- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.521
Oruç sayesindeEn sakin günüm bugün
Amin canim iste bakamOruç sayesindeAllah kabul etsin bacuuuuuum. Senden bir şey isteyebilir miyim?
Tam böyle ezan okunur orucu açacağın vakit açmadan evvel şöyle dua eder misin? " İnşallah Deryanın annesi şifalar bulur sağlığına kavuşur " en iyi kabul zamanıdır o anAmin canim iste bakam
Ederim insaAllahTam böyle ezan okunur orucu açacağın vakit açmadan evvel şöyle dua eder misin? " İnşallah Deryanın annesi şifalar bulur sağlığına kavuşur " en iyi kabul zamanıdır o anunutmazsan tabi
Allah razı olsun Allah kabul etsinEderim insaAllah
Yemeğe gitmeden tartıl sendebebemle oynayayım. Sonra da yimeğe giderim ısrara dayanamadım
SusmuyollaaaaYok olur mu hic susarlar mı
sen yaramazlık yapma da sıcacık mis gibi ekmekleHadi ben gidiyom kızlarAllah a emanet olun gelicem yine yapamazlık yapmayın
İnanmıycanız bendeEvet hepsi ne hikmetse 45 kiloyla evlenmiş
Benim tanıdığım kalcaya protez takıldı kac ay yürüyemedi yatıcaksın dediler Rabb'im annene hayırlısı neyse onu versin Şafi ismiyle sifalandırsın inşallaahhKaç gündür kilosu sabit telefon da motivasyon konuşmaları yapıyoruz 2 saat falan konuşuyoruz. Yiyecek tavsiyeleri veriyorum. Genç aslında ama vücudu yaşlı dizleri gidik . Protez takmamız lazım diyor doktorlar yaşı genç diye kıyamıyorlar. 2 kez ameliyattan tam imza atacakken geri gönderdi doktorlar. Zor ameliyatmış iyileşme süreci falan ....
Şimdiden söyleyebilir miyiz hocamGene 1haftayı daha geride bıraktik
Kızlar yarın saat
12.00 kadar sonrası iççamaşırınızla tartılarınızı fotoğraflı olarak bildirim yapmanızı rica ediyorum (Tartılarınızı paylaşırken ben 2li yarışmada yada grup yarışında devam edicem deyip belirtirmisiniz?)
Son olarak 1hafta boyunca günlük 8bin adım şartı var bu hafta bilginize
Yarın tarti sonrasi ödül hakkınızı kullanabilirsiniz herkese bol eksiler
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
Gurbettt42
B BitterCikilata
M Mavi Menekse
G Gokyuzu_kadar
N N E S L i
Lavinia_98
K Klassklasik
maya91
D _DeryaSultan_
aazra
H happiness s
H a p p y
S Sekerpareeee
F Fatimatuz_Zehra
A adigenisse
D damlalar
dfn0714
S sulisim
S Serenajp
Thinkerwoman
K klbk33
A annym
Lizozom55
Söyle bakam evladim?Şimdiden söyleyebilir miyiz hocam
Hayırsa başım ağrıyor yolarım seniŞimdiden söyleyebilir miyiz hocam
Devam etmek istiyorum hocamSöyle bakam evladim?
Heee tamamDevam etmek istiyorum hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?