- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.141
Dertlesirsen biz burdayızBenimde burda kimsem yok.....hala keşke birileri olsada kocamla cocuklari ara sıra sepetlesem diyorum....temizlik bile yapamıyorum rahat rahat
Ama doğru isteO nasıl bir tabir Allah'ım. Annem psikiyatri hemşiresi doktorun yanında çok hasta dinlemiş. Doktor bir kadına diyomus ki olan bitenden değil içine atmaktan hasta oluyosunuz. Kaynana onu dedi at içine. Kocan bunu dedi at içine. Heralde bir yerden sonra hasta olucaksin konuş kız herkese yapıştır cevabını diyomus doğru diyo ellam
Cok dikkat et kendine bol bol c vitamini alofiste birinin kızı fena hasta ateşler içinde serumlar falan yiyor hastanede, bu yeni salgından herhalde. umarım bize de geçmez
Esin evde oldugunda uyutsun seni birazArtık yatsam da düzgün uyuyamıyorum böyle birkaç gün birinin şu çocuğu benden alıp biraz gerçek anlamda uyumaya ihtiyacım var.
Of işte koca ve çocuğu aynı anda yollamak lazım. Benim adam gidiyor gitmesine bebe bende olunca derdim iki katına cikiyor. Sorsan bahanesi var benim memem yok diyor. Hele memeden bir kesilsin bu çocuğu boynuna dolayacam nereye giderseniz gidin birlikte maç izleyin dicemBenimde burda kimsem yok.....hala keşke birileri olsada kocamla cocuklari ara sıra sepetlesem diyorum....temizlik bile yapamıyorum rahat rahat
Allah kolaylık versin canım. Konu çocuk olunca işler zorlaşıyor.Artık yatsam da düzgün uyuyamıyorum böyle birkaç gün birinin şu çocuğu benden alıp biraz gerçek anlamda uyumaya ihtiyacım var.
Ya öyle b.ka sarmış durumdayız ki şöyle cumartesileri üst üste 4 haftadir nobetciydi. Cumartesi sabah 8 de giriyor pazar sabah 8 e çıkıyor. Hafta içi beş gün zaten 8-4 çalışıyor. Bı pazar var o da yorgun geliyor nöbetten atiyor kendini bir yana. Ha bir de başka vaktim.mi var deyip hafta içi bir iki akşam da kendine biseler buluyor ya arkadaş buluşması ya başka bişe derken sarteller atıyorEsin evde oldugunda uyutsun seni biraz
İki yıl once çok zor verdim kilomu 70 kilodan 58 düşmem 5 ay sürmustuBravo sana
Evet ya kesinlikle. Atsan atılmaz satsan satilmaz hesabı. Ay herkesin modunu düşürdüm resmen üzgünümAllah kolaylık versin canım. Konu çocuk olunca işler zorlaşıyor.
Ahhh canım sağol....dert dinleyecek bulmakta zor iş haaa bu devirdeDertlesirsen biz burdayız
Ama cocuklarina bakamam ev işini yapamam
Senin gibiyim dinlenmeye o kadar çok ihtiyaçim varkiArtık yatsam da düzgün uyuyamıyorum böyle birkaç gün birinin şu çocuğu benden alıp biraz gerçek anlamda uyumaya ihtiyacım var.
Uzaktaymıssınız ama annen veya kayınvalide biraz gelemez miYa öyle b.ka sarmış durumdayız ki şöyle cumartesileri üst üste 4 haftadir nobetciydi. Cumartesi sabah 8 de giriyor pazar sabah 8 e çıkıyor. Hafta içi beş gün zaten 8-4 çalışıyor. Bı pazar var o da yorgun geliyor nöbetten atiyor kendini bir yana. Ha bir de başka vaktim.mi var deyip hafta içi bir iki akşam da kendine biseler buluyor ya arkadaş buluşması ya başka bişe derken sarteller atıyor
Bizim mac derdimiz yok,içki yok,sigara yokOf işte koca ve çocuğu aynı anda yollamak lazım. Benim adam gidiyor gitmesine bebe bende olunca derdim iki katına cikiyor. Sorsan bahanesi var benim memem yok diyor. Hele memeden bir kesilsin bu çocuğu boynuna dolayacam nereye giderseniz gidin birlikte maç izleyin dicemay maç deyince o da ayrı dert. Dijiturk abonesi olan Allah'ın tek kulu biziz galiba benim adam herkesi bize toplayıp duruyor ay gidin az da başka yerde izleyin kahveye gidin nere giderseniz gidin yok
Valla biz dinliyoruz burda dertleri,sonra nasil sırtımızdan vuruluyoruz bir görsenAhhh canım sağol....dert dinleyecek bulmakta zor iş haaa bu devirde
Benim kızı alsanasağolun çocuk yapmıcam
ohh hem de kız ve bebeklik zırlamaları geçmiş kucakta istemezBenim kızı alsana
Aboooo aboooo hakket miValla biz dinliyoruz burda dertleri,sonra nasil sırtımızdan vuruluyoruz bir görsenbaska sayfaya gidip bunlar böyle böyle diyorlar
Neymis ismi benim kızımin adi Eylul Allahimyaohh hem de kız ve bebeklik zırlamaları geçmiş kucakta istemezadını değiştirebilir miyim? istediğim bi isim var da
Ben Ada koycamNeymis ismi benim kızımin adi Eylul Allahimya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?