- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.261
Yakında 30 olacak
Kota mı koysak 30 dan sonra alımlar kapalı falan . Çünkü nerde çokluk orda ... jdhfkdlakfktşslshdhfldşYakında 30 olacak
kız ortaklık mı kaldıOrtağım sana cevap vermeyi unuttum süpersin eksin harika
Olsun ben bir kez ortak olduysam hep ortaktır benim içinkız ortaklık mı kaldı
Geçmiş olsun canım benim çok zor benim oğlum da öyle alerjili bebik Allah şifa versin inşallahBilmem mi Benim oğlum da böyle çok hasta olurdu şimdi birazcık büyüdü de azıcık toparladı. Bir de alerjik bünyeye sahip yani çok çok zor oluyor çocukların hasta olması gerçekten Okulda en ufak bir terleme olsa Eve gelince sabaha kadar öksür öksür öksür o yüzden çocuk artık küçük de sanki büyüdü gibi çıkıp tenefüste dışarıda oyun oynamıyor bildiği için olanları. Paketli gıdalar yasak Ah yavrum orada gördüğü halde alıp yemiyor. Çünkü yese baştan aşağı böyle kaşıntılar döküntüler Yani biz zamanında bu alerjiyi tam tespit edene kadar çok çektik çok aşırı çektik Normal hani yiyeceklerin içerisinde de alerjisi var Her şeye. Şu an bizim ömrümüz dikkat etmekle geçiyor oğluma.
Zaten bazen kendince gidenler oluyor.Kota mı koysak 30 dan sonra alımlar kapalı falan . Çünkü nerde çokluk orda ... jdhfkdlakfktşslshdhfldş
Eneeee vay beee annen cıldırıyor mu bakarkeneKaç kere dedim ama ya kaçırdın ya da yoktun o zamanlardur tanitayim kardeşlerimi sonra bilmiyorum deme
2 numara kardeşim bu ayda 22 yaşını dolduracak
3 numara 18 yasinda
4 numara 6 yaşına gircek 2,5 ay sonra falan
Benide biliyorsun zaten
Gecmiş olsun canım gecerse tabiBende kızı bugün göndermedim okula dünden beri ateşi var hapşırmaya başladı öksürük falan
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallahAllah razı olsun canım benim yani üzülmekle geçmiyor Maalesef o yüzden biz de sürekli dikkat ediyoruz şu anda ki mesela sabit geçmesini beklediğimiz dikkat ettiğimiz rahatsızlığı gastrit bunu fark etmeleri bile çok uzun zaman oldu sürekli karnım ağrıyor karnım ağrıyor Hani Doktorlar da anlayamıyor neden olduğunu bayağı doktora götürdük bizi oğlumu en son biri fark etti gastrit konusunda yiyeceklere dikkat ettiğimizden beri karın ağrısı falan bunları da yaşamadık alerjisi konusunda da çok dikkat ediyoruz yemiyor arada bazen kaçırırsa o geceyi sabaha kadar terleyerek geçiriyoruz kaşınarak geçiriyoruz çok gerçekten alerjik bünyeler zor Zaten bebekliğinden laktoza alerjisi vardı Ben bile süt içsem inek sütü içsem emzirsem ondan dolayı rahatsız oluyordu bu çocuk zaten bir kere yapıp fark edip hemen inek sütü içmeyi bırakmıştım ondan sonra böyle büyüdü işte Şu an benim oğlum 8 yaşında inşallah doktorların söylediği gibi büyüdüğü zaman geçicidir alerjisi oktora öyle söylüyor hani geçmeyedebilir ama geçedebilir bazı şeyler çocuklukta oluyor Sadece diyor İlaç falan kesinlikle öyle bir şey yok diyor çocuğunuzun alerjisine ait sadece pakette gıdaya dikkat edeceksiniz kek yedirirken içerisinde kakao yapay tatlandırıcı olmamasına dikkat edeceksiniz diyor Öyle yani normal şeker meker öyle şeyler yasak yani.
30 da huni takmasınYakında 30 olacak
Ah yavrum ya kıyamam geçicidir inşallahAllah razı olsun canım benim yani üzülmekle geçmiyor Maalesef o yüzden biz de sürekli dikkat ediyoruz şu anda ki mesela sabit geçmesini beklediğimiz dikkat ettiğimiz rahatsızlığı gastrit bunu fark etmeleri bile çok uzun zaman oldu sürekli karnım ağrıyor karnım ağrıyor Hani Doktorlar da anlayamıyor neden olduğunu bayağı doktora götürdük bizi oğlumu en son biri fark etti gastrit konusunda yiyeceklere dikkat ettiğimizden beri karın ağrısı falan bunları da yaşamadık alerjisi konusunda da çok dikkat ediyoruz yemiyor arada bazen kaçırırsa o geceyi sabaha kadar terleyerek geçiriyoruz kaşınarak geçiriyoruz çok gerçekten alerjik bünyeler zor Zaten bebekliğinden laktoza alerjisi vardı Ben bile süt içsem inek sütü içsem emzirsem ondan dolayı rahatsız oluyordu bu çocuk zaten bir kere yapıp fark edip hemen inek sütü içmeyi bırakmıştım ondan sonra böyle büyüdü işte Şu an benim oğlum 8 yaşında inşallah doktorların söylediği gibi büyüdüğü zaman geçicidir alerjisi oktora öyle söylüyor hani geçmeyedebilir ama geçedebilir bazı şeyler çocuklukta oluyor Sadece diyor İlaç falan kesinlikle öyle bir şey yok diyor çocuğunuzun alerjisine ait sadece pakette gıdaya dikkat edeceksiniz kek yedirirken içerisinde kakao yapay tatlandırıcı olmamasına dikkat edeceksiniz diyor Öyle yani normal şeker meker öyle şeyler yasak yani.
Çok gecmis olsun canimSelam kızlar okula bıraktım kızı bu gece kustu yatak yorgan derken 3 posta camasr astım rüzgarda işime yaradı bu çocuklar hasta olamasa ne güzel olurdu kız hastaoğlan hasta öksürük ten duramıyor yıldımAllah herkese şifa versin yulafyoğurt ara öğün yapcam karnım açıktı
Geçmiş olsun canım bu sene hastalıklar daha kötü.Selam kızlar okula bıraktım kızı bu gece kustu yatak yorgan derken 3 posta camasr astım rüzgarda işime yaradı bu çocuklar hasta olamasa ne güzel olurdu kız hastaoğlan hasta öksürük ten duramıyor yıldımAllah herkese şifa versin yulafyoğurt ara öğün yapcam karnım açıktı
Rabbim şifa versinAllah razı olsun canım benim yani üzülmekle geçmiyor Maalesef o yüzden biz de sürekli dikkat ediyoruz şu anda ki mesela sabit geçmesini beklediğimiz dikkat ettiğimiz rahatsızlığı gastrit bunu fark etmeleri bile çok uzun zaman oldu sürekli karnım ağrıyor karnım ağrıyor Hani Doktorlar da anlayamıyor neden olduğunu bayağı doktora götürdük bizi oğlumu en son biri fark etti gastrit konusunda yiyeceklere dikkat ettiğimizden beri karın ağrısı falan bunları da yaşamadık alerjisi konusunda da çok dikkat ediyoruz yemiyor arada bazen kaçırırsa o geceyi sabaha kadar terleyerek geçiriyoruz kaşınarak geçiriyoruz çok gerçekten alerjik bünyeler zor Zaten bebekliğinden laktoza alerjisi vardı Ben bile süt içsem inek sütü içsem emzirsem ondan dolayı rahatsız oluyordu bu çocuk zaten bir kere yapıp fark edip hemen inek sütü içmeyi bırakmıştım ondan sonra böyle büyüdü işte Şu an benim oğlum 8 yaşında inşallah doktorların söylediği gibi büyüdüğü zaman geçicidir alerjisi oktora öyle söylüyor hani geçmeyedebilir ama geçedebilir bazı şeyler çocuklukta oluyor Sadece diyor İlaç falan kesinlikle öyle bir şey yok diyor çocuğunuzun alerjisine ait sadece pakette gıdaya dikkat edeceksiniz kek yedirirken içerisinde kakao yapay tatlandırıcı olmamasına dikkat edeceksiniz diyor Öyle yani normal şeker meker öyle şeyler yasak yani.
Çok geçmiş olsunSelam kızlar okula bıraktım kızı bu gece kustu yatak yorgan derken 3 posta camasr astım rüzgarda işime yaradı bu çocuklar hasta olamasa ne güzel olurdu kız hastaoğlan hasta öksürük ten duramıyor yıldımAllah herkese şifa versin yulafyoğurt ara öğün yapcam karnım açıktı
Tabi her anne gibi onunda sabrı arada taşıyorEneeee vay beee annen cıldırıyor mu bakarkene
Sağol canım geçer inşallah diyelim artıkGecmiş olsun canım gecerse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?