Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doktor hamilelik testi de istedi
Valla hayırlı olsun ama diyetler kilo vermeler yarım kaldı. Anca dengeli beslenme yapabilirsin öyleyse tabi. Hamile isen şimdiden tebrik ediyorum bacum

@Serenajp E Elif_Eylul bn bugün battım
+900gr yağdan -200 gr
1.100gr ödemimden kaynaklı
WC de yok 3 gündür
Kuzum senin diyetisyen chia ekliyormu bazı haftalar .
Bende mesele bu hafta 1 tatlı kaşığı chia vardı ben gidemediğim için almadım ogunlerime eklemedim bağırsak için wcye kolaylaştırır

Valla hayırlı olsun ama diyetler kilo vermeler yarım kaldı. Anca dengeli beslenme yapabilirsin öyleyse tabi. Hamile isen şimdiden tebrik ediyorum bacum
kız yok bi şüphem yok, açıkçası şu an istemiyoruz da ama olursa da sağlıcakla gelsin .

Günaydın şimdi ben birşey soracam spor ve leslie yaparken tlf elimde veya cebimde olmadigindan adim sayılamıyor ne yapacaz ekstra adimsayarim yok
Günaydın canım
Ozaman şòyle yapıcaz yarim saat leslie 3500 adim falan ekleme yapicaksin

Günaydın şimdi ben birşey soracam spor ve leslie yaparken tlf elimde veya cebimde olmadigindan adim sayılamıyor ne yapacaz ekstra adimsayarim yok
Zaten onları yaparken atılan adımları adımdan saymican elinde olmaması gerek

Kuzum senin diyetisyen chia ekliyormu bazı haftalar .
Bende mesele bu hafta 1 tatlı kaşığı chia vardı ben gidemediğim için almadım ogunlerime eklemedim bağırsak için wcye kolaylaştırır
Çok önermiyor özellikle hele ilk aylar hiç vermedi
Bunları emzirme döneminde
Keten tohumu vermişti 9-10 aylıkken 1 tatlı kaşığı

Uygulamayı en hassas ayara çek ve yan cebe koy canım öyle sayiyor

Çok önermiyor özellikle hele ilk aylar hiç vermedi
Bunları emzirme döneminde
Keten tohumu vermişti 9-10 aylıkken 1 tatlı kaşığı
Ben keten tohumuda yedim tohumlarda 2 yemek kaşığı serbest
Doktorda onayladi

Demek her diyetisyen farklı metot uyguluyor

Uygulamayı en hassas ayara çek ve yan cebe koy canım öyle sayiyor
Salonda spor kardio üzerine tlf üzerimden düşer leslie yaparken de tlf dan açıyorum lesliyi ondan cebime koyamıyorum

Ben keten tohumuda yedim tohumlarda 2 yemek kaşığı serbest
Doktorda onayladi

Demek her diyetisyen farklı metot uyguluyor
Kendide emziriyor kendide kullanmıyor
Zaten max günlük 1 tatlı kaşığı öneriliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…