- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #151.001
Boyuna bağlı şimdi boy kaç ?45tim ben 45 48 le gebe kaldım heheyt
kız uğraşamam öyle ahahah sporda yaptıklarımı yazıyorum adımları ekliyorum bitti gittiYazıldı yukarıda lesli zumba vs yaparsan adımsayar aktif tutup ekleyebilirmişiz. Yada 10 dakika 1000 adım gibi
ay bende senin kafadayımGebeyken istediğimi yiyeceğim başkanım57yle doğurup sadece 7 kilo verip 50 ye düşüp
Doğum hakkımı ebediyete uğurlayacağımzirvede kalsın
Aha buldu kafasına göre birinikız uğraşamam öyle ahahah sporda yaptıklarımı yazıyorum adımları ekliyorum bitti gitti
ay bende senin kafadayım
Aha buldu kafasına göre birini
Ne 45 ben 55 insem kocam kaynanamı fişfikliyor Ayşe yemek yemiyor diyearıyormuş aman hayatta istemem 45 falan . Kocam bile zorla yedirir 45 insem
Oruç vurdu kafama ahey aheyEmoji memoji yok hiç
He bide öyleleri varNe 45 ben 55 insem kocam kaynanamı fişfikliyor Ayşe yemek yemiyor diyeoda garibim hemen inanıyor onlar için hamurisi yemiyorsan açsın demektir
He işte onlar bizimkilerHe bide öyleleri varmemlekette vardı annemin kuzeni . 57 kiloya indiğim zaman görmeye gittim. Ne olmuş sana dedi kıyamam yazık dedi . Kalktı bana lahana sarması yaptı poğaça yaptı pişirdi zorla da yedirdi hahdkfkdksjdhrldjrj
Tebrikler canım
50 olanı paylaşıp bizi şok etseydin keşkeKaptanım çok üzgünüm tartım bozuldu sanırım.pilini çıkarıp bekledim bu saate kadar sonuç alamıyorumE Elif_Eylul K klbk33
Eki Görüntüle 3174312
Pili bitmisKaptanım çok üzgünüm tartım bozuldu sanırım.pilini çıkarıp bekledim bu saate kadar sonuç alamıyorumE Elif_Eylul K klbk33
Eki Görüntüle 3174312
Guzel eksi canim tebrikler
Tekrar çıkar tak 5 kiloluk şişe falan varsa onu koy tart birde canım bekle olmadı az daha. Pil yeniyse bozuktur ama değilse bitmiş olabilir.Kaptanım çok üzgünüm tartım bozuldu sanırım.pilini çıkarıp bekledim bu saate kadar sonuç alamıyorumE Elif_Eylul K klbk33
Eki Görüntüle 3174312
ahahhahaAha buldu kafasına göre birini
ben 45 kafasında değilim ama hamileliğimde rahat yiyebilme kafasındayımarıyormuş aman hayatta istemem 45 falan . Kocam bile zorla yedirir 45 insem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?