- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.741
Kaç kilodan, kaça indiniz acabaTeşekkür ederim canım 5 yılda 6lara geldim ama 50 olamadım inşallah olcam yaza 50 ile gircem hedefim
Resim mi atcazKızlar yarın lütfen kontrol tartılarınızı atmayı unutmayalım
B BitterCikilata
M Mavi Menekse
G Gokyuzu_kadar
M MissHayaLet
N N E S L i
C Chikolata_gozlum
dfn0714
S Sekerpareeee
D _DeryaSultan_
K Klassklasik
maya91
Thinkerwoman
K klbk33
H happiness s
S sulisim
S Serenajp
Lavinia_98
D damlalar
A adigenisse
H a p p y
F Fatimatuz_Zehra
aazra
A annym
Gurbettt42
kelebek19
Pazartesi resim şartı yokResim mi atcaz
120 nin üstüne çıktım ama ben 120 başlangıç diyorum şu an 68 imKaç kilodan, kaça indiniz acaba
Afiyet olsun canımmenümmm
Yarın gene ketoya geçerim ben bu gün böyle oldu ketoda iyi sonuç almıştım
Annem derdi kurban etiyle kilo alınmaz (arada sırada yediğinle )
Sabah
Melemen
Zeytin
Peynir
Badem
Ara
Neskafe
badem 5 tane
Akşam
Kısır
İçli köfte 3 tane
Adım yok spor yokyarın yapacağım ama kesin inşallah
Tamam bu arada salı günü misafir var 5 çayına gelceklerPazartesi resim şartı yok
Tamam bu arada salı günü misafir var 5 çayına gelcekler
Ama dedim bu hafta son oruca başlıcam ne bana gelin nede çağırın dedim biraz açık sözlüyüm dürbu topigin misafirlerinden
Bende derim valla gecen arkadas aradi orucluyum baska zaman dedimAma dedim bu hafta son oruca başlıcam ne bana gelin nede çağırın dedim biraz açık sözlüyüm dür
Iyi ettin onlar kilo alsın biz verelim geçen oturmada bi arkads beni yüksek kilomda görmüştü daha görmemişti yani arkadaşımın arkadaşı kinayeli bir şekilde a ac mi gezdin de verdin kilo dedi sence ben ne dedimBende derim valla gecen arkadas aradi orucluyum baska zaman dedim
Ben günlük 10 bin atiyorum yazmadım ama o benim rutin yaniHastaysanız bisey demicemde hasta olmayanlar 8bin adim zorunlulugu vardı ben bas bas söyledim bunu
Ne dedin?Iyi ettin onlar kilo alsın biz verelim geçen oturmada bi arkads beni yüksek kilomda görmüştü daha görmemişti yani arkadaşımın arkadaşı kinayeli bir şekilde a ac mi gezdin de verdin kilo dedi sence ben ne dedim
Adimlarinizi M MissHayaLet etiket yapın listeye ekliyorBen günlük 10 bin atiyorum yazmadım ama o benim rutin yani
Bu hafta derin temizlik yapıyorum çok vakit bulamadımHastaysanız bisey demicemde hasta olmayanlar 8bin adim zorunlulugu vardı ben bas bas söyledim bunu
Sen zayıftın ben zayıflamak icin aç kalmadım diyetsyen eşliğinde aç kalmadan doyarak sağlıklı kilo verdim bak hala almadım ama sen baya yol almışsın 100 e az kalmış dedim morardı (beni eleştirene kadar kendine aynada bak ) bu arada diyetsyene burda gitmek çok lüks sayılır ordan da havamı attım haddini bilmeyene bildirceksin bunları öğrettiler bana kilom yüzden çok ağlattılar ama artık ağlamak yok onlar ağlasın herkes kalbinin ekmeğini yer kötü onlar çok kötü eskiler benim için acı dolu günler k.b baya uzattımNe dedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?