Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neguzel iste aman yapsin canim bak benimki yapmadi gic oturagina cis kiloduna yaptı sabahtan beri hadi dedim tekrar takmayim geri,kabızlık cidden zor
Gece cis hic yapmadi
Bu tuvalete alıştırma süreci zor galiba.ben Nisan gibi başlayacağım havalar ısınsın diye.anlasilan zor oluyor

Bu tuvalete alıştırma süreci zor galiba.ben Nisan gibi başlayacağım havalar ısınsın diye.anlasilan zor oluyor
Valla zor ama her çocuk icin gecerli degil sanirim benimki hazira alışkın kalpazan

Neguzel iste aman yapsin canim bak benimki yapmadi gic oturagina cis kiloduna yaptı sabahtan beri hadi dedim tekrar takmayim geri,kabızlık cidden zor
Gece cis hic yapmadi
Valla ne yacagiz bilmem

Valla zor ama her çocuk icin gecerli degil sanirim benimki hazira alışkın kalpazan
Onlar için kolay oluyor canım bizimki de öyleydi işte hep biz eylülden önce igrenicez diye diye giriyor wcye

Yazdım canım

Günaydın fit ve harika kızlar
Mersi canım
Bizde çişe başladık bakalım gene gece baglamadım işlemedi bugun az kacırdı
Aman hiç sorma valla benim ortanca oğlan 5 yaş oldu hala gece ıslatıyor çare bulamadım .
Ama olmadı ki lütfen bak . Bu hafta yediginin Hepsine dikkat lütfen . Tek başıma yürütemem bu gemiyi seninde el atman lazım . Şimdi kalk güzelce Leslie yap . Biraz egzersiz yap . Hadi canım biz kazanacaz yılmak yok .
Biraz özel olacak ama aranızda sprail taktıran varmı
Ben taktırdım 3 yılın sonunda hamile kaldım 6 aya bir kontrole gitmeme ragmen. Ve spiral hiç yerinden oynamamış . Zaten doktor dedi 1000/1. oda bana denk geldi .
Ayın 15 de tekrar taktıracam ama bu sefer adet görmeyenden .

Benim büyük kız 9yasina kadar işedi altina zor gecti bizim icin ama bunla napcam bilmiyorum

K Klassklasik canım .
Bu aralar Oktay ustanın tarifleri ile kafayı bozdum . Dün 1 tepsi pogaca yaptım . İnan 1 tane bile almadım sadece kokladım .
Bugün pizza yaptım . Kendime alt tabanı Bulgurlu yaptım ve İnan. Bana unla yapılandan daha müthiş tavsiye edrim herkese canı pizza çeken hafta 1 muhakak yapsın yesin . Pişman olmassınız.
Bu hafta işte pogaca flan buzluya koyulacak şeyler yapacam . Ramazan için bebek küçük olduğu için . Hazırda bulunsun . İşte böyle canım fit tariflere bak canım . Bak Burdada paylaşıyorlar zaten . Onlardan yap kendine .
Hafi canım sen yaparsın güveniyorum sana .

Benimde tarifim var ama kalorisini bilmiyorum kendim uydurdum
Canim bütün tarifler aslinda hemen hemen ayni
Süt, yogurt,yumurta k.tozu,yulaff unu
Yani tatliya pekmez yada bal koyuyorum ben
Tuzluyada zaten belirli seyler hersey yapabilirsin bunlarla

Helal olsun sana canım

Adet görmeden taktırabılırmıyız canımda

Aldık kaptanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…