- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #151.021
O zaman haklısınahahhaha
ben 45 kafasında değilim ama hamileliğimde rahat yiyebilme kafasındayım
Allah'ım cuma geldi belli oldu yine yemekler dönüyor buradaahahhaha
Ya ben şöyle dusunuyorum hedef kilonun 2 kilo altına İnsem zaten yemeğe yer açarım birde dengelesem koruma da yeter bana.ahahhaha
kahvaltı bile etmedimAllah'ım cuma geldi belli oldu yine yemekler dönüyor burada
Et canım aç birakma kendini sabah kahvaltı edemiyorsan yanına kuruyemiş al kahve yani yap yok tutuyor.kahvaltı bile etmedim
benim de hedefim 52 işte, 50 olsam güzel olur hamilelik düşünmeden öncesi için.Ya ben şöyle dusunuyorum hedef kilonun 2 kilo altına İnsem zaten yemeğe yer açarım birde dengelesem koruma da yeter ha bana.
Tebrik ederim canımGünaydın
Geçen hafta 58.95
Bugün 57.7
Fark -1.25
E Elif_Eylul
S Sekerpareeee
Bu hafta beni ekleme abla hastayız toparlanlım biraz haftaya inşallah
Eki Görüntüle 3174348
Bütün gece ateşi çıktı durdu doktordan geliyoruz virüs kapmışC Chikolata_gozlum kızın nasil oldu
Olur canimm bu hafta kas olduysa haftaya tartıya illa yansirbenim de hedefim 52 işte, 50 olsam güzel olur hamilelik düşünmeden öncesi için.
ay evet onu yaptım, yemekten saymıyorum onlarıEt canım aç birakma kendini sabah kahvaltı edemiyorsan yanına kuruyemiş al kahve yani yap yok tutuyor.
Beta virüs mü geçen biz hepimiz geçirdik şimdi o dolanıyor hastalık olarakBütün gece ateşi çıktı durdu doktordan geliyoruz virüs kapmışilaç falan yazdı iyi olur inşallah
Güzel eksi canim tebriklerGünaydın
Geçen hafta 58.95
Bugün 57.7
Fark -1.25
E Elif_Eylul
S Sekerpareeee
Bu hafta beni ekleme abla hastayız toparlanlım biraz haftaya inşallah
Eki Görüntüle 3174348
Bütün gece ateşi çıktı durdu doktordan geliyoruz virüs kapmışilaç falan yazdı iyi olur inşallah
Yok o ara öğünay evet onu yaptım, yemekten saymıyorum onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?