimdi kırbaç falanyarın yesek topluca
bende ettiimmm
yarın ödül günümüz yaFiliz ablanin orucunu mekruh etmeyek şimdi kırbaç falan
1 hafta değildi ya. En son tartıldığım kilom 49 Du 1,5 ay önce falanNasıl basardın 1 haftada
İnşallah devam edebilirBu arada annem geçen ay 135 ti . Diyete başladı dua eder misiniz devam edebilsin diye
Oh müthiş1 hafta değildi ya. En son tartıldığım kilom 49 Du 1,5 ay önce falan
Kaç gündür kilosu sabit telefon da motivasyon konuşmaları yapıyoruz 2 saat falan konuşuyoruz. Yiyecek tavsiyeleri veriyorum. Genç aslında ama vücudu yaşlı dizleri gidik . Protez takmamız lazım diyor doktorlar yaşı genç diye kıyamıyorlar. 2 kez ameliyattan tam imza atacakken geri gönderdi doktorlar. Zor ameliyatmış iyileşme süreci falan ....İnşallah devam edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?