Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah nasıl başardınız
Çok zor halada zor hedefe ulaşmak için daha fazla uğraşıyorm hergün 10 bin adım leslie ve wanyo mori yapıyorum kaçamak yapmiyorum geçen yaptım azcık yedim etkiledi nefes almakta zorluk çekiyorum kortizon kullandigim için doktor meyve ye ama paketli çikolata vb. Şeyler yeme diyor yani listem de sağlık li beslenme var

Cok gecmıs olsun canım

Evet keşke maske kalkmasaydi geçen sene çok birşey girmedik ama bu sene çok zorladı hastalıklar. Geçmeyen bir öksürük var.
Biz maskeye devam ettik okulda bağışlık kazanması falan dediler taktirmadilar maske varken bu kadar hasta değildik

Biz maskeye devam ettik okulda bağışlık kazanması falan dediler taktirmadilar maske varken bu kadar hasta değildik
Evet canım ondan öyle oldu değişik hastalıklar var bu dönem hep salgın var..Allah sonumuzu hayır etsin.

Rabbim şifa versin çocuk olarak çok zor bi durum

Bnm oğlunda alerjik brıonşit 11 yaşına girecek hala heryer sırtı için havlu taşırım terlerse kurursa üstünde yandık
Aynı kız aynı. Okula Yedek kıyafetler gönderiyorum her gün 2 tane. Öğretmeni Allah razı olsun takip ediyor terlediği anda değiştiriyorlar evde zaten hep dikkat kendisi de büyüdü o konuda hemen haber veriyor değiştiriyorum . Allah hepimizin yavrusuna şifa versin

Amin canım cümlemize

Amin canım cümlemize
Kızım öyle değil mesela . Diyorum ay ne rahat. Terler hasta olmaz üşür hasta olmaz kolay kolay . Maşallah diyimde nazar değmesin. Çok büyük fark var arada . Üzerine titriyordum ilk doğduğu zamanlarda baktım bu çocuk hasta olmuyor. Annem bile şok içinde kaldı yanıma gelmişti 2 sene önce. Oğlumun durumundan dolayı çok korkuyordu oda . Bi gün uyanmış ki kızımın üstü açılmış soba da sönmüş serinlemiş içerisi . Demiş eyvaaaah dondu çocuk . Yandık şimdi demiş. Çünkü oğlum olsa çoktan hastanelik olmuştuk. Gitmiş bi dokunmuş ayaklarına yanaklarına sıcacık . Hayretler içinde kalmış. Maşallah demiş . İyi bari bu çocuk dayanıklı hala konuşuyor arada zorluğu yok o çocuğun maşallah diye.

Yok canım öyle düşünme anlat sen ne var hepimiz çoğu zaman bunaliyoruz.
Sağolasın canım gerçekten iyi geldi
Çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…