Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ciddi missin bugune kadar niye bilmiyorum
Kaç kere dedim ama ya kaçırdın ya da yoktun o zamanlardur tanitayim kardeşlerimi sonra bilmiyorum deme

2 numara kardeşim bu ayda 22 yaşını dolduracak
3 numara 18 yasinda
4 numara 6 yaşına gircek 2,5 ay sonra falan
Benide biliyorsun zaten

Doğru ve sen aşırı dolmuşsun bunu kendine yapma
Benim gibi olun hasta falan olmazsınız . Grip hariç soğuk alırsan ger türlü . Ama gerçekten rahat olmasınız S Serenajp lütfen rekax insan olmaya odaklan . Çakılacak laf mı var inceden şöyle kırıp dökerek değilde neden öyle söylüyorum çünkü böyle çok sert laf çakıncada bize psikolojik baskı oluyor. Olması gerektiği gibi sınırlarını çiz ve şu dağınıklık olayını kafana takma . Biraz azcık dağılsın . Rahat ol gamsız ol sal kendini

Amin inşallah canım
Maalesef geçmiyor bu illet başa sarıyor hep
Bilmem mi Benim oğlum da böyle çok hasta olurdu şimdi birazcık büyüdü de azıcık toparladı. Bir de alerjik bünyeye sahip yani çok çok zor oluyor çocukların hasta olması gerçekten Okulda en ufak bir terleme olsa Eve gelince sabaha kadar öksür öksür öksür o yüzden çocuk artık küçük de sanki büyüdü gibi çıkıp tenefüste dışarıda oyun oynamıyor bildiği için olanları. Paketli gıdalar yasak Ah yavrum orada gördüğü halde alıp yemiyor. Çünkü yese baştan aşağı böyle kaşıntılar döküntüler Yani biz zamanında bu alerjiyi tam tespit edene kadar çok çektik çok aşırı çektik Normal hani yiyeceklerin içerisinde de alerjisi var Her şeye. Şu an bizim ömrümüz dikkat etmekle geçiyor oğluma.

Merhaba arkadaşlar bugün çok yoğun bir gündü namaza mescide geldim ikindiyi bekliyorum bu arada buraya bakayım dedim anca fırsat buldum
bu sabah ki kilom 103.8 kg
cuma günü 104.5ti
700 Gr vermişim çok mutluyum 103u gördüm
dün gece telefonu elime aldım ama yorgunluktan telefon elimde uyuyup kaldım
Dünkü menüm
Sabah 10:30 bol yeşillik ile yumurta salatası 2 dilim ekmek zeytin peynir
öğle yok
Akşam 5.30 da 1 tabak nohut yemeği 3 kaşık pilav salata 4-5 adet süs biberi
Spor dip köşe ev temizliği yaptım 3 saat sürdü

Eklentiler

• IMG20221210085301.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 23
Ayy üzüldüm ya minnaka sizede geçmiş olsun canım

Evet ya kesinlikle. Atsan atılmaz satsan satilmaz hesabı. Ay herkesin modunu düşürdüm resmen üzgünüm
Yok canım öyle düşünme anlat sen ne var hepimiz çoğu zaman bunaliyoruz.

Güzel eksi canim tebrikler
Afiyet olsun

Cok gecmiş olsun

Ayy üzüldüm ya minnaka sizede geçmiş olsun canım
Allah razı olsun canım benim yani üzülmekle geçmiyor Maalesef o yüzden biz de sürekli dikkat ediyoruz şu anda ki mesela sabit geçmesini beklediğimiz dikkat ettiğimiz rahatsızlığı gastrit bunu fark etmeleri bile çok uzun zaman oldu sürekli karnım ağrıyor karnım ağrıyor Hani Doktorlar da anlayamıyor neden olduğunu bayağı doktora götürdük bizi oğlumu en son biri fark etti gastrit konusunda yiyeceklere dikkat ettiğimizden beri karın ağrısı falan bunları da yaşamadık alerjisi konusunda da çok dikkat ediyoruz yemiyor arada bazen kaçırırsa o geceyi sabaha kadar terleyerek geçiriyoruz kaşınarak geçiriyoruz çok gerçekten alerjik bünyeler zor Zaten bebekliğinden laktoza alerjisi vardı Ben bile süt içsem inek sütü içsem emzirsem ondan dolayı rahatsız oluyordu bu çocuk zaten bir kere yapıp fark edip hemen inek sütü içmeyi bırakmıştım ondan sonra böyle büyüdü işte Şu an benim oğlum 8 yaşında inşallah doktorların söylediği gibi büyüdüğü zaman geçicidir alerjisi oktora öyle söylüyor hani geçmeyedebilir ama geçedebilir bazı şeyler çocuklukta oluyor Sadece diyor İlaç falan kesinlikle öyle bir şey yok diyor çocuğunuzun alerjisine ait sadece pakette gıdaya dikkat edeceksiniz kek yedirirken içerisinde kakao yapay tatlandırıcı olmamasına dikkat edeceksiniz diyor Öyle yani normal şeker meker öyle şeyler yasak yani.

Allah kolaylık versin...çocuk olunca herşey zor bee...kendi olsa bu kadar üzülmez ama annelik işte böyle bisey

Allah kolaylık versin...çocuk olunca herşey zor bee...kendi olsa bu kadar üzülmez ama annelik işte böyle bisey
Ay evet hep derim keşke onda olmasa bende olsa ben dikkat ederim . Ama o bir çocuk zorlanıyor dikkat ederken . Bütün çocuklara üzülüyorum hasta falan olduklarında .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…