- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #151.041
Yeni pil aldım..yarın sabah tekrar deneyeyimPili bitmis
Tamam canım çok teşekkür ederim.deneyeyim.motivasyonum çok iyiydi canım sıkıldı ya neyseTekrar çıkar tak 5 kiloluk şişe falan varsa onu koy tart birde canım bekle olmadı az daha. Pil yeniyse bozuktur ama değilse bitmiş olabilir.
Ay ya üzüldüm şimdi bende inşallah yoktur birşey tartıdaTamam canım çok teşekkür ederim.deneyeyim.motivasyonum çok iyiydi canım sıkıldı ya neyse
Hep derim bir sabah uyansam ve 50 kilo olsam50 olanı paylaşıp bizi şok etseydin keşkebu arada geçmiş olsun üzülme düzelir az beklet oynatma yerinden
Bak bu sabah güzel manzaraya uyandınHep derim bir sabah uyansam ve 50 kilo olsam
Günaydın canımGünaydın canlar ben sabit reglden sanırım
Ne diye kaydetcem simdiYeni pil aldım..yarın sabah tekrar deneyeyim
Eğer tartilmazsa tekrar sabit olarak eklersinNe diye kaydetcem simdi
Olsun kiz canın sağolsunS Serenajp E Elif_Eylul bn bugün battım
+900gr yağdan -200 gr
1.100gr ödemimden kaynaklı
WC de yok 3 gündür
Görüntü tatmin etse valla tartıya hiç takilmayacagimBak bu sabah güzel manzaraya uyandın
Aynen uykusuzluk metabolizmayı direk düşürüyor. Ben normalde tikinircasina bile yesem almazdım kilo böyle ufak bir grip olayım az yiyeyim iki üç günde hemen kilo verirdim. Ne zaman bu emzirme sebebi ile gece gündüz dongum de bozuldu metabolizmam yalan oldu. Oluyor yani boşver düzelir inşallahStresli günler olunca uykusuzlukta tuz biber
Düzelir inşallah beni hiç bişiey yıpratmaz uykusuzluk yıprattığı kadarAynen uykusuzluk metabolizmayı direk düşürüyor. Ben normalde tikinircasina bile yesem almazdım kilo böyle ufak bir grip olayım az yiyeyim iki üç günde hemen kilo verirdim. Ne zaman bu emzirme sebebi ile gece gündüz dongum de bozuldu metabolizmam yalan oldu. Oluyor yani boşver düzelir inşallah
Kimsenin hakkına girmeyeyim sabit mi diyelimNe diye kaydetcem simdi
Geçmiş olsunMenü 08.12.
Sabah : 1dilim ekmek üzeine 1 çay kaşığı bal
Öğle: 1/2 kase şehriye çorbası
Akşam : 1pors fırında balık, 1 kase salata, 1 d.ekmek,
Su: 2lt
3192 adım
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
N N E S L i
Çocuk ateşlendi. Dün hiç buralara bakamadım bile.
Yarın denerim olmazsa yeni tartı alicamAy ya üzüldüm şimdi bende inşallah yoktur birşey tartıda
Sonuna kadara pazarlık yapıyorPerşembe dahil mi
Komşuda varsa onda tartılYarın denerim olmazsa yeni tartı alicamhayır daha 4 ay anca olmuştur alalı.pil göstergesi ful ama bilemedim...eski tartıya çıktım o da 150 diyo
Kahvaltı yaptım..yanımdaki İstanbullu komşum yeni taşındı şimdi uygun olmaz.diger yanımdaki fotoğrafçı erken gitti bugün..Ayşe ablanın da yokturKomşuda varsa onda tartıl
Allah kabul etmiş işte kalbin temizHep derim bir sabah uyansam ve 50 kilo olsam
Tebrikler canımE Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
Gecen cuna 77.7
bu cuma 76.8
Fark 900 gram
Ay bu hafta cok korkmustum uykusuzluk susuzluk etkilicek diye ama olmadi cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?