- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.761
Anammm icinden canavar çıkmış yaaaSen zayıftın ben zayıflamak icin aç kalmadım diyetsyen eşliğinde aç kalmadan doyarak sağlıklı kilo verdim bak hala almadım ama sen baya yol almışsın 100 e az kalmış dedim morardı (beni eleştirene kadar kendine aynada bak ) bu arada diyetsyene burda gitmek çok lüks sayılır ordan da havamı attım haddini bilmeyene bildirceksin bunları öğrettiler bana kilom yüzden çok ağlattılar ama artık ağlamak yok onlar ağlasın herkes kalbinin ekmeğini yer kötü onlar çok kötü eskiler benim için acı dolu günler k.b baya uzattım
Beni bunlar canavar etti yok 50 yaşında gibi duruyorsun yok kocanın yanında annesi gibi duruyorsun kilolu olduğum dönemde falan neler neler beni delirttilerAnammm icinden canavar çıkmış yaaa
Beni bunlar canavar etti yok 50 yaşında gibi duruyorsun yok kocanın yanında annesi gibi duruyorsun kilolu olduğum dönemde falan neler neler beni delirttilerAnammm icinden canavar çıkmış yaaa
Iyi yapmışsın bazılari patavatsız kendini görmeyip baskalarina bok atarlarBeni bunlar canavar etti yok 50 yaşında gibi duruyorsun yok kocanın yanında annesi gibi duruyorsun kilolu olduğum dönemde falan neler neler beni delirttiler
Aynen âmâ şunu gördüm ki kim ben-i üzüp eleştirdiyse şimdi benden beter olmuşlar ben o kilolara yiyerek değil kortizonla geldim bu kız hasta demeden ağır şekilde eleştirdiler etme bulma dünyası işteIyi yapmışsın bazılari patavatsız kendini görmeyip baskalarina bok atarlar
Benim2 ile 2,5Yaparlar mi ki? Sol 1.75 sağ 1.25 ti galiba en son
Yuhumuz yoktuNe derdiniz vardı gece gece ha ne @BitterCikilata M MissHayaLet @Chikolata_gozlum G Gokyuzu_kadar @maya91
Napiim işlerim oluyoSende gündüz yok gece ortaya cık
Bitmiyor cenelerine
tükürdüklerim
Afferim seferoğullariSüpürdüm sildim toz aldım mutfağı toladim banyo lavolari yıkadım çamaşır katladim çocukları yıkadım yoruldum
Şimdi çocuklar uyudu bir zeynep kaldıAfferim seferoğullari
Saat kaç loooŞimdi çocuklar uyudu bir zeynep kaldı
HoşbuldumHoşgeldiniz
MaşallahhhSüpürdüm sildim toz aldım mutfağı toladim banyo lavolari yıkadım çamaşır katladim çocukları yıkadım yoruldum
Afiyet olsun canım gecmis olsunBugün sahahda yumurta ve bir dilim patatesli börek
Akşam sebze çorbası sadece
Bu soğukta kamp yaramadı boğazlarım acıyor:) E Elif_Eylul
Ben onuda bitirdim sabahtan akşama hiç oturmuyoruz oda oda dolanıyoruz bence biz 8000 adımdan fazlasını yapıyoruzİşlerim bitti bir utum kaldı
Çok teşekkürler canım benimAfiyet olsun canım gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?