Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrar çıkar tak 5 kiloluk şişe falan varsa onu koy tart birde canım bekle olmadı az daha. Pil yeniyse bozuktur ama değilse bitmiş olabilir.
Tamam canım çok teşekkür ederim.deneyeyim.motivasyonum çok iyiydi canım sıkıldı ya neyse

Stresli günler olunca uykusuzlukta tuz biber
Aynen uykusuzluk metabolizmayı direk düşürüyor. Ben normalde tikinircasina bile yesem almazdım kilo böyle ufak bir grip olayım az yiyeyim iki üç günde hemen kilo verirdim. Ne zaman bu emzirme sebebi ile gece gündüz dongum de bozuldu metabolizmam yalan oldu. Oluyor yani boşver düzelir inşallah

Düzelir inşallah beni hiç bişiey yıpratmaz uykusuzluk yıprattığı kadar

Ay ya üzüldüm şimdi bende inşallah yoktur birşey tartıda
Yarın denerim olmazsa yeni tartı alicam hayır daha 4 ay anca olmuştur alalı.pil göstergesi ful ama bilemedim...eski tartıya çıktım o da 150 diyo

Yarın denerim olmazsa yeni tartı alicam hayır daha 4 ay anca olmuştur alalı.pil göstergesi ful ama bilemedim...eski tartıya çıktım o da 150 diyo
Komşuda varsa onda tartıl

Komşuda varsa onda tartıl
Kahvaltı yaptım..yanımdaki İstanbullu komşum yeni taşındı şimdi uygun olmaz.diger yanımdaki fotoğrafçı erken gitti bugün..Ayşe ablanın da yoktur vay arkadaş kara günde bir komşu çıkmadı ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…