- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.281
Çok zor halada zor hedefe ulaşmak için daha fazla uğraşıyorm hergün 10 bin adım leslie ve wanyo mori yapıyorum kaçamak yapmiyorum geçen yaptım azcık yedim etkiledi nefes almakta zorluk çekiyorum kortizon kullandigim için doktor meyve ye ama paketli çikolata vb. Şeyler yeme diyor yani listem de sağlık li beslenme varMaşallah nasıl başardınız
Cok gecmıs olsun canımSelam kızlar okula bıraktım kızı bu gece kustu yatak yorgan derken 3 posta camasr astım rüzgarda işime yaradı bu çocuklar hasta olamasa ne güzel olurdu kız hastaoğlan hasta öksürük ten duramıyor yıldımAllah herkese şifa versin yulafyoğurt ara öğün yapcam karnım açıktı
Sağ ol canım inşallah geçerCok gecmıs olsun canım
Çok doğru bu yıl çocuklar perişanGeçmiş olsun canım bu sene hastalıklar daha kötü.
Sağol canım inşallah geçerÇok geçmiş olsun
Evet keşke maske kalkmasaydi geçen sene çok birşey girmedik ama bu sene çok zorladı hastalıklar. Geçmeyen bir öksürük var.Çok doğru bu yıl çocuklar perişan
Biz maskeye devam ettik okulda bağışlık kazanması falan dediler taktirmadilar maske varken bu kadar hasta değildikEvet keşke maske kalkmasaydi geçen sene çok birşey girmedik ama bu sene çok zorladı hastalıklar. Geçmeyen bir öksürük var.
Evet canım ondan öyle olduBiz maskeye devam ettik okulda bağışlık kazanması falan dediler taktirmadilar maske varken bu kadar hasta değildik
Âmin canım sonumuz meçhulEvet canım ondan öyle oldudeğişik hastalıklar var bu dönem hep salgın var..Allah sonumuzu hayır etsin.
Aynı kız aynı. Okula Yedek kıyafetler gönderiyorum her gün 2 tane. Öğretmeni Allah razı olsun takip ediyor terlediği anda değiştiriyorlar evde zaten hep dikkat kendisi de büyüdü o konuda hemen haber veriyor değiştiriyorum . Allah hepimizin yavrusuna şifa versinRabbim şifa versinçocuk olarak çok zor bi durum
Bnm oğlunda alerjik brıonşit 11 yaşına girecek hala heryer sırtı için havlu taşırım terlerse kurursa üstünde yandık
Amin canım cümlemizeAynı kız aynı. Okula Yedek kıyafetler gönderiyorum her gün 2 tane. Öğretmeni Allah razı olsun takip ediyor terlediği anda değiştiriyorlar evde zaten hep dikkat kendisi de büyüdü o konuda hemen haber veriyor değiştiriyorum . Allah hepimizin yavrusuna şifa versin
Kızım öyle değil mesela . Diyorum ay ne rahat. Terler hasta olmaz üşür hasta olmaz kolay kolay . Maşallah diyimde nazar değmesin. Çok büyük fark var arada . Üzerine titriyordum ilk doğduğu zamanlarda baktım bu çocuk hasta olmuyor.Amin canım cümlemize
Geldimm
1 saat sonraGeldimm
Sağolasın canımYok canım öyle düşünme anlat sen ne var hepimiz çoğu zaman bunaliyoruz.
Çok geçmiş olsunSelam kızlar okula bıraktım kızı bu gece kustu yatak yorgan derken 3 posta camasr astım rüzgarda işime yaradı bu çocuklar hasta olamasa ne güzel olurdu kız hastaoğlan hasta öksürük ten duramıyor yıldımAllah herkese şifa versin yulafyoğurt ara öğün yapcam karnım açıktı
Ne öğretmenisinGeldimm
Ne öğretmenisin
Adana’ya gidek mi kebabından yiyek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?