- 15 Haziran 2016
- 920
- 4.285
- 113
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.181
İlk gelinim iki kaynım var küçüğü 9 yaşındaEski gelin Yeni gelinya da büyük gelin küçük gelin ben küçük gelinim benden sonra yok
Bugün değilsede yarın kesinAy kesin ölcem şimdi
AyırmamBir daha gözünü ayırma
Bebe ne yapsın yat kalk kebapEee oda babasının oğlubüyük kizim daha 2 yaşında yoktu kebabcinin yolunu biliyordu etciye geldik diye
Esma kadar taş diycemde altında araba ezmiş gırbaya dönersinHep esma konuştu
Okuma salla gitsinNasıl okurum nasııııllllll
Yok ya ablam gözümden uyku akıyor işlerim vardı yeni bitti yaticam şimdi
İyi gecelerYok ya ablam gözümden uyku akıyor işlerim vardı yeni bitti yaticam şimdi
İyi geceler
Pancar motoruOf üst mü alt mı bilmiyorum bir horlayan var ki kafa bırakmaz insanda. Bu nasıl bir horultudur.
Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum tam kilo gitti tamam diyorum geri geliyor. Ben anlamıyorum bu zayıf insanlar ac mi geziyor da kilo almıyorGidicek yeterki pes etme bende 80 le başladım şimdi 72 ye düştüm sende vereceksin üzülme zaman alıyor malesef ama biz bu kiloları 3 5 ayda almadıkki hemen de verelim öyle düşün pes etme
Ayyyy bittoo tadıbuyu yiyince müptelası olcan o kadar diyim şahane yok böyle bişiii
Çok aktif hiç şüphen olmasın azcik girme siteye okunacak 20 sayfa birikiyor o dereceAktif grup mu pazartesi ben de katılsam
Bazılarının ki genetik yaramıyor yediği bizede nefes almak bile yarıyorKendimi bildim bileli diyet yapıyorum tam kilo gitti tamam diyorum geri geliyor. Ben anlamıyorum bu zayıf insanlar ac mi geziyor da kilo almıyor
Fazla aktifizÇok aktif hiç şüphen olmasın azcik girme siteye okunacak 20 sayfa birikiyor o derece
Herhalde ölene kadar sağlıklı yasam(ben çikolatalı pasta börekli yaşamayı tercih ederim)Bazılarının ki genetik yaramıyor yediği bizede nefes almak bile yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?