- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.541
Yicezdevam etmeyip napcaz sanki
Keske bir yerden yiyip bir yerden verebilcek ne güzel olurdu
Osur giderKeske bir yerden yiyip bir yerden verebilcek ne güzel olurdu
Yemedim yemem güçlüyüm ben dayanabilirim yarın tartı günüsen yaramazlık yapma da sıcacık mis gibi ekmekle
Allah şifalar versin . Kilo verse sonra ameliyat olsa çok muhteşem olur . Verir benim anam inanıyorum. Bi kere verdi 60 kilo falan yine aldı yine verir inanıyorum. Ama her ameliyatta geri kilolar alıyor ona üzülüyoruz bizdeBenim tanıdığım kalcaya protez takıldı kac ay yürüyemedi yatıcaksın dediler Rabb'im annene hayırlısı neyse onu versin Şafi ismiyle sifalandırsın inşallaahh
Kilo öyle birşey ki hele yemeyi seven icin iradeden geciyor hersey
TamamdırGene 1haftayı daha geride bıraktik
Kızlar yarın saat
12.00 kadar sonrası iççamaşırınızla tartılarınızı fotoğraflı olarak bildirim yapmanızı rica ediyorum (Tartılarınızı paylaşırken ben 2li yarışmada yada grup yarışında devam edicem deyip belirtirmisiniz?)
Son olarak 1hafta boyunca günlük 8bin adım şartı var bu hafta bilginize
Yarın tarti sonrasi ödül hakkınızı kullanabilirsiniz herkese bol eksiler
M MissHayaLet
@Chikolata_gozlum
@_CikiLeta
@BitterCikilata
M Mavi Menekse
@Gokyuzu_kadar
@N E S L i
@Lavinia_98
@Klassklasik
@maya91
D _DeryaSultan_
@aazra
@happiness s
@H a p p y
@Sekerpareeee
@Fatimatuz_Zehra
@adigenisse
D damlalar
@dfn0714
@sulisim
@Serenajp
@Seraayms
@klbk33
@annym
@Lizozom55
Rabbim annene şifalar versin canımAllah şifalar versin . Kilo verse sonra ameliyat olsa çok muhteşem olur . Verir benim anam inanıyorum. Bi kere verdi 60 kilo falan yine aldı yine verir inanıyorum. Ama her ameliyatta geri kilolar alıyor ona üzülüyoruz bizde
Kalori olarak 1187 kalori almışım 2 mil leslie yaptım yeşil çay vs Allah ne verdiyse yapıyorumYarışmadaydık kötü olmuş
Kız sen bana gene güvenHe eşim ne bulduysa götürmüş
Kaloriye göre azmı yani yada kalorini gecmedinmi hepsi karbon ama onu napcazKalori olarak 1187 kalori almışım 2 mil leslie yaptım yeşil çay vs Allah ne verdiyse yapıyorum
Tamamdır25 kişi mi
zaten keto yapıyordum kalori değil keto öldüKaloriye göre azmı yani yada kalorini gecmedinmi hepsi karbon ama onu napcaz
Hehe giderOsur gider
Rabb'im şifa versin inşaallahAllah şifalar versin . Kilo verse sonra ameliyat olsa çok muhteşem olur . Verir benim anam inanıyorum. Bi kere verdi 60 kilo falan yine aldı yine verir inanıyorum. Ama her ameliyatta geri kilolar alıyor ona üzülüyoruz bizde
Misafirim gelcekani misafirim cok yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?