Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben onuda bitirdim sabahtan akşama hiç oturmuyoruz oda oda dolanıyoruz bence biz 8000 adımdan fazlasını yapıyoruz
Ever aslinda temizlik yaparken oluyor hafta içi daha çok oluyor benim

Dünkü menüm her zamanki kahvaltı
Öğle bir bardak süt
Akşam 2/3 kaşık makarna

Nişan vardı iki dilim baklava
Bir bardak kola

Bugünkü öğün
Sbah bir kase yoğurt
İki TB ekmek
Ara yok
Akşam biraz tavuk çatalla yedim

Ara bir kase Antep fıstık çok açtım onunla doymaya calistim ya sabır ya Allah
E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım
Götürmüşsün baklava kolayi
Az yiyosun ama sen

Afiyet olsun canım
Seni etiketlemeyi unuttum yarın tartı günü saat 12ye kadar tartını atarmisın kaydedeyim

Hastaysanız bisey demicemde hasta olmayanlar 8bin adim zorunlulugu vardı ben bas bas söyledim bunu​

Yaaa ama herkesin uyması gerekiyor madem ki yarışa katılmak isteniyor ya adımlar atılacak yada yarışa dahil olunmayacak benim misafirler geldi gitti yedir içir topla çocuklar falan üstüne regl oldum daha yeni oturdum ama sırf yarış var arkadaşlarıma haksızlık olmasın diye tamamladım Bİ HASTALIK ÖNEMLİ BISEY OLMADIĞI MÜDDETÇE HERKES ADIMLARI TAMAMLARSA SEVİNİRİZ ÖYLE BİZDEDE ISTEK KALMIYOR

KAPTANIM SENLE Bİ İLGİSİ YOK YAZDIKLARIMIN

Menüm
Sabah 1 muz
Öğlen 2.5 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı bal sucuklu yumurta (1 yumurta 4-5 parça sucuk) az patates kızartması
Akşam küçük yuvarlak borcamin yarısı kadar karışık pizza yanına yarım bardak Niğde gazozu
E Elif_Eylul

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…