- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.921
işte yapmayana 5bin adım cezası demişlerdi. Ben dün adım atamayacağımı düşündüğüm için cuma ctesi ödedim fazla fazla öndenama tabii yarışmada olanlar daha fazla dikkat etmesi lazım, bi sürü insanın sorumluluğu var
Susakişte yapmayana 5bin adım cezası demişlerdi. Ben dün adım atamayacağımı düşündüğüm için cuma ctesi ödedim fazla fazla öndenama tabii yarışmada olanlar daha fazla dikkat etmesi lazım, bi sürü insanın sorumluluğu var
Gelse de aydinlatsa bizi
Sayılmaması lazım şaka bir yana zaten saymazda ayşo usman ağamın kıymetli eşiYa önceleri öyleydi bi yarışma yaparken misal adım 10.000 falandı 10.000 den daha fazla yapsakta sadece 10u sayılıyord
Neyse fazla mal göz çıkarmaz canın fenamı yaptın işte
Haftasonu olunca adim Zor oluyor temizlik yapınca çıkıyor adımlarOysaki cumartesinin adımlarını tamamlaycam deyi bir taraflarımı yırttım dıkocam ben daha bu kadar yürümem şimdiden söyliim diyo diğer hafta sonunun yerini yapıyo
SusakSayılmaması lazım şaka bir yana zaten saymazda ayşo usman ağamın kıymetli eşi
Fazlasını spor seysine eklerizSayılmaması lazım şaka bir yana zaten saymazda ayşo usman ağamın kıymetli eşi
Aysoda bilmiyor bizim gibiSayılmaması lazım şaka bir yana zaten saymazda ayşo usman ağamın kıymetli eşi
ben de hafta içi yaptığım için pazara bir şey kalmıyorHaftasonu olunca adim Zor oluyor temizlik yapınca çıkıyor adımlar
Cumartesi doldururdum hastanede sıra beklerken zaman puh eve de geldim yemek sonra eşim sinama izleyelim dedi bayadır zaman geçirmiyoz dediHaftasonu olunca adim Zor oluyor temizlik yapınca çıkıyor adımlar
Neden kiAy bacaklarım çok ağrıyor bugün
Wayy eşle zamanCumartesi doldururdum hastanede sıra beklerken zaman puh eve de geldim yemek sonra eşim sinama izleyelim dedi bayadır zaman geçirmiyoz dedi
Bilmiyorum canım çok ağrıyor yağmur mu yagacak acabaNeden ki
Romantik çiftCumartesi doldururdum hastanede sıra beklerken zaman puh eve de geldim yemek sonra eşim sinama izleyelim dedi bayadır zaman geçirmiyoz dedi
Bizim bura yağışlı dünden beri etkisi sana geçiyor olabilirBilmiyorum canım çok ağrıyor yağmur mu yagacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?