Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım
Hem kısır hem icli köfte
Adim neden yok 8bin nerde

Bende derim valla gecen arkadas aradi orucluyum baska zaman dedim
Iyi ettin onlar kilo alsın biz verelim geçen oturmada bi arkads beni yüksek kilomda görmüştü daha görmemişti yani arkadaşımın arkadaşı kinayeli bir şekilde a ac mi gezdin de verdin kilo dedi sence ben ne dedim

Ne dedin?

Hastaysanız bisey demicemde hasta olmayanlar 8bin adim zorunlulugu vardı ben bas bas söyledim bunu​

Bu hafta derin temizlik yapıyorum çok vakit bulamadım pazartesi salı da devam edeceğim çarşambadan itibaren elimden geleni yapmaya calisirim

Sen zayıftın ben zayıflamak icin aç kalmadım diyetsyen eşliğinde aç kalmadan doyarak sağlıklı kilo verdim bak hala almadım ama sen baya yol almışsın 100 e az kalmış dedim morardı (beni eleştirene kadar kendine aynada bak ) bu arada diyetsyene burda gitmek çok lüks sayılır ordan da havamı attım haddini bilmeyene bildirceksin bunları öğrettiler bana kilom yüzden çok ağlattılar ama artık ağlamak yok onlar ağlasın herkes kalbinin ekmeğini yer kötü onlar çok kötü eskiler benim için acı dolu günler k.b baya uzattım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…