Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaptanlarım yanlışım varsa düzeltin yarış için sadece 8 bin adım atmamız gerek dimi daha fazlada yapsak yarış için sadece 8 bini sayılacak fazlası belki kişisel sporunuza eklenir önceleri böyleydi diye sormak istedim

Çünkü bilmeyen arkadaşlar var galiba yapamadım fazla yaptım ertesi günü telafi ettim gibi şeyler aydinlatalim arkadaşları

E Elif_Eylul M MissHayaLet

Gunaydin
66.6 cuma günü ile sabitim şuan regl 3.günündeyim cumaya eksilir diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 3175483 Günaydın telefonsuz 55,3 cıktım

Günaydın kızlar

Üzülerek kontrol tartimi atıyorum kaptanım 70 kg 100 gram 200 gram gelmiş haftasonu gunaydinn bu arada dün ugrayamadim menüm
Sabah kuymak
Domates salata
Yumurta
Bir dilim börek
Zeytin peynir
Bal
Üç tane patates fırında kızartılmış
Ara bir avuç leblebi
Akşam
Mercimek çorbası fırında tavuk biraz pilav salata

8 bini ben herkes için diye biliyorum hani yarış için değil de. Çünkü ben takımlara katılmadım bu hafta. Benim için de 8 bin geçerli yarışmada olmamama rağmen.

Saylanmazmı ertesi gün yaptıkım
Günaydın kızlar tartını bugün atıyorum cuma çocuk hastaydı ondan

Eki Görüntüle 3175497

Günaydın

Aslında yarış için değil canım genel olarak herkes. Çünkü haftaici bile menüler de poğaça simit ya da kaçamaklar oluyor diye E Elif_Eylul adım sınırı koydu. Yenilen şeylere rağmen çoğu kişi spor yapmıyor ya da adım atılmıyor.

8 bini ben herkes için diye biliyorum hani yarış için değil de. Çünkü ben takımlara katılmadım bu hafta. Benim için de 8 bin geçerli yarışmada olmamama rağmen.
Yarışmada olanlar 8 binden fazla yapsa da 8 bin sayılacak fazla yapanların yine kendi kişisel sporuna eklenir ayriyeten

Ama yarış dışı olanları bilemem

Kilo +adım yarışı değil mi bu sadece kilo mu

Oysaki cumartesinin adımlarını tamamlaycam deyi bir taraflarımı yırttım dı kocam ben daha bu kadar yürümem şimdiden söyliim diyo diğer hafta sonunun yerini yapıyo

Yarışmada olanlar 8 binden fazla yapsa da 8 bin sayılacak fazla yapanların yine kendi kişisel sporuna eklenir ayriyeten

Ama yarış dışı olanları bilemem
işte yapmayana 5bin adım cezası demişlerdi. Ben dün adım atamayacağımı düşündüğüm için cuma ctesi ödedim fazla fazla önden ama tabii yarışmada olanlar daha fazla dikkat etmesi lazım, bi sürü insanın sorumluluğu var

Oysaki cumartesinin adımlarını tamamlaycam deyi bir taraflarımı yırttım dı kocam ben daha bu kadar yürümem şimdiden söyliim diyo diğer hafta sonunun yerini yapıyo
Ya önceleri öyleydi bi yarışma yaparken misal adım 10.000 falandı 10.000 den daha fazla yapsakta sadece 10u sayılıyord
Neyse fazla mal göz çıkarmaz canın fenamı yaptın işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…