- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.961
Hayırlı vakitte hayırla olsun inşallahkız yok bi şüphem yok, açıkçası şu an istemiyoruz da ama olursa da sağlıcakla gelsin .
Anladım o zaman E Elif_Eylul dediği gibi yap 1 saat yapsan net 7000 adım olur ek 10 dk yürü her 10 dk 1000 adım oluyor.Salonda spor kardio üzerine tlf üzerimden düşer leslie yaparken de tlf dan açıyorum lesliyi ondan cebime koyamıyorum
eveeet hayırlı vakti ne zamansa o zaman gelsin inşallahhh, isteyeen herkese deHayırlı vakitte hayırla olsun inşallah
Hayırlısıyeni düzgün bir şekilde korunuyoruzbilemedim
Kendide emziriyor kendide kullanmıyor
Zaten max günlük 1 tatlı kaşığı öneriliyor
8bin adım spor,yürüyüş vs. Hersey gecerliÖyle oluyor mu yaana ben enayi gibi yürüyüş yapıyom
Bende yapıcam öyle bundan sonraAnladım o zaman E Elif_Eylul dediği gibi yap 1 saat yapsan net 7000 adım olur ek 10 dk yürü her 10 dk 1000 adım oluyor.
Hayırlısı olsun hakkında boşver çocuğu şimdi gününü gün et gez toz tatil yapeveeet hayırlı vakti ne zamansa o zaman gelsin inşallahhh, isteyeen herkese de
Tartıda cıkar fark8bin adım spor,yürüyüş vs. Hersey gecerli
Ama simdi arti leslie yapmak icin elinde tablet bilgisayar yoksa napicaz
Herkes icin gecerli,eminimki yaptim deyip beni kimse yemez
O tartı da illa belli olur ya8bin adım spor,yürüyüş vs. Hersey gecerli
SusakBende yapıcam öyle bundan sonraanasını avradını demekki ben 30 bin adım vericektim öyle hesaplasam
Yok bana tahin pekmez yazıyordu
Sanada değişik şeyler yaziyormu
1 dilim ekmek üzerine 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi 1 yemek kaşığı kuru üzüm çeyrek ince doğranmış elma dilimleri chia tohumu +1 yumurta
Sabah kahvaltısı bu .
yeni düzgün bir şekilde korunuyoruzbilemedim
Yok daha hesaplarım fazladan adımlar atmaya yormam kendimi . Hurdi perişan oluyordum8bin adım spor,yürüyüş vs. Hersey gecerli
Ben hepsini yine de ayrı ayrı hesaplıyorum iki kere hesap oluyor ama olsundu siz yapinda hanenize puan eklensinBende yapıcam öyle bundan sonraanasını avradını demekki ben 30 bin adım vericektim öyle hesaplasam
Benimki her haftaYok bana tahin pekmez yazıyordu
Kahvaltılık birde
Bunkarı arada verirdi
Ben bunu yaptım telefon cebimde tablet karsimda 30dk leslie 3500 4000yok olmaz 45dk leslie 4000 adim evetBende yapıcam öyle bundan sonraanasını avradını demekki ben 30 bin adım vericektim öyle hesaplasam
AyynenO tartı da illa belli olur ya
Yok Yok ben hesaplarım . Enayiliğin lüzümü yok :))))) puanım niye az gelsinBen hepsini yine de ayrı ayrı hesaplıyorum iki kere hesap oluyor ama olsundu siz yapinda hanenize puan eklensin
Sen istiyordu diyordurBenimki her hafta
2 değişik menü veriyor alternatif olarak
Sıkılmim diye sanırım
Ben dedim çünkü klasik dışı olsun
Ben 1 çocukla epridimHayırlısı olsun hakkında boşver çocuğu şimdi gününü gün et gez toz tatil yapnot: 3 çocuklu anneden sana tavsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?