- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.901
Günaydın canımGünaydıngüzel bir hafta diliyorum
Günaydın.... dün pijamayla 58.2 gelen ben bugün safi 58.4 geldim.
Canım çok sıkkın ..reglim bitti maydanoz suyumuda içtim 2 gün balık salata yedim...WC sorununuda çözdüm....eeee bu neyin artisi sabah yediğim yaglilar mi yaptı anlamadım
Cuma 57.6
Pzt 58.4
Fark +800
Sinirden şuan ne bulursam yerim modundayim..kendimi zor tutuyorum
Günaydın hatunlar cici kuşlar minnak kelebeklerimBugün tartı bildirim günü kalkın tuvaletinize gidin işemeden tartılmayın su vs içmeyin önce tartılın . Sonra buraya yok efendim şu kadar çıktım ama unutup su içmiştim . Kahve içmiştim kahvaltımı yapmıştım demeyin mazeret kabul etmiyoruz . Mazeretsiz 8000 adım atmayanlara - puan ve cuma kaçamağı yasaklanma kuralı çıkarttırmayın kaptanıma. Yormayın Kaptanımııııı hadi bakalım muahhh
Gunaydin
66.6 cuma günü ile sabitim şuan regl 3.günündeyim cumaya eksilir diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 3175483 Günaydıntelefonsuz 55,3 cıktım
Günaydın kızlarGunaydin kizlar
Üzülerek kontrol tartimi atıyorum kaptanım 70 kg 100 gram 200 gram gelmiş haftasonuKızlar yarın lütfen kontrol tartılarınızı atmayı unutmayalım
@BitterCikilata
@Mavi Menekse
G Gokyuzu_kadar
M MissHayaLet
@N E S L i
@Chikolata_gozlum
@dfn0714
@Sekerpareeee
@_DeryaSultan_
K Klassklasik
maya91
@Seraayms
@klbk33
@happiness s
@sulisim
@Serenajp
@Lavinia_98
@damlalar
@adigenisse
@H a p p y
@Fatimatuz_Zehra
aazra
@annym
Gurbettt42
@kelebek19
@AsyaaAyazz
8 bini ben herkes için diye biliyorum hani yarış için değil de. Çünkü ben takımlara katılmadım bu hafta. Benim için de 8 bin geçerli yarışmada olmamama rağmen.Kaptanlarım yanlışım varsa düzeltin yarış için sadece 8 bin adım atmamız gerek dimi daha fazlada yapsak yarış için sadece 8 bini sayılacak fazlası belki kişisel sporunuza eklenir önceleri böyleydi diye sormak istedim
Çünkü bilmeyen arkadaşlar var galiba yapamadım fazla yaptım ertesi günü telafi ettim gibi şeyler aydinlatalim arkadaşları
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Günaydın bayanlar
65.8 kg çıktım -100 gr
Kestane ve keke rağmen iyi bence
Günaydın kızlar. 54.400 +500 gram almışım. 2 gündür wc yok karnımı aşırı şiş hissediyorum. Reglime 1 gün var
Günaydın kızlargüzel bir hafta olsun hepimiz için
Günaydın kızçelerimGünaydın
Saylanmazmı ertesi gün yaptıkımKaptanlarım yanlışım varsa düzeltin yarış için sadece 8 bin adım atmamız gerek dimi daha fazlada yapsak yarış için sadece 8 bini sayılacak fazlası belki kişisel sporunuza eklenir önceleri böyleydi diye sormak istedim
Çünkü bilmeyen arkadaşlar var galiba yapamadım fazla yaptım ertesi günü telafi ettim gibi şeyler aydinlatalim arkadaşları
GünaydınÜzülerek kontrol tartimi atıyorum kaptanım 70 kg 100 gram 200 gram gelmiş haftasonugunaydinn bu arada dün ugrayamadim menüm
Sabah kuymak
Domates salata
Yumurta
Bir dilim börek
Zeytin peynir
Bal
Üç tane patates fırında kızartılmış
Ara bir avuç leblebi
Akşam
Mercimek çorbası fırında tavuk biraz pilav salata
Aslında yarış için değil canım genel olarak herkes. Çünkü haftaici bile menüler de poğaça simit ya da kaçamaklar oluyor diye E Elif_Eylul adım sınırı koydu. Yenilen şeylere rağmen çoğu kişi spor yapmıyor ya da adım atılmıyor.Kaptanlarım yanlışım varsa düzeltin yarış için sadece 8 bin adım atmamız gerek dimi daha fazlada yapsak yarış için sadece 8 bini sayılacak fazlası belki kişisel sporunuza eklenir önceleri böyleydi diye sormak istedim
Yarışmada olanlar 8 binden fazla yapsa da 8 bin sayılacak fazla yapanların yine kendi kişisel sporuna eklenir ayriyeten8 bini ben herkes için diye biliyorum hani yarış için değil de. Çünkü ben takımlara katılmadım bu hafta. Benim için de 8 bin geçerli yarışmada olmamama rağmen.
Kilo +adım yarışı değil mi bu sadece kilo muAslında yarış için değil canım genel olarak herkes. Çünkü haftaici bile menüler de poğaça simit ya da kaçamaklar oluyor diye E Elif_Eylul adım sınırı koydu. Yenilen şeylere rağmen çoğu kişi spor yapmıyor ya da adım atılmıyor.
Oysaki cumartesinin adımlarını tamamlaycam deyi bir taraflarımı yırttım dı
işte yapmayana 5bin adım cezası demişlerdi. Ben dün adım atamayacağımı düşündüğüm için cuma ctesi ödedim fazla fazla öndenYarışmada olanlar 8 binden fazla yapsa da 8 bin sayılacak fazla yapanların yine kendi kişisel sporuna eklenir ayriyeten
Ama yarış dışı olanları bilemem
Ya önceleri öyleydi bi yarışma yaparken misal adım 10.000 falandı 10.000 den daha fazla yapsakta sadece 10u sayılıyordOysaki cumartesinin adımlarını tamamlaycam deyi bir taraflarımı yırttım dıkocam ben daha bu kadar yürümem şimdiden söyliim diyo diğer hafta sonunun yerini yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?