- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.781
Bugün uyumadı küçük olan kızda uyudu kaldı napayimSaat kaç looo
Ever aslinda temizlik yaparken oluyor hafta içi daha çok oluyor benimBen onuda bitirdim sabahtan akşama hiç oturmuyoruz oda oda dolanıyoruz bence biz 8000 adımdan fazlasını yapıyoruz
Afiyet olsun canımDünkü menüm her zamanki kahvaltı
Öğle bir bardak süt
Akşam 2/3 kaşık makarna
Nişan vardı iki dilim baklava
Bir bardak kola
Bugünkü öğün
Sbah bir kase yoğurt
İki TB ekmek
Ara yok
Akşam biraz tavuk çatalla yedim
Ara bir kase Antep fıstık çok açtım onunla doymaya calistim ya sabır ya Allah
E Elif_Eylul
Tmm baklava kola yedim ondan az yiyok onun artışı gitsin diye kendimce hesaplama işteAfiyet olsun canım
Götürmüşsün baklava kolayi
Az yiyosun ama sen
Ne kadar sürede indiniz acaba120 nin üstüne çıktım ama ben 120 başlangıç diyorum şu an 68 im
Afiyet olsun canımArkadaslar merhaba, bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kepekli ekmek, salatalık, beyaz peynir, zeytin, yumurta, incir reçeli, çay
ara: yeşil çay, türk kahvesi, filtre kahve
akşam: 2 dilim kepekli ekmek, 5 köfte, kereviz salatası
M MissHayaLet yarım saat yoga, 3000 adım
Yaaa ama herkesin uyması gerekiyor madem ki yarışa katılmak isteniyor ya adımlar atılacak yada yarışa dahil olunmayacak benim misafirler geldi gitti yedir içir topla çocuklar falan üstüne regl oldum daha yeni oturdum ama sırf yarış var arkadaşlarıma haksızlık olmasın diye tamamladım Bİ HASTALIK ÖNEMLİ BISEY OLMADIĞI MÜDDETÇE HERKES ADIMLARI TAMAMLARSA SEVİNİRİZ ÖYLE BİZDEDE ISTEK KALMIYORHastaysanız bisey demicemde hasta olmayanlar 8bin adim zorunlulugu vardı ben bas bas söyledim bunu
Afiyet olsun canım
Seni etiketlemeyi unuttum yarın tartı günü saat 12ye kadar tartını atarmisın kaydedeyim
Pazar sakinliği cökmüş buralaraSimdi kimse yok saat 10da gelirsiniz laklak.yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?