- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.941
Valla hayırlı olsundoktor hamilelik testi de istedi
Kuzum senin diyetisyen chia ekliyormu bazı haftalar .@Serenajp E Elif_Eylul bn bugün battım
+900gr yağdan -200 gr
1.100gr ödemimden kaynaklı
WC de yok 3 gündür
Minnak minnak mayalı bebikler olacakAçmalar poğaçalar
kız yok bi şüphem yok, açıkçası şu an istemiyoruz da ama olursa da sağlıcakla gelsin .Valla hayırlı olsunama diyetler kilo vermeler yarım kaldı. Anca dengeli beslenme yapabilirsin öyleyse tabi. Hamile isen şimdiden tebrik ediyorum bacum
Günaydın canımGünaydın şimdi ben birşey soracam spor ve leslie yaparken tlf elimde veya cebimde olmadigindan adim sayılamıyor ne yapacaz ekstra adimsayarim yok
Zaten onları yaparken atılan adımları adımdan saymicanGünaydın şimdi ben birşey soracam spor ve leslie yaparken tlf elimde veya cebimde olmadigindan adim sayılamıyor ne yapacaz ekstra adimsayarim yok
Hayırlı olsun tatlımdoktor hamilelik testi de istedi
Çok önermiyor özellikle hele ilk aylar hiç vermediKuzum senin diyetisyen chia ekliyormu bazı haftalar .
Bende mesele bu hafta 1 tatlı kaşığı chia vardı ben gidemediğim için almadım ogunlerime eklemedim bağırsak için wcye kolaylaştırır
Uygulamayı en hassas ayara çek ve yan cebe koy canım öyle sayiyorGünaydın şimdi ben birşey soracam spor ve leslie yaparken tlf elimde veya cebimde olmadigindan adim sayılamıyor ne yapacaz ekstra adimsayarim yok
Tmm inşallahGünaydın canım
Ozaman şòyle yapıcaz yarim saat leslie 3500 adim falan ekleme yapicaksin
Hayırlı vakittekız yok bi şüphem yok, açıkçası şu an istemiyoruz da ama olursa da sağlıcakla gelsin .
Öyle oluyor mu yaGünaydın canım
Ozaman şòyle yapıcaz yarim saat leslie 3500 adim falan ekleme yapicaksin
bişey yok aslında ama garanti olsun diye istedi sağol canımHayırlı olsun tatlım
Hemen doğur
Ben keten tohumuda yedimÇok önermiyor özellikle hele ilk aylar hiç vermedi
Bunları emzirme döneminde
Keten tohumu vermişti 9-10 aylıkken 1 tatlı kaşığı
Salonda spor kardio üzerine tlf üzerimden düşer leslie yaparken de tlf dan açıyorum lesliyi ondan cebime koyamıyorumUygulamayı en hassas ayara çek ve yan cebe koy canım öyle sayiyor
Tablet bilgisayar yoksa telefondan yapiyorsaUygulamayı en hassas ayara çek ve yan cebe koy canım öyle sayiyor
Bende yok zannediyordum sağlık ocağına kan testi verdimde çıkmıştıbişey yok aslında ama garanti olsun diye istedi sağol canım
Kendide emziriyor kendide kullanmıyorBen keten tohumuda yedimtohumlarda 2 yemek kaşığı serbest
Doktorda onayladi
Demek her diyetisyen farklı metot uyguluyor
yeni düzgün bir şekilde korunuyoruzBende yok zannediyordum sağlık ocağına kan testi verdimde çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?