- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #15.381
Bu tuvalete alıştırma süreci zor galiba.ben Nisan gibi başlayacağım havalar ısınsın diye.anlasilan zor oluyorNeguzel iste aman yapsin canim bak benimki yapmadi gic oturagina cis kiloduna yaptı sabahtan beri hadi dedim tekrar takmayim geri,kabızlık cidden zor
Gece cis hic yapmadi
Hadi inşallahÖyle öyle gidecek yağlar gelecek kaslar
Valla zor ama her çocuk icin gecerli degil sanirim benimki hazira alışkın kalpazanBu tuvalete alıştırma süreci zor galiba.ben Nisan gibi başlayacağım havalar ısınsın diye.anlasilan zor oluyor
Valla ne yacagiz bilmemNeguzel iste aman yapsin canim bak benimki yapmadi gic oturagina cis kiloduna yaptı sabahtan beri hadi dedim tekrar takmayim geri,kabızlık cidden zor
Gece cis hic yapmadi
Ayy valla nebilim canimValla ne yacagiz bilmem
Onlar için kolay oluyor canım bizimki de öyleydi işte hep biz eylülden önce igrenicez diye diye giriyor wcyeValla zor ama her çocuk icin gecerli degil sanirim benimki hazira alışkın kalpazan
Ama seninki gene hevesli farkindaOnlar için kolay oluyor canım bizimki de öyleydi işte hep biz eylülden önce igrenicez diye diye giriyor wcye
YokSenin o da mı yok yani
Mersi canımYazdım canım
Günaydın fit ve harika kızlar
Aman hiç sorma valla benim ortanca oğlan 5 yaş oldu hala gece ıslatıyor çare bulamadım .Bizde çişe başladık bakalım gene gece baglamadım işlemedi bugun az kacırdı
Ama olmadı kiHarikasin canım bende patesli börek ve yalancı su böreği yaptımevinde bir toparladım kızım süpürdü bukadar şimdi yesilcayimi demledi kızım ama ben ayaküstü içeceğim ben nasıl adapte olacağım bu kadar hamusisinin içinde diyete onu bilmiyorum ama söz yememeye çalışacağım protein candır candır
Ben taktırdım 3 yılın sonunda hamile kaldımBiraz özel olacak ama aranızda sprail taktıran varmı
Benim büyük kız 9yasina kadar işedi altina zor gecti bizim icin ama bunla napcam bilmiyorumMersi canım
Aman hiç sorma valla benim ortanca oğlan 5 yaş oldu hala gece ıslatıyor çare bulamadım .
Ama olmadı kilütfen bak . Bu hafta yediginin Hepsine dikkat lütfen . Tek başıma yürütemem bu gemiyi seninde el atman lazım . Şimdi kalk güzelce Leslie yap . Biraz egzersiz yap . Hadi canım biz kazanacaz yılmak yok .
Ben taktırdım 3 yılın sonunda hamile kaldım6 aya bir kontrole gitmeme ragmen. Ve spiral hiç yerinden oynamamış . Zaten doktor dedi 1000/1. oda bana denk geldi .
Ayın 15 de tekrar yaktıracak ama bu sefer adet görmeyenden .
Benimde tarifim var ama kalorisini bilmiyorum kendim uydurdumYulaflı tariflerin varsa ben de alabilirim abla
Aman gözüm korktu şimdiBenim büyük kız 9yasina kadar işedi altina zor gecti bizim icin ama bunla napcam bilmiyorum
Canim bütün tarifler aslinda hemen hemen ayniBenimde tarifim var ama kalorisini bilmiyorum kendim uydurdum
Helal olsun sana canımK Klassklasik canım .
Bu aralar Oktay ustanın tarifleri ile kafayı bozdum . Dün 1 tepsi pogaca yaptım . İnan 1 tane bile almadım sadece kokladım .
Bugün pizza yaptım . Kendime alt tabanı Bulgurlu yaptım ve İnan. Bana unla yapılandan daha müthiştavsiye edrim herkese canı pizza çeken hafta 1 muhakak yapsın yesin . Pişman olmassınız.
Bu hafta işte pogaca flan buzluya koyulacak şeyler yapacam . Ramazan için bebek küçük olduğu için . Hazırda bulunsun . İşte böyle canım fit tariflere bak canım . Bak Burdada paylaşıyorlar zaten . Onlardan yap kendine .
Hafi canım sen yaparsın güveniyorum sana .
BenimdeAman gözüm korktu şimdi
Adet görmeden taktırabılırmıyız canımdaMersi canım
Aman hiç sorma valla benim ortanca oğlan 5 yaş oldu hala gece ıslatıyor çare bulamadım .
Ama olmadı kilütfen bak . Bu hafta yediginin Hepsine dikkat lütfen . Tek başıma yürütemem bu gemiyi seninde el atman lazım . Şimdi kalk güzelce Leslie yap . Biraz egzersiz yap . Hadi canım biz kazanacaz yılmak yok .
Ben taktırdım 3 yılın sonunda hamile kaldım6 aya bir kontrole gitmeme ragmen. Ve spiral hiç yerinden oynamamış . Zaten doktor dedi 1000/1. oda bana denk geldi .
Ayın 15 de tekrar taktıracam ama bu sefer adet görmeyenden .
Aldık kaptanımŞu menu işini artık lutfen dıkkate alalım yoksa kapatıp gidelim yada gitmek isteyen şimdi gitsin bende boşuna liste tutmayım tek tek kim menu yazdı diye geriye dönük mesajları kontrol ediyorum bence buda bir emektir
Hafta boyunca menü yazmayana ceza veriyorum artık bu 15dk cardio olur, 20dk leslie olur, yuruyus mekik olur, digerlerine haksızlık olmuyormu bunuda düşünürsek sevinirim şimdi gelelim asıl konuya
Menüleri tam anlamıyla bütün hafta yazana cuma harici 1günde benden ödül bu 1paket çikolata, 1kase tatlı, yada 1dilim börek gibi
Sizden rica ediyorum dikkate alırsanız sevinirim
M MissHayaLet
@Li_zigi
Aamine
D u t
@Chikolata_gozlum
karamel Latte
K Klassklasik
M M_atruska
@HappyMutlu
@Gozdem__
@Mevsim_bahar83
@suspushanimcim
Pandora27
jtaime020626
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?