Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde burda kimsem yok.....hala keşke birileri olsada kocamla cocuklari ara sıra sepetlesem diyorum....temizlik bile yapamıyorum rahat rahat
Dertlesirsen biz burdayız
Ama cocuklarina bakamam ev işini yapamam

Ama doğru iste

Benimde burda kimsem yok.....hala keşke birileri olsada kocamla cocuklari ara sıra sepetlesem diyorum....temizlik bile yapamıyorum rahat rahat
Of işte koca ve çocuğu aynı anda yollamak lazım. Benim adam gidiyor gitmesine bebe bende olunca derdim iki katına cikiyor. Sorsan bahanesi var benim memem yok diyor. Hele memeden bir kesilsin bu çocuğu boynuna dolayacam nereye giderseniz gidin birlikte maç izleyin dicem ay maç deyince o da ayrı dert. Dijiturk abonesi olan Allah'ın tek kulu biziz galiba benim adam herkesi bize toplayıp duruyor ay gidin az da başka yerde izleyin kahveye gidin nere giderseniz gidin yok

Artık yatsam da düzgün uyuyamıyorum böyle birkaç gün birinin şu çocuğu benden alıp biraz gerçek anlamda uyumaya ihtiyacım var.
Allah kolaylık versin canım. Konu çocuk olunca işler zorlaşıyor.

Esin evde oldugunda uyutsun seni biraz
Ya öyle b.ka sarmış durumdayız ki şöyle cumartesileri üst üste 4 haftadir nobetciydi. Cumartesi sabah 8 de giriyor pazar sabah 8 e çıkıyor. Hafta içi beş gün zaten 8-4 çalışıyor. Bı pazar var o da yorgun geliyor nöbetten atiyor kendini bir yana. Ha bir de başka vaktim.mi var deyip hafta içi bir iki akşam da kendine biseler buluyor ya arkadaş buluşması ya başka bişe derken sarteller atıyor

Allah kolaylık versin canım. Konu çocuk olunca işler zorlaşıyor.
Evet ya kesinlikle. Atsan atılmaz satsan satilmaz hesabı. Ay herkesin modunu düşürdüm resmen üzgünüm

Uzaktaymıssınız ama annen veya kayınvalide biraz gelemez mi ya da sen gitsen biraz kafa dağıtmaya

Bizim mac derdimiz yok,içki yok,sigara yok
Ama onlar yok baska seyler var

Ahhh canım sağol....dert dinleyecek bulmakta zor iş haaa bu devirde
Valla biz dinliyoruz burda dertleri,sonra nasil sırtımızdan vuruluyoruz bir görsen baska sayfaya gidip bunlar böyle böyle diyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…