- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.981
He bende leslie sayarım zatenBen bunu yaptım telefon cebimde tablet karsimda 30dk leslie 3500 4000yok olmaz 45dk leslie 4000 adim evet
Ama mekik squat falan adim saymaz bunlari gecelim
Aynn öyle 1 saat tempolu yürüyüş zar zor 6000 adım yapıyorBen bunu yaptım telefon cebimde tablet karsimda 30dk leslie 3500 4000yok olmaz 45dk leslie 4000 adim evet
Ama mekik squat falan adim saymaz bunlari gecelim
Ormanlarda yürüdük tempolu 10bin yapamadikAynn öyle 1 saat tempolu yürüyüş zar zor 6000 adım yapıyor
Benimde yok kuzum dedim dün yürüyüş öncesi ne yiyebilirim dedim 40 dk ya 2 kuru kayısı ye dedi yada kahve yanına verdiği 2 hurma vardı onu ye çık dediSen istiyordu diyordur
Baki verse bile bnm hazırlama lüksüm yoktu 12 de anca fırsat geliyordu
Aynen öyleAynn öyle 1 saat tempolu yürüyüş zar zor 6000 adım yapıyor
Ben 40 dkyla kaç atiyorumdur o zamanAynen öylebenim 6000 bile olamıyor 1 saat yürümekle 5700 civarı atabiliyorum.
Sen onlara bakma kendine bak boşver onlar doymaz isterBen 1 çocukla epridim
Helal olsun
Birde eş kişisi 2.yi istiyor
Küçük girl happy baby olsunmus hadi erkek olursa dedim
45 kiloya inene kadar 2 sene içinde tabi 2. Asla olmazSen onlara bakma kendine bak boşver onlar doymaz ister
45 kiloyu napcan be45 kiloya inene kadar 2 sene içinde tabi 2. Asla olmaz
Gebeyken varil gibiydim hormon basmışlar gibi şiş
Adımına bağlı hızına bağlı bacaksızsan kısa boyluysan birde orta hızda hareket ediyorsan 3800 4000 arası adım atarsın . Hantalsan 2000 adım zor şer olur. Bilemicem yani kendini hissedicanBen 40 dkyla kaç atiyorumdur o zamankendimi avutuyorum birde vay be benim orijinal aletlerimde yok telefondan 40 dk geri sayımı açıyorum
ahahha ben de o kafadayım açıkçası gezeyim eğleneyim kendimi mutlu edeyim sonra da bebe mutlu olsunHayırlısı olsun hakkında boşver çocuğu şimdi gününü gün et gez toz tatil yapnot: 3 çocuklu anneden sana tavsiye
aahaha hayırlısıııbir junior baby maya tatlı olur
ben hesap yapmıyorum nasıl oluyor ki o , saat ne yazarsa onu atıyorum. Bir de sporda yaptıklarımı yazıyorum.Yok daha hesaplarım fazladan adımlar atmaya yormam kendimi . Hurdi perişan oluyordum
Yazıldı yukarıda lesli zumba vs yaparsan adımsayar aktif tutup ekleyebilirmişiz. Yada 10 dakika 1000 adım gibiahahha ben de o kafadayım açıkçası gezeyim eğleneyim kendimi mutlu edeyim sonra da bebe mutlu olsun
aahaha hayırlısııı
ben hesap yapmıyorum nasıl oluyor ki o , saat ne yazarsa onu atıyorum. Bir de sporda yaptıklarımı yazıyorum.
Ay 45 diyor45 kiloya inene kadar 2 sene içinde tabi 2. Asla olmaz
Gebeyken varil gibiydim hormon basmışlar gibi şiş
Gebeyken istediğimi yiyeceğim başkanım45 kiloyu napcan be
Rahmetli 45 kilo olmayı çok isterdiAy 45 diyor
Ama sor bir neden diye açıkladımAy 45 diyor
45 kilo bana çok uzak bir rakam zaten olmakta istememRahmetli 45 kilo olmayı çok isterdi
45tim ben 45 48 le gebe kaldım heheytRahmetli 45 kilo olmayı çok isterdi
Sen şu annelerin evlenirken ki söylediği kilodasin45tim ben 45 48 le gebe kaldım heheyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?