- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.721
O ne yaa ilk defa duydumWanyo mori hangi video yapıyorsun birde gerçekten ise yarıyor mu merak ettim
Afiyet olsun canımÜtü mu yaptım....birazdan yarına yemek ve kıza banyo işine girisecegim ama önce bı menümu yazayım ..
Sabah 10
Bol karbonlu bı kahvalti oldu 1 yumurta yeşillik domates salatalık biber 1 zeytin peynir 1 hindi füme 1 pastırma tahin pekmez biraz ceviz ve fındık
Akşam 16.30
Bir kase tarhana
Balık salata 1.5 bardak şalgam
Spor 1 saat yürüyüş
3 litre su + ödem suyu
E Elif_Eylul
Yaa ben de astigmat miyopum gözlükten çok sıkıldımTeşekkürl ederim, Göz numaralarım yüksek miyop ve astigmat var gözlükten lense geçelüm dedi doktorum lenslerimde dün geldi bugün takmaya başladım ama epy zorlanıyorum1 hafta falan sürer diyorlar alışma sürecinze sıkıntı yaşıyorum o yüzden
Söylemeye utandım yediğim yağlı çörekleri sadece bol karbon diye yazdimAfiyet olsun canım
Bol karbon nerde
Şu çoookkkk zayıf bir kadın var koreli mi ne sürekli videolar dönüyor ama hepsi kısa ondan sordum bendeO ne yaa ilk defa duydum
O ne yaa ilk defa duydum
Lazer olsana rahat edersin...ben 20 yıl önce oldum...coook memnunumYaa ben de astigmat miyopum gözlükten çok sıkıldımlense geçmek istiyordum
Sana şurdan birSöylemeye utandım yediğim yağlı çörekleri sadece bol karbon diye yazdim
Yaparlar mi ki? Sol 1.75 sağ 1.25 ti galiba en sonLazer olsana rahat edersin...ben 20 yıl önce oldum...coook memnunum
Eskiden düşük numara yapilmiyordu ama şimdi yaparlar sanırım...bı araştır benceYaparlar mi ki? Sol 1.75 sağ 1.25 ti galiba en son
27 dk olanı var düzenli hergün yaparsan 1 ay gibi sürede güzel sonuç alıyorsun ben çok yüksek kilolara çıktım evde kendi kendime onla ve leslie ile başladım 120 den indim ama istikrar şart tavsiye ediyorumWanyo mori hangi video yapıyorsun birde gerçekten ise yarıyor mu merak ettim
Maşallah çok güzel vermişsin canim27 dk olanı var düzenli hergün yaparsan 1 ay gibi sürede güzel sonuç alıyorsun ben çok yüksek kilolara çıktım evde kendi kendime onla ve leslie ile başladım 120 den indim ama istikrar şart tavsiye ediyorum
Teşekkür ederim canım 5 yılda 6lara geldim ama 50 olamadım inşallah olcam yaza 50 ile gircem hedefimMaşallah çok güzel vermişsin canim
Sizin numarlar düşük olduğu için lazer de yapılabilir belki bnm gözüm lazere uygun değil başka sıkıntılarımda var ama şuan tek istediğim gözümün lense alışması yoksa böyle hiç mutlu değilim ill günüm ama akşama kadar ağlamak istedim hep rahatsız eden bişetler olduğu için kız kardeşim bir yıldır kullanıyor pda bnm gibi yüksek numarala sahip slışırsın 1 hafta 10 güne dediYaa ben de astigmat miyopum gözlükten çok sıkıldımlense geçmek istiyordum
Gelse 2 tavsiye verse nolurduuuuGitti lan diyetisyen pühhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?